Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
caduceus:
Vetap
Да, това нещо работи с оргонно поле подобно на всякакъв род Манабокси и Манаплейти. Т.е. това са пасивни оргонни излъчватели на позитивно поле, което е имплантирано по различни начини - чрез ВН заряд, напластяване, формообразуващи полета и т.н. Нищо ново под слънцето :)
Ефективността на конкретното цитирано устройство е около 5% по данни на ползвали го мои познати, слага се предимно вътре в резервоара. Няма магнитно действие, а е многослоен обърнат оргонен Райх акумулатор, напластен чрез галванизиране, със най-външен металически слой и най-вътрешен органичен. Мисля, че имаше и на Вебер подобно нещо, но то ползваше и т.нар. радиестезична батерия от повтарящи се конусни форми на метална пръчка. Всички тези неща работят, но полето им не е достатъчно силно.
Има да ме гонят още доста време - аз оттам се връщам :)
Относно анкетата - на място в Ловеч помолих няколко доволни потребители на оптимизатора да дадат някакво мнение във форума и да гласуват, но не им се занимавало с глупости ;D
Поздрави
ПП
Сега четох данните от теста на устройството. При извънградско движение 10,7% икономия, естествено при читав тестов автомобил със разход 3,7/100 и резервоар 10 л. Не е лошо за парче метал
Vetap:
Да, изглежда е така, както казвате, но от информацията личи, че ги продават гадовете и все още няма оплаквания. Caduceus, искренно ти желая успех и то не само в България. Трябва повече активност!
caduceus:
При карбонов тръбопровод :o и газов инжекцион Заволи резултатите не са задоволителни. Сега се установява точно защо, впоследствие се разбра и че е имало други проблеми с колата при газифицирането - смяна на софтуер и прочие. Може нещата да не опират до оптимизатора, но все пак да го спомена, защото ми е първо слагане на карбонова тръба. Вече ще гледам да казвам тук само проблемите, а не успехите, за да не звучи като реклама :)
Поздрави
caduceus:
Доживях днес да видя и менте на оптимизатора ми :o Естествено неработещо, само на вид горе-долу подобно. Ако Ви продават такива неща, гледайте за наличие на телефон, ел. поща, фирма и адрес на кутията - ако има въобще такава.
Поздрави
caduceus:
Аз виждам 12 гласували, 9 от които положително и един без промяна /дизел без ламбда/. Повече от това накъде? Естествено, аз не съм гласувал, защото е некоректно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия