Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
bate Geni:
Добро утро, колеги, колежки и останалата плява;)
С потрес констатирах, че съм първият гласувал в анкетата... След толкова приказки, теории и съмнения... и месеци на размисъл... никой от вас не е гласувал досега.... Защо?
Опция 1.: Нема стинки да си го купиме (ама сме много отворени да ръсим мозък;))
Опция 2:Не верваме у тия пущини, ба го, как ли нема да му дам една торба пари да го купим... ако работи, че го краднем;)
Опция 3: а, бе, я го купих, ама то не ми прай мпс-то да не гори нищо хич.... как че му гласувам....
Опция 4: е яз резервоар бензин го харчим за 3 години....
Заповядайте, причислете се... или само ще питате - как става, ама що се получава, и каква е подредбата на това или онова - ний сме умни бе, ша го сгласим ;)
Изненадващо - системата работи... около 15% - при равномерно каране на бензин извънградско и около 5% ( в рамките на статистическата грешка) в града
Попитайте ме как съм го измерил... на някои може и да отговоря... ;) някога... ;)
На неразбралите - това е твърде много, адмирации за автора...
caduceus:
Благодаря на Бате Гени за оценката и искам да уточня някои детайли. Колата му е Ситроен Ксантия 1.8 бензин, 1995 г., комби. Първоначалния монтаж при мотора беше със слаби резултати, затова оптимизаторът бе преместен под купето и съответно виждам, че нещата са се пооправили. Малко осреднени данни за ефекта при различните видове гориво и сложен оптимизатор К1:
бензин - 15-18 %
пропан-бутан - 20-25%, монтаж предимно при газовата бутилка - за по-лесно :)
дизел - 22-30 % /че и нагоре - при висока скорост/
Поздрави
vankiqt:
Получих и монтирах оптимизатора след бутилката във вертикално полужение. Но искам да попитам в упътването е написано, че ако е вертикално монтиран оптимизатора в моторния отсек има определена ориентация спрямо двигателя на стрелките. Та въпроса ми е ориентацията в същия случай, но до бутилката, пак ли има същата логика спрямо двигателя от коя страна се пада на стрелките? Аз го сложих по същата логика все едно е в двигателя, но е назад по тръбата, въпреки че изпарителя е в дясно от мотора гледано отпред, а бутилата е отзад в багажника по диагонал. ??? Ще засичам до края на мсесеца ако има нужда ще пренастоя леко изпарителя и ще дам резултати тук директно за ефекта. :)
caduceus:
vankiqt
Логиката е същата - страната на оптимизатора, на която са стрелките, да не е към бутилката. Т.е. най-грубо казано да виждаш пряко стрелките като отвориш багажника, или да са към пода му. В зоната около тях /перпендикулярно на повърхността/, не е добре да има мотор, газова бутилка, електромагнитни клапани и прочее, защото се намалява ефекта. Когато е при двигателя /което въобще не е за препоръчване/, тази страна е най-добре да сочи към капака или някъде встрани от мотора, при монтаж под купето е към шосето. Надявам се че вече е ясно - ако не, звънни. Ако ти е Ф6 тръбата изрежи малка ивица надлъжно от по-тясната вложка /тя е с вътрешно Ф8/ и тогава стягай, за да легнат пластините плътно
Поздрави
vankiqt:
Ами точно страната без стрелките е обърната към бутилката, а от нея има отстояние няколко сантиметра които мисля са достатъчни за да няма разни разсейвания. Закрепил съм К1 доста стегнато и плътно на правия участък от тръбата. Имах желание да го сложа под купето, но тръбичката минава доста плътно до купето и до системите за спирачките, а съвсем до изпарителя вече ще е поне 50 градуса си мисля. За сега ще пробвам по този начин както съм го сложил ако няма очаквания ефект ще се консултирам с теб. Поздрави и успех в начинанията! Ако има и други изобретения за напред които работят добре с К1, може да се възползвам и от тях.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия