Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
brevis:
Епидемия от творческо безплодие е заразила форума ни и се разраства,разраства... ;D ;D ;D Няма ли някой да хукне гол от ваната???
caduceus:
Не хванах защо е точно в тая тема коментара... Иначе май е така :)
puschi:
Аз пък не схванах (следя темата):
1. Защо няма отзиви от закупилите въпросния оптимизатор?
2. Защо анкетата все още е празна / независимо от наблюденията - положителни или отрицателни /?
caduceus:
Ами вероятно по следните причини - при колеги от форума има десетина броя, повечето от които не са монтирани под купето, а при мотора. Изрично съм наблегнал да се монтира под колата или при газовата бутилка, но не се спазва - а има огромно значение. Съответно резултатите са наполовина или слаби. При мен в Ловеч последни данни: бензиново Рено Сценик - около 18-20 % икономия при смесено каране, Мерцедес Е220 с газова уредба - около 20 %. При Реното оптимизаторът е под колата, а при Мерцедеса - на тръбата излизаща от газовата бутилка, в багажника. Отпреди пет-шест дена се видяхме със собственика на една Ксантия 1,8 бензин. К1 пак беше при мотора и човекът го премести отдолу по мое настояване - след това вече има забележим ефект, но не се знае още точно колко е - засича се.
Отново съветвам колегите които са монтирали при двигателя за по-лесно - идете на един канал и сложете оптимизатора на тръбата по която тече горивото към мотора под колата, или ако сте на газ - при бутилката /не че не може и там отдолу, но е по-достъпно мястото/. Другия вариант е в един сервиз да вдигнат колата и да го монтират, хем няма да объркате тръбите - което е честа грешка/. При висока скорост ще работи добре и при мотора, но на градско и жега няма да имате ефект. Просто не го слагайте в отсека.
За всички клиенти, които имат въпроси или някакви проблеми - телефона ми е на кутията и на гаранционната карта, звънете /в работно време естествено/ и не се притеснявайте.
Поздрави
brevis:
--- Цитат на: puschi в Септември 12, 2011, 07:04:01 pm ---Аз пък не схванах (следя темата):
1. Защо няма отзиви от закупилите въпросния оптимизатор?
2. Защо анкетата все още е празна / независимо от наблюденията - положителни или отрицателни /?
--- Край на цитат ---
Изобщо нямах предвид точно твоята тема.Извинявай,ако съм те засегнал ;) Имах предвид всеобщото мълчание.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия