Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Химична обработка на горивото

<< < (10/11) > >>

Радико:
Едно време като бях моторджия и имаше само CZ и MZ На CZто на мой приятел експериментирахме да поставим центробежен регулатор и имаше много добър ефект, но това е за друга тема.

@praktik:

--- Цитат на: Радико в Декември 08, 2013, 05:24:31 pm ---Едно време като бях моторджия и имаше само CZ и MZ На CZто на мой приятел експериментирахме да поставим центробежен регулатор и имаше много добър ефект, но това е за друга тема.

--- Край на цитат ---
А бе, по механиката не ми се пипа, всичко си е изчислено заводско, искам само да подобря максимално параметрите на изгарянето на гориво-въздушната смес в цилиндъра.

Радико:
Нищо не им е изчислено като хората. "Мисията невъзможна" е да направиш и двата цилиндъра да палят с еднакъв аванс, Па ако ще и три дни да регулираш луфта на чукчетата с най прецизния микрометър. само след 5 мин. работа и няма нищо общо с това което си правил в началото. Затова ETZ 250 бие CZ 350 и по малък разход и на старт и на всичко. Обаче накараш ли двата цилиндъра на чезето да теглят заедно, тогава разбираш за какво иде реч.   

@praktik:
Радико, не схващам за какво ортуваш чезе 350 кубика са мощни и бавнооборотни, точно за баири, и горят като танкове. Моето е чезе 180 кубика, на баира го зори, ама гори малко. То не може с трици да правиш нещо.

vesod:

--- Цитат на: @praktik в Декември 08, 2013, 06:59:11 pm ---Радико, не схващам за какво ортуваш чезе 350 кубика са мощни и бавнооборотни, точно за баири, и горят като танкове. Моето е чезе 180 кубика, на баира го зори, ама гори малко. То не може с трици да правиш нещо.

--- Край на цитат ---

@praktik, ти това чезе, да не си решил да го продаваш, че го споменаваш във всяка тема.
Аз какво да направя, че моята  Yamaha 900 кубика гори колкото твойто  ''добре изчислено '' чезе.  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия