Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Пряко зареждане на ДВГ с оргон

<< < (13/17) > >>

caduceus:
Да, 9,92/10 - т.е. е по-зле от непрекъснатото осветяване. Верно вдига честотата, но изходния заряд е по-слаб

icrow:
 Благодаря за потвърждаването на опасенията ми. :)

caduceus:
Малко да уточня - премигванията бяха през секунда, а кристалът е дълъг около 7 см - доста бистър и със силно поляризиране на оргона.

brevis:
ICROW, би ли драснал някаква принципна схема на системата, максимално проста и ясна? Напр. размер на пирамидата, как точно е разположен кристала, има ли и или не намотка на антената, осветлението отвън ли е, залята ли е с някаква смола т.н. Благодаря ти предварително.

icrow:
 Ами ще трябва да направя нова, че тази която съм направил за други колеги стана много грозна и не е за пред голяма аудитория,  ;D но не знам кога ще ми остане време, че идните дни ми се очертава много работа. Ако искаш драсни на ЛС мейл и ще ти пратя тази която имам в момента. Принципно в момента разработвам и тествам съвсем нова да го наречем "клетка",  :D така че пирамидалния концентратор е на заден план.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия