Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
caduceus:
Колеги,
леко на майтап сложих три оптимизатора на колата /моята си Ксантия, бензин 2,0 л. 134 к.с./ Резултатът беше още малко повишена мощност, но същия разход както с два. Явно компа си пречи и колата не можа да падне под 5,4-5,5л/100 км. при извънградско /тестът е само с оптимизатори - без зареждане на въздуха с турбонатор или с антена, както и пряко блока на ДВГ/. Отчетох устойчиво движение с 30-35 км/ч на пета, както и ускоряване без вибрации. При два оптимизатора на равен път това ставаше от 40-45, с един - от 45-50, а без - от 55-60 км/ч. Ситроенчето стана почти като дизел, с голям въртящ момент. Все пак накрая махнах третия, с два върви по-тихо и плавно
Весели празници на всички!
caduceus:
Здравейте колеги,
Честита новата 2012-та година!
Относно оптимизатора - забеляза се интересен ефект при един Мерцедес /мисля 280 беше/ с обикновена газова уредба - въпреки че няма компютър на уредбата, който да ползва инфо от ламбда-сондата и автоматично да обедни сместа след по-доброто изгаряне, пак имаше отчетена над 15 % икономия на извънградско /по данни на клиента и минати над 2000 км/. След допълнително регулиране в сервиз вече отиде над 20 %. Явно мерцедесите са особена марка :)
Поздрави
ПП
Поради повишеното търсене, както и някои допълнителни инвестиции в матрици и щанци, цената на К1 при дистрибуторите вече е 200 лв, но за колеги от форума и директно от мен е 170 /цена на производител, без търговската отстъпка/.
mzk:
Здравей caduceus,
ЧНГ!
Кога можем да очакваме изпитателни резултати от стендова установка с и без твоето устройство и реално измерен КПД?
caduceus:
Здрасти mzk
В момента се извършва сертифициране на продукта, занимавам се със СЕ маркинг и декларации за съответствие. Също тия дни ще ходя към техническия в Русе, там имат добра лаборатория към катедра "Транспорт" и искам да ми дадат след техни тестове сертификат за ефективността, който ми трябва за финансиране от европейски проект. Плюс това имат и център за трансфер на технологии. Действам по нов дизайн и технологична линия, за да стане производството промишлено, а не манифактура както е в момента. Абе, бумащината е доста.
Иначе всеки който има инжекцион или дизел с работеща ламбда сонда и оптимизатор, е усетил ползата :) Или обикновена газова + тап+ оптимизатор.
Нещата са в ход, до края на месеца ще излезе и сайта на фирмата с достатъчно обяснения и примери.
Поздрави
nedbmw:
Браво Кадецеус само така, трябва и ние да дадем нещо на света. Дано нямаш много спънки в реализирането на продукта, щото по принцип в БГ всичко върви бавно и трудно, с много мъки и бутане. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия