Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Оптимизатори на горивния процес от Caduceus

<< < (35/85) > >>

caduceus:
краsik0
1. Оптимизаторът работи добре предимно на инжекциони - бензинови, газови и метанови. Твоята газова е обикновена, макар и с ламбда контрол - което не е същото. Нямаш и ТАП за увеличаване на ъгъла, което при обикновени газови с К1 е силно препоръчително. Когато ти го пращах за тестове /без плащане/ защо не искаше да ми кажеш дали си с инжекцион, въпреки че те попитах изрично и писмено? Еми как да станат добре  нещата... Ако сипеш дизел в бензинова кола, ще работи ли?   
2 Допълнителни настройки и врътки на кранчето също не си правил - откъде да дойде тогава икономията? Само от по-лекото натискане на педала работата е наполовина, както е и станало в действителност.
3. Казваш че си гласувал в полза на оптимизатора, а единствената промяна в анкетата след твоя пост е в графата "Без промяна". Или го поправи, или си коригирай поста, защото едното от двете не е коректно

Успехи

краsik0:
За колегата caduceus
В Е-мейлите съм описал точно каква ми е газовата-погледни:
.........................
Както ти казах Пунтото е с обикновенна газова Ловато с ламбда контрол- Заволи.
Вътре на таблото имам и ламбда монитор от Руен Тех със светодиодна индикация за бедна-богата смес която отчита ламбда сондата.
Това ти пиша за да знаеш, че пропуски няма.
Газовата е винаги на 6!
...............................................................
Тап нямам, но ако погледнеш по-горе, ще разбереш защо.
А съм дал -няма промяна-защото няма точно моето мнение по въпроса.
а, именно  малка  икономия под 10% и не мога да определя дали е от К-1 или просто газта е била различна.
За мощноста е същото.
А ,иначе евала ти правя -абсолютно  честен човек си и полагаш много усилия за фалиране на Петрол! :D
Вярно е, прати ми К-1 за тест без заплащане.
Ако действително бях очел голяма разлика  във икономията -поне 15%-20% щях да поръчам 2бр и за колата на жена ми.
При тези резултати продължавам да работя в ННО
И си прав-ще пробвам нов тип аванс процесор-този на Румен.
Може пък от тук да изкочи заека.
Поздрави!

краsik0:
Преместих гласа си в-едаква мощност понижен разход, въпреки ,че не е точно моето описание на резултата.
Поздрави!

caduceus:
Аванс процесора работи добре съвместно с К1, защото оргонизираната газ гори по-дълго /подобно на метана/, освен по-пълно. Това е логиката да се слагат заедно. Само с ТАП не е ясно колко ще ти е ефекта и ще го има ли. С ННО вероятно ще трябва да регулираш ъгъла в обратна посока, към намаление - той ускорява изгарянето, но по-добре това да го дискутираш с колегите, които имат електролизери. Благодаря за корекцията в анкетата
Успех

vankiqt:
И само с ТАП-а на Румен ще има файда  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия