Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина

<< < (2/54) > >>

smsi-h:
Лекарства срещу рак

http://galacticchannelings.com/bulgarian/cures_against_cancer.html - Rick Simpson oil

radoraev:
Привет,
Тук да не обсъждате рак случайно?
Понеже всеки ден вече чувам за нови излекувани :)
Моля,постарал съм се за хората,които като слушат могат да чуят и като гледат могат да видят.
Уелкъм

Отново се радвам да ви информирам за наскоро създадения лично от Джим Хембъл лечебен център в Родопите тук в България,откъдето в последно време се чуват все повече невероятни истории за ,,спонтанни ремисии" на болни от РАК,ХИВ2,ХЕРПЕС,ДИАБЕТ и други.
Засега слагам колкото мога информация тук на Английски и се надявам скоро да бъде преведена(не отказвам помощ за преводи)
http://mojo/тире/bulgaria/точка/blogspot.com/

Bat_Vanko:
Лекарство срещу рак: ИМУНОФАН - Русия

intercorp:
   Здравейте,
   След операция от рак на дебелото черво точно преди година, миналата седмица разбрах, че майка ми има разсейки в черния дроб с размери 37мм и 26 мм другия. На 10 януари започнах даване на сода с кленов сироп, сок от черен бъз, пресен сок от червено цвекло и извара с ленено масло и смляно ленено семе. Тъй като тя повръща по два три пъти на ден се стремя приемите да са след повръщане. Интересен е факта, че след приема на пресния сок от цвекло, на майка ми веднага започва да и се гади и повръща. В петък повърна 3-4 литра и се обезводни. Спрях цвеклото временно докато я налеят със системи. Порових тук там и разбрах, че сока от цвекло трябва да престои час два в хладилник преди да се пие иначе предизвиква гадене и повръщане. Другото му действие е, че понижава кръвното много лесно, а майка ми е с ниско кръвно и пейсмейкър. НА всичкото отгоре има и страхотен запек и затруднена перисталтика на червата. Днес започнах да й давам алое сироп от аптеката, а утре започваме да вливаме 500мл  5% натриев бикарбонат венозно и после 250мл 5% глюкоза.  Интересува ме дали процеса на изчистване на организма от токсините включва и повръщане. Има ли преходен период в началото, който да е съпроводен с такива прояви и странични ефекти.  Ако някой има по - сериозен опит в тази терапия моля нека да сподели. В случая на майка ми не разполагам с много време. При ехографията на 07.01 са измерили 55мм размер на големия карцином, а днес измериха, но друг хирург с друг апарат 37 мм както споменах в началото. Не съм склонен да вярвам, че карцинома се е смалил за 5 дни, а по скоро с различни грешки при измерването от различните оператори и различните ехографи. Поздрави от мен за всички, които вярват в силата на природните продукти.

Ksurnev:
 EDM electronics
Има една подробност, която не я обясняват много много за кленовия сироп и содата и въобще за содата.
Ако се приема само сода с вода. стомаха реагира светкавично, като затваря пилора и започва да отделя солна киселина.
Това се получава и с кленовия сироп и сода, ако не е загрят до 34- 44 градуса.  Ако е загрят до тази температура стомаха не свива пилора и разтвора минава към дванадесетопръстника и червата без солна киселина и може да си свърши работата. Кленовия сироп е с различна захар от повечето плодове и класическата захар.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия