Алтернативни енергоизточници > MEG, INKOMP, комутатори на магнитни потоци, магнитни усилватели

Експерименти с комутатор на магнитни потоци (КМП)

<< < (34/61) > >>

ppankov:

--- Цитат на: ivan_simeonov в Февруари 08, 2009, 12:47:26 am ---Здравейте колеги
Да ама не, тия дни ми подариха един железен магнитопровод, такъв като в оригиналната схема на мег, веднага намотах тела, останах като гръмнат, КОП = 4.8!!!!!!!!!!!
има нещо тука.... стоя и се чеша умно по главата, но факт, работи много по добре от ферита и то при много грубо изпълнение, но иска много повече магнити за да заработи, не знам дали това не е причината, по голям магнит повече енергия
Вие до къде стигнахте
Поздрави

--- Край на цитат ---

Ванка,
сподели бе братле - колко намотки, проводник, магнитопровод - големина, ширина, сечение и т.н.
После магнити, колко- какъв тип, колко Тесла на магнитите и т.н.
Този "коефициент оф пърформанс" Петър няма да го отчете като верен без конкретни данни :) поне ефективноста да отчетем.
Поздрави

ivan_simeonov:
Управляващи намотки 2х40 нав 0.7мм2
изходни намотки 2х80 нав 2х0.7мм2 в паралел
магнитопровод 24 см2 цечение О образен габарити 8х15х6 см
неодиеви магнити 8 броя 10х10х12 мм
товар - 2 лампи 12в 21вата последователно
изход 22в 1.7А 37.4вата
управление 12в 0.65А 7.8вата
А кой какво ще отчете слабо ме интересува, щом работи това ми стига. Колкото до споделяне на данните, май съм единствения който дава данни на работещо устройство в този форум. Нито Валери Иванов (който даже не си и прави труда да пише тук) си дава резултатите нито някой друг постигнал нещо работещо. А при подобни изказвания за отчитане и не отчитане май и аз ще спра да давам информация.

teofilius:
Здравей Иване ! Най-сърдечно се радвам се за успеха който си постигнал с твоя магнитен генератор!
  Не се раздразнявай от ничий изказвания. Всички сме различни и някой по един начин ще гледа на работата ти а друг по друг начин. И докато има поне един човек който я оценява, то ще си струва да споделяш постигнатото. Ака спреш да дявяш енфармация ще се приравниш с онези, които опрадвано критикуваш. Нали целта ни в този форум е да сме различни от много от изобретателите по света, които ако и да са постигнали изключителни наглед успехи, създавайки действащи и автономни генератори на свободна енергия - но света още нищо не не е започнал да се ползва от творенията им. Често си мисля че ако и съществуващите енергийни компании и управляващ елит да са естествен противник на налагането на свободни енергийни устройства по света , то те са врага отвън а истинския и по-силен враг е вътре в нас - нашето его и гордост  подтикващи ни да крием постигнатото. Вярвам в теб за по-доброто и просто като приятел го казвам, щом си постигнал успех - ще се намерят хора, които ще говорят или пишат неща, като да биха те наранили и предизвикали да се затвориш в себе си, дори без те самите да осъзнават постъпките си. Но си мисля че смелостта ти да си открит ще е най-голямата ти сила и победа. В противен случай това което си постигнал е без значение. Така че просто бъди себе си и не взимай присърце негативните за теб отношения...

Strashimir:
Може ли снимки от няколко ъгъла на този магнитопровод, който са ти подарили и, ако може да кажат твоите приятели от къде са го взели :-)

ivan_simeonov:
Какво искаш да кажеш? От намеци не разбирам много...
бихте ли изтерили този пост
Благодаря

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия