Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина

(1/52) > >>

vitan:
Как се лекува рак? Без химио и лъчетерапия! Пускам темата с цел в нея да се пише какво РЕАЛНО и НА ПРАКТИКА е ПРОРАБОТИЛО.

Става дума за начален стадий. При споменаване на метода на Райф, директно бях отрязан. На което изобщо и не се учудих, знаейки с кого си имам работа.

Разтърсих из Нет-а какво пише, взех от EDM electronics някои неща и предложих алтернативно лечение. Стандартното на практика изобщо не се бореше с болестта пряко, а само косвено. Ако някой още не знае, рака е вирусно заболяване.

Справки тук: www.rife.hit.bg
Дори вече медицината с половин уста признава за вируса на рака. Прикачам като файл всичко, което бе приложено и слава Богу даде резултат! :) Иначе имам още, но давам основно това, което бе приложено. Изследването след това даде показания като на здрав човек!!

Бе приложено почти редовно всеки ден:
1.   Кленов сироп + сода бикарбонат
2.   Ленено семе
3.   Котешка стъпка, но само като чай, без препоръките за концентриране и пр. (а трябваше), но с малки паузи.
Начина на прилагане е даден в прикачения файл.

Активирана вода – не мина номера още от началото, щото някой си пиел, па пак си умрял от рак. Сребърна вода се даваше тук-таме. Вода с киснал в нея зеолит (клиноптилолит) на практика не е вземана (пак поради: „не щъ”). Имаше и малко Germanor в началото. Шейтаке и пр. гъби пак не е вземано, а трябваше.

Кленов сироп + сода бикарбонат бях уверен, че работи. Имаше новина наскоро, която казваше, че запалили частна клиника във Варна, прилагаща алтернативно лечение на рак по метода на някакъв италианец. Приказвах с моя приятел химика и той ми каза, че вероятно при по-висока температура между глюкозата и бикарбоната стават някакви естери. Вируса налапва глюкозата, а прикачената молекула бикарбонат го скапва. Раковата клетка е с много кисел характер и нейния механизъм за регулировка на pH-то е разбит. Содата бикарбонат има основен характер. Италианеца казва, че рака бил продукт на гъбички. Да, ама не. Рака си е вирусно заболяване, а вирусите биват убивани от имунната система (книгата за д-р Райф). Лошото е, че и гъбичките и имунната система се хранят с едни и същи неща (справки филма „Аерозолни престъпления”)… А гладна мечка хоро не играе. Така че, пазете си имунната система. Може още да се пише, но за сега толкова.

Успех в добрите начинания :)

П.п. Православните от вас, ако искат за другото да пишат на лични, защото народа го е казал: „Човек предполага, Господ разполага.”

vitan:
smsi-h, има магазини, където кленовия сироп е по-евтин от тия в Интернет. Който търси - намира :)

Колкото до пчелния мед, и аз съм си го мислил, но някой трябва да го пробва. Понеже меда не държи на нагряване, може и само с глюкоза (и/или фруктоза) да става. Често глюкозо-фруктозния сироп е от ГМО растения. Аз обаче реших да не рискувам с експерименти, защото имах кленов сироп.

EDM electronics:
Като става въпрос за спасяване на живот от тази коварна боласт, пари ли ще пестим?

С кленовия сироп рецептата работи на 100%, а когато едно нещо работи, защо да му търсим заместител. Гледал съм клипове на много излекувани италианци от д-р Тулио Симончини. Може и с мед да стане, ама не се знае. При загряване меда се превръща в отрова-много има писано по тази тема! Напротив при кленовия сироп със загряването става някаква реакция със содата.

Най-важното при приемането на този сироп е де не се яде абсолютно нищо сладко, дори и плодове!

А дали са гъбички кандида или вируси причинителите на рака, няма как със сигурност ние специално да разберем, само може да се доверим. По-вероятното е вирусите да паразитират върху гъбите, тъй както д-р Райф е открил, че след антибиотично лечение от бактериалната туберколоза, бактериите умирали, но туберколозата оставала. Причината за това било, че имало вирус, който паразитирал върху бактериите, той също причинявал туберколоза-хронична и трудно излечима, ако пренебрегнем честотния инструмент на д-р Райф.

Рецептата с котешката стъпка също работи на 100%. Мой приятел се излекува от рак за 6 м. + строга диета!

Със здраве!

vitan:
Какво им пука на баба Пена и дедо Груйо от Долно Нанагорнище за вълни и вълноводи?! Тук е място за реални резултати. Затова пуснах нещата. А дали не можех да ги задържа за себе си? Защото има една много истинска българска поговорка: Не храни, не пой – и няма да си спечелиш врагове…

Моля админите да трият неща, които не са по темата. Т.е. тук е място реални резултати.

amigo_max:
Още през петдесетте години на ХХ век, модифицираната форма на амигдалина, открит през 1830г. се популяризирана под името Леатрил или Витамин В17 и се обявява като лек за рака. През 1974 Дж.Едуард Грифин прави филма "Свят без рак: историята на витамин В17" (World Without Cancer: The Story of Vitamin B17). Естествено това "откритие" е дискредитирано и обявено за измама. Решавайте сами като чуете/видите документалните филми, интервюта и статии. Всеки обаче може да се досети кой би имал интерес от това алтернативните методи да се дискредитират. Да споменем кратко за милиардите, които отиват за финансиране на търсенето на лекарството срещу рака и до къде сме я докарали - до химио- и лъчетерор над пациентите и само удължаване и задълбочаване на агонията им. В същото време в Мексико (защото в САЩ FDA ги преследват) има не една клиники, в които със сигурност се лекува рака успешно. Пак кратичко да споменем клиниката Gerson. В youtube обаче могат да се видят не малко материали, а в нашия български сайт kolibka.com има поне четири документални филма по темата (ако попитате ще ви ги кажа). И да споменем и наскоро починалия С. Джобс, който почина от рак на панкреаса, за който старата г-жа Герсон казва, че това е единствената форма на рак, за която тяхната методика не дава положителен ефект т.е. няма известно лечение. Джобс в началото е опитал алтернативната медицина, уви неуспешно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия