Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Юл Браун - за него, за ННО-генератора и за книгата
mentgele:
Лелееее... братко, такъв гневен пост от теб не съм очаквал!
И ако се замислиш малко, сам ще разбереш, че не си прав.
juliang:
Майсторе, не допускаш ли и за момент, че "колегите" дет са си купили ДВД-тата и си траят, си траят ... от срам? Щот са ги извозили като последни шарани?
Да, ННО газа предполагам има забележителни свойства. Може даже да са полезни в някакви постановки. Примерно за рязане на разни материали. Но да се топлиш с ННО газ, получен от електролиза... значително по-икономично е да се топлиш направо с ток. Т.е. не точно директно с ток, а с климатик.
Не можеш от изгарянето на ННО газ да получиш повече енергия, отколкото си вложил за да разложиш водата до ННО газ. Просто ... не може. Със същия успех можеш да се издърпаш за косата от блатото.
vsl:
Аз ги имам тия двд-та. Ако ги искате мога да ги предоставя. Тя жената с това си вади хляба. В тях не пише кой знае какво. Не знам дали е коректно към нея. Имам ги ако искате ще ги пусна.
Maistora52:
Не става въпрос да ощетяваме Деспа! Въпросът е - къде е цялата информация - ПЪЛНАТА. КОЯТО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ПО СВЕТА...
Самата Деспа казва: "Срокът на САЩ патентите ВЕЧЕ Е ИЗТЕКЪЛ и информацията се разпространява СВОБОДНО!"...
На мен ми стана още в началото ясно, че в ДВД-тата на Деспа няма нищо особено, но ме хвана яд, именно ЯД - че се продава нещо, което - в общи линии е НИЩО! - ето това е кретенщината. И както казва колегата по-горе - тези дето са купили ДВД-та си траят "от срам" - че са платили пари за това "нищо"...
...
"Времената" вече се менят с такива бесни темпове, че "минутка" само да изпусне човек, и завинаги отива "аут"...
Живеем вече във времето на Свръх Информационно задоволяване - в "Информационна Ера"... е, добре - къде е Цялата Информация?
Милата Деспа, щом ПРОДАВА информация, значи добре знае какво продава... Според мен продава само "плявата" с ясното съзнание, че това не е всичко... Ако беше ВСИЧКО, цяла България (най-после) щеше да гръмне! - ама не гръмна! - защото "всичкото" НЕ Е ВСИЧКО! - А една "полу-истина" е другата дума на една Лъжа!
Не държа никой да се съгласява с мен, защото зад цялата видима "картинка" аз лично виждам, как ни се внушава за сетен път, че освен роби друго нищо не става от нас...
А думите на Илия Вълков звучат като думите на Левски:
"Искам моето изобретение ДА СЕ ПОЛЗВА СВОБОДНО ОТ ВСИЧКИ ПО ЗЕМЯТА!"
Левски живота си даде за тази Свобода. Илия Вълков едвам си я отвоюва същата тази Свобода!
А ние? - Свободни ли сме?
Ако сме Свободни - къде е ЦЯЛАТА Свободна Информация?
Това е, което ме боли - че се СамоЗаробваме с Лъжи! - докато България все повече затъва в калта...
И не трябва само аз да съм гневния, а всички ние трябва да се изправим КАТО ЕДИН - и да ударим с юмрук - с въпроса - ДО КОГА ЩЕ СЕ САМОЗАЛЪГВАМЕ? - един-друг!
...
Не съм тръгнал да си карам колата с ННО-газ...
Не съм тръгнал да се отоплявам с оная "ситна горелка"...
Тръгнал съм да ОТСТОЯВАМ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ!
GreenHulk:
Изивинявам се нещо, ако не съм разбрал, но доколкото знам има фирми произвеждащи устройства за генерация на този газ. Ако допуснем, че те работят така както трябва, отнякъде са научили как се прави. Общо взето то това би трябвало и да ни интересува - как да си направим генератор на Браун газ. Или все още не е съвсем ясно как се прави устройството поради недостатъчно информация?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия