Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

HELP!!! Имам нужда от съвет

<< < (4/6) > >>

coke2k:
@Nedodqlanata, свали си акумулатора от колата, зареди го с зарядно до горе и след като го сложиш отново ще имаш икономия през първите 100 километра. Тия клетки дето се продават имат една  перманентна консумация от 40-50 ампера , която в началото се компенсира от акумулатора , а след като се изтощи акумулатора и започне да се товари  алтернатора икономията и загубите се изравняват в най добрия случай и за това няма файда. 
Хайде със здраве.

vladtod:
Ако имаш възможност сподели каква е клетката по възможност със снимки, консумация,  пластини, разстояния, количество производство, свързване и т. н . все работи които са описани в инструкцията .
Производството на газ трябва да е минимум 2 лт. и да не превишава 25 А  иначе е загубена кауза колкото и да е мощен алтернатора .

Петър:
Провери херметичността на системата. Водорода е изключително лек (летлив) газ и изфирясва през най-малката пролука. Аз съм патил със загуби по маркучите.

Ема:

Възможно е, като ново да е имало в контейнера химикал, който спомага разлагането на водата на водород
 и кислород. Така без ел. енергия се е получавало по-голямо количество разпад на водата, след изчерпване на този химикал само на електричество икономията е изчезнала. Общо взето много лъжат с тия свободни енергии.

PyroVeso:
Ема, водата няма как да се разложи чрез "химикал", още по-малко пък това да може да се контролира с електричество. По-добре се вслушайте в думите на Coke2K.

А че лъжат - лъжат... някои - клиентите, други - себе си...

До сега не съм видял подобно устройство - ефективно и трайно работещо. Единственото сигурно и стабилно нещо при тях са сумите, които отиват у продавачите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия