Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Daniel Dingel Автомобилът му с вода вместо гориво.
Радeв:
PyroVeso, достоен инж. Химик си! Благодаря! :)
Аз не ги разбирам химичните процеси....
Последното, което пробвах беше да навия около електролитната клетка /кофичка/, намотка от двоен изолиран проводник. Намотката беше свързана последователно на искрището. Имаше свързване във всички дирекции на сдвоения проводник, бифилярно, паралелно и последователно. Като при последователно свързване изби м/у навивките ... :)
Ако този модел за свръх-ефективна електролиза работи, то сигурно има някаква друга тънкост около самата клетка.
miro13:
Схемата с тамера555 и искрището вързани към клетка нямат никакъв ефект.Пробвано преди години с U=20-160 kv.Не става с U --иска ток.....
Радeв:
Да но тука става дума за 10nF заредени на 50-60kV. Прави много сериозни пикове в/у електродите...
Радeв:
Доста съм си мислил за смесено горене на HHO и вода....В тази си конфигурация е почти невъзможно ДВГ да тръгне на вода.... За да имаме горене на вода, би могло да стане единствено с ИМПЛОЗИВЕН двигател. Бутален или най-добре от Шаубергеров тип. Проф. Илия Вълков може би първи е демонстрирал имплозивен ДВГ, но няма документация.....
Аз лично имам голям мерак на Шаубергерова Репулсина. Убеден съм, че ако се направи както трябва, водно въздушната емулсия в най-разредената точка ще имплозира при подаване на ВВ разряд. Отделената топлина и пара няма да образува експлозия а ще катализира още повече ендотермичния процес.
Трудно ми е да си представя как водата завира и се изпарява от ниското налягане, и само с този процес да се замозахрани машината ....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия