Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
brevis:
--- Цитат на: vankiqt в Декември 16, 2011, 11:26:09 am ---И само с ТАП-а на Румен ще има файда ;)
--- Край на цитат ---
Да, да САМО С ТОЗИ !!!! Прочети внимателно как сладкодумно ви обяснява- по принцип си достига и работи с предварение от 40градуса, ама след 2 поста кво става- можеш да достигнеш предварение от 180 градуса при 80 000 оборота >:( Ако не бях с 5 бобини, направо щях да си купя 2.
caduceus:
Колеги,
като комбинирах четене, разговори със специалисти и практика, се доказа и теоретично защо оптимизаторът К1 работи само на някои дизели и предимно при равномерно движение /за инжекционите е ясно че се представя добре/. Малко инфо:
http://www.lambdapower.co.uk/TechNotes/Tech-14.asp
http://www.lambdapower.co.uk/TechNotes/Tech-3.asp
Обърнете внимание на факта, че ламбда сензорите работят основно при свободен ход и при равномерно движение на колата - само тогава ЕКУ-то ползва информацията от тях за регулиране на сместа. При ускоряване и спиране чрез двигателя ламбдата не се взема предвид - в първия случай сместа е по-богата, за да се осигури достатъчно мощност, а във втория повечето ЕКУ спират достъпа на гориво към ДВГ. Т.е. при градско ламбдата и съответно оптимизатора само частично вземат участие - при правите участъци с равномерна скорост, които са по-скоро изключение в града. Съответно и икономията е по-малка, защото с компа няма как да се преборим /без чипове и прочее/.
При извънградско делът на участие на ламбдата и оттам регулирането на ДВГ се увеличава драстично - равномерното каране позволява сондата и компа да обеднят сместа максимално. Причината за тази автоматично извъшваща се промяна е естествено оптимизаторът - чрез осигуреното от него по-пълно изгаряне. Това се вижда добре и на газоанализатор, особено при коли с махнат катализатор.
Второто нещо, което се доказа е че HDI и CDI дизели работят много добре с К1. Преди няколко дни имах много доволен клиент с Мерцедес 320 CDI /през мой дистрибутор/. Минаха първоначални тестове и в един сервиз в Германия, където нещата са ОК и тръгват да го слагат на таксита - които са предимно дизели с такива мотори. Това естествено много ме радва :) Също така, по-малко почва да ми пука за глупостите в някои български сервизи - даваш им оптимизатор безплатно за тестове, уж имат първоначален интерес - а въобще не го монтират на кола и той си стои в някой шкаф цял месец - и това при 20% търговска отстъпка! Това да им даваш пари, а те да не ги искат не мога да го разбера... Явно е простотия
До края на годината ще пусна сайта на фирмата. Тогава ще разтоваря форума от моите писания в тази тема - а вие си обсъждайте и се анкетирайте със здраве
Поздрави и успехи!
fade:
@caduceus
Поздрави за успехите, с пожелания през новата 2012 да се приближим с общи усилия не до 30%, а до 50% и то, посредством вдигане ръста на инвестициите в изследванията! ;) ;D
@brevis
--- Цитат на: brevis в Декември 17, 2011, 10:43:01 am --- Да, да САМО С ТОЗИ !!!! Прочети внимателно как сладкодумно ви обяснява- по принцип си достига и работи с предварение от 40градуса, ама след 2 поста кво става- можеш да достигнеш предварение от 180 градуса при 80 000 оборота >:( Ако не бях с 5 бобини, направо щях да си купя 2.
--- Край на цитат ---
Е хайде малко по толерантно де колега! :D
Прочети пост #345: http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=7579.345
Също така ще те помоля да погледнеш и това което съм ти написал в поста си в тази тема от 11.12.2011 (т.е. един ден по рано)
Колега, мисля, че просто не си си доизяснил каква е принципната разлика между TAP на АЕВ и DEC и въпросният ТАП на Румен.
Трябва да го разбереш човека, понякога е ужасно досадно да обясняваш на хора с почити нулев фундамент в двигателите и управлението на процесите в тях, неща които са очевидни.
Затова Румен (а и не само той) понякога го избива на иронични подмятания (в случая постове).
За съжаление тази черта на българина да разбира от всичко и да си мисли, че като си е сменил веднъж свещите, или си "настройва газовото на ухо" и е вече експерт понякога трудно се преглъща, от хора които наистина са вложили много усилия и безсънни нощи за да създадат нещо наистина стойностно и уникално!
Без лоши чувства, а и какви лоши чувства, към колега който кара италианска bellissima! 8)
Весели Празници!
caduceus:
donhuann
Първо изследовател, после производител, и най-накрая предприемач. Търговците са друга работа-те само премятат нещо от една страна на друга, но не създават продукти. Ако повече българи гледат да създадат нещо ново и истинско, а не само да приказват по форумите и да си го местят от единия крачол в другия, със сигурност ще ни бъде!
fade
Благодаря, ама за инвестиции в изследванията които да доведат до 50% трябва ресурс - и то не само финансов. Стенд, време и хора с разбиране и знания не са излишни. Моторите в последните десет години са пипнати доста - и то от фирми с многомилионни бюджети. Ще действам като откривателя на Троя Шлиман :) щото иначе няма оправия. Въпреки че май ще ме изкарат мръсен търговец и т.н.
Поздрави
ПП
В предния пост пропуснах да добавя, въпреки че може би се разбра - всички дизели без евро 5 и ламбда няма да работят добре с оптимизатора, т.е. ако колата ви е производство след 2005-та - какъвто и дизел да е, ще има вградена система за обратна връзка и съответно икономия при слагане на оптимизатор.
nedbmw:
Българите сме много мнителни, щото много сме и лъгани Кадециус така, че трябва търпение. Аз понеже от известно време чета тука темите за намагнитването на горивото и твоите постове най вече, и аз като автомонтьор напълно разбирам за какво става въпрос така, че според мен всичко което публикуваш не е плод на фантазията на болен мозък, а плод на много знания и денонощен труд за което ти свалям шапка. Успех. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия