Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Химична обработка на горивото
angelmr:
Нафталина беше споменат в предаване за градски легенди, като достъпен подобрител на ниско качествен бензин. Предполагам, че подобрява октановото число, но и на мен ми се струва възможно увеличеното отделяне на сажди и съответно зацапване на двигателя в следствие използването му. За момента не бих си правил подобни експерименти.
Сашо:
--- Цитат на: angelmr в Април 05, 2013, 02:35:30 pm ---Нафталина беше споменат в предаване за градски легенди, като достъпен подобрител на ниско качествен бензин. Предполагам, че подобрява октановото число, но и на мен ми се струва възможно увеличеното отделяне на сажди и съответно зацапване на двигателя в следствие използването му. За момента не бих си правил подобни експерименти.
--- Край на цитат ---
нафталина, ацетона, толуола, всичките подобряват детонационната способност на бензина, но като добри разтворители разтварят и всички смоли и отлагания по горивната система затова и на снимките по-горе главите са така опушени. В никакъв случай не трябва да се прекалява с процентното им съдържание в горивната смес.
@praktik:
Бензина, поначало го тъпчат с ацетон.
bdimov:
В темата засега се коментира само смесването на бензин с нещо друго за постигане на даден ефект. Някой може ли да сподели при дизела как е, защото както знаем на дизела изискванията му са точно обратните спрямо тези на бензините, там трябва да има повече въглеводороди с права верига и т.н.
@praktik:
--- Цитат на: bdimov в Декември 08, 2013, 04:41:56 pm ---В темата засега се коментира само смесването на бензин с нещо друго за постигане на даден ефект. Някой може ли да сподели при дизела как е, защото както знаем на дизела изискванията му са точно обратните спрямо тези на бензините, там трябва да има повече въглеводороди с права верига и т.н.
--- Край на цитат ---
При дизела мисля че трябва да се намаляват деканите. Парафините са от този хомоложен ред с прави вериги. Но не съм спец в областта,според мен истината е в това, който иска да не се набутва с гориво, да кара по нови и икономични автомобили :) мойто допотопно CZ ми гори 4 литра но сто километра пробег, и то само ако го зоря, много баири и ниски предавки. Сега мисля да си конструирам един йонизатор и да го сложа на мотоциклета, само за експеримент, да видя дали ще има промяна в разхода на горивото и в мощността. ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия