Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Оптимизатори на горивния процес от Caduceus

<< < (62/85) > >>

zarko:
Ами ти само това правиш кацедеус говориш и се хвалиш с икономия от 200,300 мл./100км

lubitel-art:
Колегата който е правил тест с Голфа освен разхода отчел ли е някаква промяна в оборотите, температурата, повишена мощност в ниските обороти (чисто субективно)?
Аз имам предположения, че не само колите на газ и метан се нуждаят от ТАП , а и тези на бензин, ако слагате на Кадуцеус оптимизатора.
Това гориво дето е в резервоара и това дето гори в камерата са различни вече явно.
В какво точно се изразява разликата не е съвсем ясно освен че "гори бавно", но и кой знае какъв друг ефект дава и сензорите успяват ли да го засекат. Предполагам че работата опира до настройки.

ПП.
Нямам такъв оптимизатор , понеже колата ми явно не е подходяща, но като направи тези високотемпературните му ставам клиент.
Кадуцеус, дерзай и не се обезсърчавай.

vesod:

--- Цитат на: lubitel-art в Юли 21, 2012, 05:04:38 pm ---Колегата който е правил тест с Голфа освен разхода отчел ли е някаква промяна в оборотите, температурата, повишена мощност в ниските обороти (чисто субективно)?
Аз имам предположения, че не само колите на газ и метан се нуждаят от ТАП , а и тези на бензин, ако слагате на Кадуцеус оптимизатора.
Това гориво дето е в резервоара и това дето гори в камерата са различни вече явно.
В какво точно се изразява разликата не е съвсем ясно освен че "гори бавно", но и кой знае какъв друг ефект дава и сензорите успяват ли да го засекат. Предполагам че работата опира до настройки.

ПП.
Нямам такъв оптимизатор , понеже колата ми явно не е подходяща, но като направи тези високотемпературните му ставам клиент.
Кадуцеус, дерзай и не се обезсърчавай.

--- Край на цитат ---

Няма как двигател с толкова електроника /ако тя е изправна/ да вдигне обороти, за тях се грижи компютъра, като в програмата му са зададени някакви обороти за празен ход и от там той се грижи да спазва програма било то със стъпков мотор или друг начин.За температурата на двигателя се грижи друга система, която държи температурата на двигателя в някакви граници.Да се твърди за някаква промяна в температурата трябва да се мери температура директно на изходящите колектори.
Прав си това са субективни симптоми, както и теста с голфа.И на базата на касови бележки и таблица altium се опитва да изкара caduceus мошеник. До сега няма човек да се оплакал да не са му върнати пари ако оптимизатора не действа, а като гледам анкетата резултатите са положителни.

Успех caduceus.

Поздрави.

mzk:
@vesod, предложих тест със стенд, но получих отказ.

@lubtitel-art, прочети хубаво коментарите ми в тази и темата с моите експерименти и няма да имаш предположения.

h2motor:
 Мисля, че повишения разход е в резултат на по доброто изгаряне ! Кислородния датчик дава сигнал за впръскване на повече гориво, за да отчете данните зададени в програмата на блока за управление. Просто трябва да се препрограмира и ще има икономия и по нисък разход. Да наистина повишения разход доказва, че устройството работи и има промяна - НЕ Е ПРОСТО ЖЕЛЯЗО !

По-добро изгаряне = по-малко кислород в изходните газове = стехиометрична/богата смес
По-лошо изгаряне = повече кислород в изходните газове = неизгоряло гориво (повече въглеводороди на изхода).
Пишеш пълни глупости и лъжеш хората.
mzk

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия