Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Химична обработка на горивото

<< < (7/11) > >>

barekov1:
Предполагам е по-ниска от тази ако се кара на газ.
Ето какво успях да намеря в нета. Глава на някаква машина преди и след използване на ацетон.

Абсолютно никъде в нета не успях да видя някой да се оплаква от проблеми с автомобила си от използването на ацетон.
Напротив всички се хвалят как автомобилите им работят по тихо и по икономично. Успях да се свържа със някакъв американец, който използва ацетон като добавка към бензина от 3 години. Каза ми, абсолютно никакви проблеми.

Ето още малко положителни резултати, и пак съжалявам за лошия превод.

От: [Луис LaPointe]
До: Г. Алън Sterling
Изпращан: вторник, 12 април, 2005 13:32
Тема: Re: Ацетон и мазилна на Q.

Моите 1964 Ford ECONOLINE Ford Ван продължи над 20 години с ацетон, използвани през цялото това време в газ.  Отидох 567.000 мили преди 80 по-долу вятър хлад замръзна водната помпа на 16 декември, 1989 г. в Сейнт Пол.  Когато извадих главата, цилиндрите са от 0,004 до 0,007 стена износване.  Бях направил клапаните в Уисконсин през 1983 г., но те не са наистина се нуждаят от смилане.  Аз просто ги полочиха.  MPG е средно 26 на пътя.

Моите 1995 Neon, че сега е на 10 години 130.000 мили и се провежда с ацетон през цялото време.  Тя работи перфектно.  Абсолютно перфектно.  Само средно 45 MPG В града миналата седмица.  И точно миналия уикенд, което е средно от 50 до 73 MPG на изпитателен пробег чрез Уисконсин със специални устройства, пробег прикрепен.  Никога не е имал двигател работа.

MY 1990 Caravan се завтече много до около 190 000, преди на tranny излязоха за четвърти път.  Винаги с ацетон до 25 MPG.  MY 1997 Caravan все още работи чудесно и е 130.000 мили от него.

Нашите 1996 Олдс получава 25 MPG в града.

СПИСЪК НА ДРУГИ автомобили и камиони, е твърде дълъг, за да бъдат изброени тук,.

Всички тези коли са Torco масло в тях и Болдуин филтри и свещи на NGK.

Факти.  Абсолютно вярно факти.  Моят Gauge Scan не се лъжа, и нито I. Какво данни показват тези хора?  Действителните данни.  Действителните резултати на тест.

vesod:
От 2 седмици сипвам 1,5 мл. ацетон на литър бензин. Първи впечатления, утихване на двигателя, по-стабилна работа и мощност в ниските обороти, икономия на гориво 50/50 градско извънградско  5,6 л. , което е доста добре.
Ще направя повече засичания на горивото за по-голяма точност. Колата е Daewoo Racer  1,5 моно.
Имам и магнити на горивото от доста време.

Честито Рождество и весело посрещане на новата година.

oneman:
Още една по-добра графика и с нашите мерки.

PS !!!  centiliter (cl) = 10 milliliters (ml)

PyroVeso:
Какво си играете с ацетон!? Пробвайте направо с метилнитрат (или нитрометанол - това е горивото на драгстерите) - направо ще избушите кочинята!
В пропорциите, указани за ацетона (или близки до тях) би трябвало да даде значително подобрение.

freerider:
Колеги, ацетон 0.95 литра - 3,20 лева.
Производител ДЪГА - ПЛЮС ЕООД.....нямам представа колко е истински, някой да каже нещо за него?!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия