Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Резултати от тестове на горивен оптимизатор от caduceus

<< < (11/24) > >>

caduceus:
За сведение на непредубедените хора тук - крайното развитие на технологията с последния модел зонов оптимизатор К3, в новия ми сайт
www.optimizatori.com
Поздрави

piton2012:
   Браво caduceus. Добре си го написал -"Защо оптимизаторът е доказано работещ?
-    Направени са тестове на оптимизатора К3 за обработка  на вода в лицензирана лаборатория за изследване на храни и води, чрез престояване на водна проба върху една модулна кутия на оптимизатора К3. Резултатите недвусмислено показаха промяна към подобрение на три основни показателя – PH баланс /към алкализиране/, проводимост /към йонизиране/, твърдост /към омекотяване/."
   Коментирай го, ако е възможно! Какво е отношението на водата към оптимизатор за гориво, което не е вода? Защо се получават тези промени? База с клиенти не е показател. Можеш да добавиш в този ред и неща като "не разрушава озоновия слой", "не пречи на сезонната миграция на сьомгата" и т.н., защото един клиент така ми каза. Извинявай, но за мен това звучи не сериозно. Не казвам, че нещото няма ефект, но ако ще го обосноваваш, нека бъде подобаващо.

edin:
Не съм ничий адвокат, но знаете ли, че чистия бензин НЕ гори? Трябва му вода! ;)

piton2012:
    Тук не ставаше въпрос дали е бензин или пропан-бутан или метан. А бензина гори- трябва му кислород.

edin:
Колега, не разбра мисълта ми. Малкото вода във въглеводородните горива е от съществено значение. Ако я няма изобщо, няма горене, а щом я има, промяната на клъстерите й неминуемо ще има ефект. Правил съм много опити с моите машинарии и знам, че ефектът е голям върху водата. Затова изследванията на Кадуцеус не са стрелба в тъмното, а следват своята логика.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия