Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
edin:
Моята кола, харчи 4,9 на 100, дизел.
300лв. е приставка с хардуер (комп) и софтуер. Компа на колата не се пипа. Приставката е колкото кибрит и се слага за 3 минути. Made in Germany.
Разходът пада с 1 литър, а мощността се вдига с 24к.с.
Въпросът е, може ли оптимизатор, да постигне това?
juliang:
--- Цитат на: atos в Април 04, 2017, 04:13:59 pm ---Юлиане, впечатляваща лекция изнесе, това е полезна информация!
Аз мисля, че в основата на въпросния "спор" (понеже не е точно спор, а остра дискусия) е твоят тотален отказ да повярваш, че горенето може да се оптимизира само от вида на запалване/горене или от заряда на самото гориво!
--- Край на цитат ---
От 50 години екипи инженери със много скъпа апаратура разглеждат процеса на горене от всички страни. Както казах в тази индустрия има милиардни печалби и огромна конкуренция, така че нещата се изпипват сериозно.
Самото горене зависи до огромна степен от това какво гориво използваш. А горивото е каквото ти сипят на бензиностанцията. Ти нямаш власт над това. Това е и проблем - съвременните двигатели трябва да могат да горят горива, които са специфицирани преди 50 и повече години. Трябва да могат да горят и горива които се отклоняват дори и от тези стари спецификации. Неприемливо е мотора да се чупи или да не запали заради малко отклонение от тях. Мотора трябва да може да работи при много широк диапазон от температури и влажности. Трябва да може да работи при много широк диапазон от обороти и натоварвания. Понякога направо се чудя как успяват да го накарат да работи...
Та на въпроса - вида на запалването е ограничен от свещта. Тя дава искра, чиято температура зависи от конструкцията на свещта и от напрежението. В това някакви кутийки залепени по акумулатора или горивопровода не могат да влияят.
За "заряда на самото гориво"... нямам представа за какво точно говориш. Какъв заряд? Електрически, емоционален?
--- Цитат на: atos в Април 04, 2017, 04:13:59 pm ---Имам предложение - защо не приемеш един експеримент от Кадуцеус?
Монтирай си на колата един горивен оптимизатор и за месец ще имаме показания от ТЕБ лично?
Ако на твоята кола не става, все имаш някой приятел, познат, роднина и т.н. който би имал подходяща за целта кола?
--- Край на цитат ---
Моя разход е доста разтегливо понятие както казах. Колата ми гори от 8 до 15 на сто. Просто стила на каране ми е такъв - зависи от това как съм спал, к'во съм ял и най-вече каква музика съм си пуснал в колата :) Няма как да засека промяна от 10%. За кола на приятел ... ако мога да обясня на приятеля какво точно искам да постигна ... може и да стане. Но ще ми е много трудно да му обясня какво е това ... дори мисля че няма да мога.
--- Цитат на: atos в Април 04, 2017, 04:13:59 pm ---В момента сам попадаш под собствената си критика - хем искаш някой да ти докаже, да те убеди (понеже си неверний Тома), хем не смееш да го тестваш на горелките, които поддържаш и ремонтираш, защо?
--- Край на цитат ---
Вече обясних проблема с горелките - те първо не са мои, второ са съоръжения на които дори не можеш да боядисаш тръбопроводите без разрешение и съгласуване с инстанциите. Всичко което се поставя по инсталациите около тези съоръжения трябва да е сертифицирано и този който е издал сертификата носи отговорност за изделието. Аз лично не мога да поема отговорност да закача нещо, и после да обяснявам как то не е повлияло по никакъв начин... най-малкото защото няма да мога да обясня какво точно е това и защо е там.
--- Цитат на: atos в Април 04, 2017, 04:13:59 pm ---... Като си толкова убеден, че ефект НЯМА, защо отказваш?
Аз имам предположение - защото все пак, някаква вътрешна част от теб ЗНАЕ, че не си прав докрай и НЕ СМЕЕ да "рискува" ;D
Дали рискът е страх от повреда или страх, че ще трябва да признаеш (пред себе си нещо, което подсъзнанието ти вече ЗНАЕ), отделен въпрос!
Докато не си готов да преодолееш този страх - просто не пиши тук!
--- Край на цитат ---
Аз се опитвам да разбера (или ако щете - да изтръгна обяснение от някой) как се случват нещата. Някой, който е бил малко по-упорит и се е задълбочил в това което се случва и което е наблюдавал.
Все още не мога да разбера как компютъра на колата ще допусне обедняване на сместа. Кислорода който е влезнал в цилиндрите трябва да се свърже с нещо и да не стига до ламбда сондата в явен вид, защото ще я задейства и компа ще сипе повече гориво. Това е записано в алгоритъма му. Ако не се свързва с въглерода или водорода от горивото, то той има само един възможен партньор - азота от въздуха. Това обаче е катастрофално за околната среда.
Идеята "горенето да се оптимизира" означава че преди поставянето на тези кутии то е било неоптимално. Неоптималното горене означава че в изгорелите газове трябва да има въглероден моноксид (или въглероден окис по старому), както и въглерод, демек сажди. Икономия от 10-15-20-30% означава че преди отимизацията 10-15-20-30% от горивото е излизала през ауспуха във вид на въглероден моноксид и сажди. Дори и при съвсем формалните годишни прегледи кола работеща по такъв начин би трябвало да бъде спряна от движение. А и все пак тук говорим за резултат при двигатели които са в що-годе изправно състояние, а не такива които изхвърлят горивото през ауспуха във вид на миризливи черни облаци.
--- Цитат на: caduceus в Април 04, 2017, 12:09:40 pm ---Ще говоря утре с човека относно графиките на личния му Ивеко Евро 5 и ако даде нещо, ще го публикувам.
--- Край на цитат ---
Да разгледаме малко стандарта Евро 5:
EU Emission Standards for Heavy-Duty Diesel Engines: Steady-State Testing
CO HC NOx
1.5 0.46 2.0
Това са стойности за 1 киловатчас. За двигател с мощност 200 киловата работещ 1 час (и изминаващ примерно 100 км за това време) стойностите са 300 грама въглеродни моноксиди и 100 грама въглеводороди. Общо ... абе да речем 500 грама. За тези 100 км този двигател ще изгори около 20 килограма гориво. Или от 20 кила макс. 0.5 кила могат да са неизгорели или непълно изгорели. В проценти това е ... 2.5%. Колкото и да оптимизирате горенето, да го изгорите до последния атом въглерод и водород в него, максималната икономия е 2.5%.
Сега вие ако можете да ми обясните откъде ще се получи "по-пълно и оптимизирано горене" от това, което е заложено в Евро 5 стандарта ... Или да ми обясни кое точно гори в цилиндрите така, че да се получи излишна енергия и едновременно с това на изхода да няма колосални количества азотни моноксиди и диоксиди... ще съм му изключително благодарен.
Или оргона вече и гори?
За поредните намеци за "мъже в черно" просто не искам да говоря... За стотен път напомням, че Китай има въпиюща нужда от фосилни горива и изобщо не го е еня за авторски права, световни правителства и масони. Така че ако някой има нещо такова - да го предлага там, ще бъде възнаграден повече от подобаващо.
Аtos:
Юлиане, говорили сме неведнъж с теб за подобен род обяснения, дай да не се повтаряме и да изписваме пак купища фермани...
Предложих ти практически тест, при който ако засечеш положителни резултати, сам да се опиташ да си обясниш нещата (с готовите ти знания ще е трудно), затова заложи на експеримента ;)
--- Цитат на: juliang в Април 04, 2017, 09:47:35 pm ---За кола на приятел ... ако мога да обясня на приятеля какво точно искам да постигна ... може и да стане. Но ще ми е много трудно да му обясня какво е това ... дори мисля че няма да мога.
--- Край на цитат ---
Кое му е трудното да кажеш - "Дадоха ми тая джаджа, не я знам точно какво прави, ма дай да я тестваме дали има ефект?"
caduceus:
Ще отговоря накратко, че времето е кът.
edin
Това което имаш вероятно е някакъв чип. Т.е. нещо, което използва "спящ" ресурс на двигателя, който е оставен нарочно с резерви от производителя. Това по никакъв начин не променя съставките на сместа качествено, а само я регулира по изкуствен път. Така че, оптимизатор от моите би трябвало да донесе още едни 12-16% или нещо такова в зависимост от това, дали чиповата намеса не е ограничила естествената обратна връзка /close loop/ между качеството на изгаряне и времената на дюзите, през данните на ламбда сондата към компа. Подобен случай имах на един Актрос, чипосан за да стане 500 к.с. /или 550 - не помня точно/, който направи 10-12% допълнително след това с комплект за камиони. Хората имат мебелна фирма и изнасят в Германия, така че влекачът е натоварен :)
juliang
Уважавам знанията ти и съм научил някои неща от това което пишеш, за което благодаря. Но е трудно да разбере човек отстрани, как се променят нещата когато се промени сместа качествено. Това е нещо което се вижда и пипа, не се разсъждава. Основите на този тип каталитично действие не се учат, това е физика която има други принципи. Нищо странно няма, като се натрупа малко опит :) На всичко отгоре има и практика от други хора с други устройства, която изяснява картината допълнително. Говоря за споменатите вече оргонни катализатори от типа на клетка на Джо, този на проф. Андреев, клетката на бай Илия и др. Така че само с приказки не става работата.
Променя се целият процес, не само съставките на сместа - гориво, въздух или искра.
И пак казвам - нищо не искам да доказвам или влизам в конфронтация. Нямам нито време, нито желание. Просто информирам докъде съм стигнал, това е.
И мъже в черно не познавам, просто досега съм имал някакви контакти с три фирми производители, които си траят и не ги интересува нищо такова. Това ме навежда на мисълта, че не им изнася - а и по логика е така, защото основните акционери на тези фирми за свързани и с петролната промишленост. Кой знае какво имат заключено в сейфовете като технология, вероятно доста по-напред от моето - а не го пускат.
atos
Не се занимавай, не влизай в тези игри и обяснения - защото се губи време. Действай си по твоите задачи, желая ти успех!
Поздрави
bobokom:
--- Цитат на: edin в Април 04, 2017, 09:15:18 pm ---Моята кола, харчи 4,9 на 100, дизел.
300лв. е приставка с хардуер (комп) и софтуер. Компа на колата не се пипа. Приставката е колкото кибрит и се слага за 3 минути. Made in Germany.
Разходът пада с 1 литър, а мощността се вдига с 24к.с.
--- Край на цитат ---
Edin,
можеш ли да дадеш някакви координата на тази фирма, че ме заинтригува доста. 300 лева е доста добра цена за Германска разработка.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия