Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
toto_nagamoto:
Колега caduceus точно ако всички разсъждават, като вас ще сме в каменната ера защото мисленето ви е още в посока фосилни горива (но такива са обстоятелствата все пак така или иначе за съжаление, които ни притискат да ги използваме все още) и вместо това е по добре да пренасочите усилията си в друга посока защото в близко бъдеще приоритетите ще се променят към електрическо задвижване (сами виждате в същото време смелият отговор на редица компании и производители в този сегмент през последните години), както се споменава всъщност в някои доклади в медиите до 2050г. а това, което предлагате определено не е и не може да е бъдещето (за временно решение да но на каква цена и качество това е отделен въпрос). А нещо ново или революционно да сте измислили случайно, което да оправдава казаното от вас по отношение на каменната ера? не по скоро бих казал (метафорично), че се опитвате да подобрите въртенето на стария каменен чекрък с някакви долнопробни колове, въжета и клинове а освен това в анкетата, която сте посочили не се съдържат никакви съотношения на стойностите спрямо разхода преди и след а само някакви смешни отговори с да и не. Съжалявам но без конкретни съпоставими данни не може да ми се позовавате на някаква си там неясна и съмнителна анкетка. Между другото имам съмнение, че разходът между бензинов автомобил оборудван с вашата система и обикновен дизелов автомобил със същата мощност ще са горе долу еднакви, което не е от значение за притежателите на дизелови автомобили като мен тъй-като аз съм много доволен от автомобила си по отношение на разход и в никакъв случай не бих инвестирал в излишни подобрители и оптимизатори.
sheki:
Виж сега Тото... купи си едно от колегата или иди направо да ти го монтира, ако не ти хареса тогава си дай мнението, колегата ще ти върне парите, стига с тези празни приказки.
п.с. Налага се да добавя, че имам К1 и мисля че има ефект от него.
caduceus:
toto_nagamoto
Колега, явно си се издразнил, но не беше това идеята :) Сори ако е така, но:
1. Опитвам се да правя нещо сега - и то с малко средства, а не в бъдещето, с много. Така и баба знае. Ние сме българи и се справяме по нашия начин, което при всички случаи е по-добре от чакане на светлото бъдеще с електрически коли за по 30-40 хил. евро.
2. Революционните неща не висят по дърветата и не стават всеки ден. Но все пак, като искаш такова, ще ти кажа - в момента работя и върху автотермичния катализатор на Андреев. Евентуалната цена на такова устройство и електронния блок към него е символична в сравнение с това което прави /и в сравнение с тази на електромобилите/. Той дава възможност да се кара само на въздух с наличните автомобилни двигатели и използва т.нар. азотна реакция - виж темата Автотермия във форума. Имам напредък, но не съм готов да дам данни още. Доста народ се опитва, но не може да го направи защото има специфични особености, а проф. Андреев си отиде през 2009 г.
3. Най-доброто, икономично и екологично гориво в момента е газовото - пропан-бутан и метан. На тях има ефект от оптимизатора в рамките на 18-20 % икономия, в зависимост от настройката на двигателя и вида горивна уредба. В някои случаи при обикновени газови - и повече. Такава уредба първо не струва колкото електромобил и второ е налична и достъпна сега.
4. Никой не карам да си купува нищо насила - който прецени, че му трябва, слага и вижда. В тази връзка, оптимизаторите от първата серия са доста подобрени вече откъм ефект - което е нормално, защото продуктът се развива. Карай си дизела щом си му фен, а като си купиш комънрейл с ламбда, може да си сложиш вече и оптимизатор :)
Поздрави
caduceus:
Здравейте,
вчера се видях с колегата DOMIC в София, който е сменил железните горивопроводи под купето на бензинов джип с медни /още повече че железните били стари и корозирали/. Просто две парчета по 2-3 м медна мека тръба, свързани с гумените такива при помпата и мотора. В този вариант оптимизаторът работел много добре и ефектът се усетил незабавно - повече мощност и еластичност на мотора и т.н. Споменавам го като вариант за коли на възраст с железни тръбопроводи под купето - а го пиша аз, тъй като колегата има някакъв проблем с пускането на съобщения във форума. Нека админите обърнат внимание
Изпитанията през последните дни показаха, че подобрената версия на К1 дава допълнително около 3-4% икономия /примерно при бензинови коли нещата отиват вече на 18-19%/. Технологично е малко по-сложна и бавна за изработка, но оттук нататък реших да правя само нея. Очаквайте пълната версия с поддържащи заряда излъчватели от полипропилен. Смених пластмасата, тъй като матричарите не искат да работят с ПАС 30 - износват им се шприцформите, защото материалът е доста твърд поради стъкловлакното вътре. Така че минах на полипропилен + малко пръскане с праймър за да се лепи към мотора или резервоара /включително към железни бутилки с метан или пропан-бутан/.
Поздрави
mzk:
Здравейте, ако някой има проблем с достъпа до форума да пише ЛС на някой от администраторите или на служебния мейл на форума, който е forum [маймунка] mazeto.net (да се приведе в нормален вид преди писане). Не хвърляме боб и не гледаме на кафе, камо ли за 3000 човека. При подаване на въпрос за достъпа да се пишат:
- доставчик;
- реален IP адрес или поне ориентировъчно мрежата (каквото може);
- операционна система;
- използван браузър.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия