Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla

Ток от йоносферата, електростатична индукция чрез отрицателни HV импулси

<< < (16/20) > >>

lz2bgc:
lz1jer подкрепям те напълно за бана в чата и аз съм баннат и не знам за какво.

Ksurnev:
Аз съм от LZ1KSR - докато работеше. И аз съм с вас за бана.
SK 73

tobo1:

--- Цитат на: lz1jer --- ....Казваш, че имало още нещо, което науката не може да обясни, добре, ама ти от къде знаеш, кой ти каза, къде го прочете, достоверно ли е и трябва ли да вярваме просто така, какви са ти източниците и т.н.   ....

--- Край на цитат ---

А ти сам не се ли досещаш за достатъчно много подобни неща, които науката не може да обясни.
Или ще кажеш, че робите са дърпали цял живот камъни за кефа на някой фараон да си построи пирамида. Атос не отрича науката ако си прочел внимателно...

mi68:
Здравейте,
ТТ завършва с еднополюсна антена. Стандартните са диполни. Еднополюсната антена създава полево-енергийно явление "солитон".
Тук се коментират коренно различни явления и смесването е пълно.

Аtos:
1.Нямам никаква идея за какви банове ми говорите?
2.  lz1jer, занимавам те с част от труда на човек, който умее да МИСЛИ, дали е титулуван като професор, гимназиален учител или свинар, няма АМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!
Да, работя с багета и то доста добре, но не виждам с какво това би те заинтригувало?
3.Това:

--- Цитат на: Bat_Vanko в Юли 28, 2017, 11:05:31 am ---Правилното е да се търси обективното измерване на физичните взаимодействия. Не отричам наличието на по-фини енергии, но те трябва да бъдат обективно регистрирани. Само така може да се изключи субективното "усещане" на човека. Всички занимавали се с екстрасензорика знаят, че е необходимо да се разграничава мечтата от усещането. Само измерителен "уред" без собствено съзнание би разграничил действително влияние от мечта.

--- Край на цитат ---

След този цитат...аз нямам какво повече да ви кажа по въпроса?!? :o
Кой определи кое е правилното?
Ок, спирам да ви смущавам удобството на "мислите"...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия