Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
hyparh:
Поздравления за резултатите! :) А пробвахте ли за този автомобил какви са показанията без оргонизиране?
И аз лека-полека действам по моите неща, сега се усъвършенствам с шлайфането и полирането на различни метали, за да може накрая при подреждането да се получат колкото се може по-качествени тестове :)
caduceus:
Благодаря!
Не мога да ги накарам да отидат на тест преди да сложим оптимизатор че скептицизмът е масов - после ходят щото вече се вижда разликата във вървене, шум от мотора и разход. Затова повечето тестове са такива, но през януари почваме и дизели след 2005-та г с обратна връзка през ламбдата, за да се види и при тях точния резултат. Първи ще е един Мерцедес 2010-та г. пр-во, сега сменя филтри и масло - та изчакахме да е след това, за да е коректно.
Поздрави!
MTM:
caduceus някаква схемичка, може ли да дадеш. Ей така.. Новогодишно :)
caduceus:
Не. Дори и да дам, не може да се повтори защото няма компоненти /правим си ги сами/, нито машини за производството им, нито машини за енергийна обработка на детайлите.
Изделието е комплексно и се базира на доказана в практиката теория, плюс техническо ноу-хау, открити специфични физически ефекти непризнавани от съвременната "наука" и технология за концентрация на околната жизнена енергия в използваемо поле. Накратко, полева катализа на горивния процес без участието на стандартен катализатор /платина и др/.
Съжалявам - изделието е за ползване, не за репликация. Затова е в този раздел. Когато исках и правех опити да обясня, почти никой не ме чу - а имаше сериозен отпор от тукашните дървени глави. Затова спрях да наливам вода в едро сито.
Поздрави!
MTM:
Поздрави и от мен. Тогава искам да си купя. Ако се продава де.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия