Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Ток от йоносферата, електростатична индукция чрез отрицателни HV импулси
gensdi:
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Юли 27, 2017, 08:14:21 pm ---... по отношение на прихващане на енергия с антена е интересно да се отбележи, че поглъщащите способности зависят в голяма степен и от това дали антената сама по себе си се явява като слаб предавател.
--- Край на цитат ---
Поздравления epwpixieq-1!
Само добавям блок-схема, позволявайки си да не коментирам ;).
Ksurnev:
Хора, за съжаление в съвременната наука Гората се изучава дърво по дърво, даже листо по листо.
"Вижда дървото, а гората не." Даже вижда листото на дървото, а гората не вижда.
Много малко учени я разглеждат комплексно.
Ако този начин на мислене бъде разбит, нещата в науката няма да бъдат "къде по-същите".
А ключа от палатката е ТАМ.
Пък то няма и ключ, ама сами си го слагаме в "горния кат".
СЕ от Смолян.
Vetap:
Темата беше........ брей май че забравих вече.... ахааа.... "Ток от йоносферата.......и т.н."
На всички предполагам е известен патента на Тесла с антената, моторчето, въртящо колектор с четки и кондензатор, събиращ енергия. Ясно като бял ден..... но.... не работи. Може би ще получим малко " free" енергия по този начин, но при едно условие - ако се намираме в близост до високоволтова линия, мощна радиостанция или кула от мобилната мрежа. Ах, забравихме и светкавиците, но там става малко опасно! ( Риман!?)
Та дойдохме си на думата...
Bat_Vanko:
Драги ми atos, изобщо не съм съгласен с тебе. Въпреки всичките си неточности съвременната наука се намира на прав път по пълното разкриване на природните закони. Ако ти беше правил някои опити по постановките на Ацюковски щеше да знаеш колко грешки има в тях. И съответно тези грешки се прехвърлят и към направените по тях изводи. Ако тези опити не са независимо потвърдени поне от още двама експериментатори (не визирам псевдо такива), то те няма как да бъдат приети за истина. На голяма част от тези "учени" се дължат теориите за "плоската" и "кухата" земя, за липсата на космос и т.н.
Правилното е да се търси обективното измерване на физичните взаимодействия. Не отричам наличието на по-фини енергии, но те трябва да бъдат обективно регистрирани. Само така може да се изключи субективното "усещане" на човека. Всички занимавали се с екстрасензорика знаят, че е необходимо да се разграничава мечтата от усещането. Само измерителен "уред" без собствено съзнание би разграничил действително влияние от мечта. Би ме контрирал "психичните взаимодействия могат да се приемат единствено от психика", да засега е така, но по-добре да допуснем осъзната грешка от колкото да градим въздушни кули само защото много ни се иска да бъде така. Или недай си боже от криво разбрана слава.
lz1jer:
atos, какво ме замерваш с цитати от Джери Василатос, гимназиален учител, събирач на информация и тълкувател на патенти, другите му хобита не ги коментирам. Чел съм Изгубените открития, 1/4 преразказ на патенти и документи, другото са сладки приказки за най-малките. В математиката ако искаш да докажеш някоя теорема трябва да изпълниш необходимо и достатъчно условие, ти не ми даваш достатъчното условие. Въртиш, сучеш, конспирации, догматични науки, дрън-дрън. Ти специално имаш ли някакви умения в областта на псевдо науката, можеш ли да добиваш оргон, да работиш с багети, с махало, да виждаш аура, да врачуваш? Ако искаш да ме привлечеш на твоя страна трябва да ми дадеш поне една сламка, да се хвана за нещо, нямаш нищо като абсолютна стойност, а аз имам наука. Част от моите данъци отиват за наука, "възложил" съм на по-умни от мен да разгадават природата и те правят каквото и колкото могат. Не е ли смешно да ми обясняваш как науката била забила в грешна посока, а в същото време да ползваш благата на техническия прогрес, та нали квантовата механика е във всяко късче материя, във всеки транзистор, във всеки чип. Казваш, че имало още нещо, което науката не може да обясни, добре, ама ти от къде знаеш, кой ти каза, къде го прочете, достоверно ли е и трябва ли да вярваме просто така, какви са ти източниците и т.н.
И да ми махнеш, наложеният бан от чата, т.к. нищо не съм направил, даже не знам защо съм бил отстранен "Потребителят или айпи адресът е изгонен." Снощи оставих компютъра включен, на сутринта ми излезе това съобщение. Поне ме банни от форума та да се приключи и да не ви смущавам повече. Обещавам да не си правя втора регистрация.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия