Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Юл Браун - за него, за ННО-генератора и за книгата

<< < (15/25) > >>

valex:
Михаил Кузмов
Много добър въпрос :)
Доколкото съм в час ти си един от малкото които могат да проверят къде е истината.
Щях да напиша това:
"Топчето е стандартно китайско магнитно топче. Има ги по 1 лев  в домашните потреби. Намагнитено е половината S другата N. Другите магнити са неодимови 5х5х5 мм. Пластините му са на около 1 сантиметър от стената. Клетката е 12 волтова."
Но се вижда че клетката не работи :):):). Тя просто не прави газ. Само на повърхността има балончета.

Михаил Кузмов:
Valex! Озадачи ме ! Аз два пъти гледах ! Добре ! Разгадал си магнита ! Как разбра че клетката е 12 в. ? Какво е това което излиза в горния край ? А пишеш, клетката не работи, не прави газ !!!!!!!! Изясни се ! Очевидно си по наблюдателен ! Какво аз не съм видял ? Разделянето с магнит значително опростява и поевтинява производството и най важното ще имаме 20-30% по висока ефективност ! Боря се с този проблем ! Независимо че на хората по света не им пука и произвеждат яки и не ефективни машини ! Очевидно залагат само на финансовата ефективност !

valex:
Грубо по броя на пластините направих извода за волтажа.
Късно видях, че не излиза газ от долната част  на пластините, което не е нормално. Затова и написах, че не работи клетката (не произвежда  газове). Според мен поредния фалшификат :(
Иначе нямам представа какво е това отгоре. Ако някой знае немски да преведе.

miro13:
valex ,немеца каза ,че е резонансна клетка , което значи много V ,пластините са в паралел ,а и  прави газ че се къса  ;D. Поздрави.

Maistora52:
Извода ми към момента е следния:
На двеста хиляди места (най-малко) по света правят "електролизери" тип Браун-газ, оня ден гледах по Дискавъри пак разни ННО инсталации, вчера по наша телевизия показаха отново Деспа (Браун), - говорят си с нея, и тя: "Баща ми това каза, онова каза - ... че иска целият свят да се ползва от неговото откритие СВОБОДНО... и т.н."
Ама тя милата - книга написала, ДВД-та продава, бизнес върти... МОНОПОЛ!
ТАТКО Й ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ В ГРОБА ...
Поне на нашия Форум да го беше предоставила Трудът на Баща й... Безвъзмездно!
Не че ги нямаме много от материалите и патентите, но ВСЕ ЛИПСВА НАЙ-ВАЖНОТО: Говори, че баща й използвал Тесла траф, Импулсно захранване и пр. а никъде не се показва схемата на това захранване...
Стенли Майеровци ги избиват, китайците обаче са много, няма как да ги избият, и те произвеждат на воля ННО инсталации...
Стотици българи правят всевъзможни реплики, взривяват се! - трепят се! - и пак, и пак - а Деспа ПРОДАВА! - Светът вече подкара автомобилите си на водород, а Деспа ПРОДАВА! - Светът вече се отоплява с ННО газ, а ние вкупом всички българи ЗЪЗНЕМ - Защото Деспа ПРОДАВА! - държи монопол на информацията...
И други колеги, купили ДВД-та от нея, и те си траят... Докато Светът вече е на светлинни години пред нас - те си траят и "уважават" МОНОПОЛА на Деспа...
Е на това аз му викам Космическа Кретенщина!
И точно заради тази кретенщина винаги ще сме на края на  опашката... далече в Третия Свят...
Нека! Деспо! Продавай, мило! Ние не заслужаваме своите Гении!
Дръж МОНОПОЛА, сестро, щото Татко ти ни те чуе, ни те види!
Но той, тоя измислен твой МОНОПОЛ, ПО СВЕТА ОТДАВНА Е ВЕЧЕ РАЗБИТ! - само В България си е ТВОЙ! - и не че ще забогатееш от ДВД-тата, но то... хмъ! - трябва и ти малко да се почувстваш Велика!
И накрая ще стане така, че пак трябва някой нов Български Гений да ПРЕ-Открива вече откритото!
И пак сигурно и той ще тръгне да "се стиска" като девственица, докато Светът вече ще се връща Оттам накъдето ние сме се запътили!
Прост народ - слаба държава!
Беден народ - няма въобще държава!
... чакам ги тия от Нигерия да ни завладеят, че да си оправим малко нещата и да си вдигнем стандарта! Поне ако не "Щвейцария на Балканите", то поне "Нигерия на Балканите" да станем...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия