Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
caduceus:
Колеги, на път съм да спра да работя със сервизи. Странни и нелогични неща се случват... Оставям например в сервиза Х три броя оптимизатори, стоят три месеца. Напук на всички приказки, инструкции /явно нечетени/ и телефони двата ги слагат на стоманена тръба или при мотора на метанови коли, а третия сигурно по случайност :) е монтиран както трябва - на медна тръба, пак метан. Естествено в първите два случая няма ефект, а в третия - ОК, както се очаква /от 120 преди, вече 150 км минават с едно пълнене/. Като си поискам парите за оптимизатора, в сервиза ми казват - няма проблем, като дойдат хората ще го свалим и върнем!!! :o Просто нямам любезни изречения в момента в главата си, затова май да си замълча. В сервиза У го слагат на 3,5 л/100 км разходна кола, след което на шкафа... В сервизите Z - 1, 2 и 3 ги знаели тия работи от 20 и кусур години и не им трябват. Ами - и те на мен.
Малко практически изводи от последните монтажи - опитите да се слага К1 на метан и газ при мотора показват ниска ефективност. Това беше продиктувано поради наличие на стоманени тръби при няколко метанови уредби и пластмасови гъвкави тръби при пропан-бутан. Медната тръба се оказва незаменима - явно работи като някакъв вид кондензатор и след като се насити с оргон от горивото, минало през оптимизатора, се превръща в излъчващ елемент, който го зарежда по-пълно по пътя му към мотора . Така че - задължително монтажът трябва да е на медната тръба, колкото по-назад към бутилката - толкова по-добре. При стоманени и пластмасови тръби на газ и метан К1 не работи добре. Това не се отнася за бензин и дизел, там нещата са по-други, плътността на горивото е по-висока и пластмасови тръби са ОК.
Поздрави
caduceus:
Сериозни резултати на метан с медна тръба, разположение на оптимизатора до бутилката - над 35% икономия. Колегата е от Плевен. Освен него се обади и друг колега от София, който нямаше резултати на метан и с монтаж при мотора. Преместил го е на медната тръба отзад и вече има ефект. Досега на метан и медна тръба няма възниквали проблеми, оправдава се тезата ми от предния пост, че медната тръба е един вид кондензатор на оргона.
Поздрави
ПП
Моля който ми пише във връзка с оптимизатора, да ползва не лични съобщения, а пощата ми caduceus_bg@abv.bg Не е редно да товарим форума със съобщения, които я стигнат до получателя, я не :)
caduceus:
Някои нови резултати:
БМВ 5-ца бензинов инжекцион - минус 16%;
Фиат Улис - метанов инжекцион - над 25 %
Жигули, обикн. газова с регулиране на предварение от делкото - 13-14%
Лада 5-ца - обикн. газова с регулиране на предварение от делкото - 15%
Ситроен С4 HDI, 2008-ма год. - 12-13%
Рено Еспейс бензин - обикн. газова с регулиране на предварение от делкото - 14%
Напоследък отказах на един куп атмосферни дизели и ТДИ-та, защото при тях няма ефект. Заболя ме езикът да говоря и ръцете да пиша, че е защото нямат обратна връзка и ламбда сонда - за съжаление обаче някои от дистрибуторите ми /два сервиза също/ са слагали на такива и оттам е излязла негативна реклама. Народът не чете дори това, което е ясно казано на етикета, камо ли инструкции. Не е задължително оптимизаторът да работи на всякакви коли и горивни системи - просто няма /засега/ такова всеприложимо устройство. Нито можеш да сипеш нафта на бензинова кола, нито да сложиш задни гуми от трактор Беларус на Мерцедес :) Ама пусти мерак
nedbmw:
Нали щеше да си правиш уеб сайт, там опиши подробно всичко свързано с оптимизаторите и по малко, ще питат. :)
caduceus:
Недялко,
съжалявам, че се замотах с тоя сайт. Правя голяма поръчка и в момента нямам време точно за това. Освен това водоактивиращите системи станаха вече пет :) Плюс още два текущи проекта, единият доста сложен...
Все пак при всяко запитване първо уточнявам всичко и тогава пращам, за да не стават грешки. Съжалявам за БМВ-то, но то беше дизел 1999 г без ламбда - нали така? Ако ти си гласувал, че няма ефект /гледам в анкетата втори такъв глас/, не е лошо да се уточни, че е на такъв мотор - който по принцип не е подходящ и освен че го пиша в инструкцията, на етикета, а и тук, го и казвам задължително по телефона на клиента. Така че едва ли сайтът е толкова необходим за момента - по-скоро за мен е минус, че се забавих. Ще го пусна скоро
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия