Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
!!! Конструкция и КПД на различните типове електромотори
krasias:
EDM elektronics, може и аз да съм се объркал, защото класическата (старата) схема е на три зъба 120 градуса. Сега може и да ги правят повече на два зъба като по лесен начин, може би отдавна не съм гледал схеми а техниката бързо се променя.
EDM electronics:
krasias, да, на 3 зъба и кратно не се правят често. Може по вентилаторите да слагат такава схема. Мощните BLCD правят с кратно на 2 зъба. Имам 3 двигателя, единия е с 6 зъба, но интересно има и по един свободен, само ламела, без проводник, т.е. 12, от които половината празни, а другите два двигателя са с 12 зъба - всеки реален. И всеки зъб е полюс, направено за по-ниски обороти и по-висок въртящ момент.
Има и някакво управление на BLCD само с два Хол-датчика на немски двигатели, което ми е абсолютно непонятно, как определят само с два датчика положението на ротора спрямо статора. Предполагам има някаква софтуерна комбинация и въз основа на само два датчика е възможно да се определи положението. Никой не вярваше, че може да съществува такова управление, но германците го правят. По-късно мога да пусна и една снимка.
valex:
Този тип двигатели според мен могат да се разглеждат като обикновен трифазен синхронен двигател. Тоест ако се пуснат три фази на съответните изводи статора ще генерира въртящо магнитно поле, което ще увлече постоянните магнити на ротора. Таке, че статорните намотки задължително са кратни на 3 (3,6,9 ...) за да има въртящо магнитно поле. Ако са повече от 3 тогава съответно за един период на завъртане на магнитното поле ще имаме по-малко от 1 оборот завъртане. Тоест по-бавно въртене. Тогава би трябвало и броя двойки роторни магнити да са по-вече. От двойките магнити може да се определи колко полюсен е двигателя. И от там на какъв ъгъл да са датчиците.
EDM electronics:
Ето кратно на 2:
Да, обикновено броя на полюсите на роторните магнити е по-голям от този на статора. Комбинациите са най-различни. Има една таблица, която показва при какво съотношение на полюсите какви са параметрите на двигателя и се конструира двигателя според предназначението.
valex:
Според мен е така (на 30 градуса). Сенсора трябва да е за съответния външен диаметър двигател иначе може да се получи примерно на 29 или 31 градуса позициите на датчиците.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия