Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
caduceus:
--- Цитат на: altium в Юли 20, 2012, 05:33:06 pm ---Лошото е, че резултатът от ползването на тези изделия е плачевен, справка: http://mazeto.net/index.php/topic,6939.msg43669.html#msg43669 - съдържа таблица с обективни измервания.
Не стига, че няма ефект, ами и разхода даже се е повишил.
--- Край на цитат ---
Промяната на разхода е най-доброто доказателство, че оптимизаторът работи. Ако не влияеше по никакъв начин, всичко щеше да е същото като преди слагането. Проблемът е в неправилното усвояване на промененото гориво от конкретната кола, водещо не до намаляване, а до увеличаване на разхода. Има явно нещо, свързано с електрониката, предварението и обратната връзка, която реагира ненормално - това е въпрос който ще се изчисти при хората със стендовете от фирмите производителки. Затова са и тестовете при тях, за да се напасне промяната в горивото с електрониката и да се използва максимума от технологията.
При един Фолксваген Поло Флайт даде също повишен разход. Явно електрониките им с Голфа на колегата са подобни. В такива случаи при бензинов инжекцион няма какво да направим с нашите ограничени познания и възможности /поне аз не мога/ и си вземам оптимизатора обратно за да отиде при някой на която кола ще работи. Затова съм дал един месец гаранция. Точка.
--- Цитат на: vesod в Юли 20, 2012, 06:42:02 pm ---.........
Угодете му, нека тоя генератор върви колкото часове иска caduceus, всичкия бензин дето ще изгори след единия час, ще го платя аз. Ако иска caduceus да дойде до София да го качим на газ анализа генератора, да видим газовете, да го качим някъде по Витоша под някоя сянка да върви/пием по бира/ връщаме го мерим и това е.Предполагам това ще е полезно и за него.
Сега вземи пак зеления молив и кажи,че с тъпаци не ти се занимава.
Поздрави.
--- Край на цитат ---
Колега vesod,
благодаря за предложението, но не става въпрос за няколко литра бензин. Тук въпросът беше да се избегне доколкото може още в началото неправилна постановка на тестовете, за да не се получат и неправилни резултати. За съжаление изненади винаги са възможни, а чакащите да правят генерални изводи от единични случаи са колкото искаш. Няма застраховка
Поздрави
rider777:
Кадуцеус, след 3 месеца ако Бог е решил ще си бъда в България и ще ти се обадя да кажеш с какво разполагаш в момента, двигателят ми е 13 литров среден разход 27-30 сега не ми се слиза да гледам диаметъра на тръбите, защото вали като из ведро но тези дни като се сетя ще ги премеря да кажеш имаш ли нещо подходящо.
caduceus:
А, дотогава ще съм минал изцяло на високотемпературни + матрици /наесен идва поръчка от 2000 бр устойчиви до 150 градуса магнити от Китай/ и ще сложим два оптимизатора при мотора на Магнума. Не ти трябва да гледаш тръбите, всичко до Ф 16-17 външно става, а ако са по-дебели, ще измисля нещо на място. Звънни като си дойдеш - 0885 781469. Лек път!
Поздрави
rider777:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Чалга през Живота си не съм слушал НИКОГА, а такава, която наричаш магистралка пък даже не съм и заговарял камо ли да я кача в камиона си, еле пък друго да правя с нея ;D ;D ;D ;D ;D ;D http://www.vbox7.com/user:rider777?p=allvideos
caduceus:
--- Цитат на: altium в Юли 21, 2012, 10:52:13 am ---
Очакваше се разхода да падне поне литър, но се случва обратното - качва се даже с литър. Освен това, колегата се оплаква, че така монтираният "оптимизатор" непрекъснато закача легнали полицаи и др. височини по пътя, като с това има опасност да му скъса горивопроводите и да му изтече горивото.
--- Край на цитат ---
Ей, ти наистина си изключително тъп. Вече обясних в предния си пост, но явно нищо не ти влиза в кухата глава. Сложи си едно просто желязо на горивопровода да видим дали ще ти качи разхода с литър и нещо. Приключвам с обясненията, просто няма смисъл да говоря с идиоти
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия