Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Оптимизатори на горивния процес от Caduceus

<< < (7/85) > >>

icrow:
Caduceus ако оптимизаторът ти е сложен на течната фаза на газта, когато горивото премине през хартиения филтър преди инжекторите хартията не спира ли част от оргона?

icrow:
150лв на мен ми се виждат даже много малко! Особено ако си на бензин за нула време ще се изплати и от там нататък си на плюс едва ли не до края на живота. Още повече, че caduceus ни е разкрил почти всичко над което се е трудил и можем сами да си направим що годе добър оптимизатор без да "откриваме топлата вода" тепърва. Така че от мен caduceus имаш едно голямо БЛАГОДАРЯ!

caduceus:
 icrow
1. Не се разрежда чак толкова много от хартия - при оргонизиране преди въздушния филтър също има, макар и намален ефект. Тестовете с турбонатори го показват ясно.
2. Да, цената на оптимизатора не е висока, идеята е да се изплати бързо от икономията. При дистрибуторите е с 20 % нагоре /предимно автосервизна мрежа/ + евентуално още десетина лв., които те си добавят за монтаж. Целевата група клиенти са хора, които просто слагат нещо готово и карат - не си играят да експериментират. Също и такива с бизнеси, които имат сериозни транспортни разходи - предимно камиони и автобуси, а не искат гърмящи електролитни клетки, чипове и прочие скъпи инсталации  :) Плюс това има коли на лизинг, за които не се допуска намеса в конструкцията поради гаранцията.
Форумът не ми е пазар - затова съм описал нещата достатъчно ясно, ако се следват насоките - а и продавам оптимизатора без оскъпяването. Кой каквото иска, да ползва. Радвам се че имаш резултати, успехи и в другите ти начинания!
Поздрави   

Hacko:
Поздравления и от мен за труда ти. Искам да попитам дали може да се комбинира с ГЕЕТ , или по-точно една негова разновидност ЕКОНОКИТ? Който е на същият принцип.

caduceus:
Благодаря. Защо да не може, принципът на работа е различен
Поздрави

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия