Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Оптимизатори на горивния процес от Caduceus

<< < (30/85) > >>

icrow:
За Лукойл съм напълно съгласен може би най-лошата газ на пазара в момента, даже задмина шел, който пък последния път когато заредих преди 2 седмици останах приятно изненадан  :D

caduceus:
fade
Благодаря ти за хубавия и подробен пост, както и за гласа в анкетата. За информация на колегите - като се видяхме на живо с fade, измерих заряда на мотора на Алфата след малко бръмчене на място и беше около 9,7/10.  Т.е. оптимизаторът си работи, а тези 12-18 % икономия показват, че има още терен да се настройва газовия инжекцион. Понеже Фобоса има доста възможности, виж дали не може софтуерно да му увеличиш малко предварението - на 15 градуса например /не знам със сигурност дали позволява тази марка, но питай специалистите които са ти я сложили/. Оргонно наситената газ гори по-дълго, както вече е ставало въпрос. Смятам, че ще имаш над 20 % икономия при регулиране на аванса - дали директно или с ТАП, няма значение. Поне практиката с други газови инжекциони това показва. Плюс това Фобос май имаше готов, нарочен външен изход за аванс процесор
Поздрави

ПП
Относно вълновите аеродинамични генератори и изобщо аеро-подобренията не е лошо да пуснем друга тема, имам доста тестове с какво ли не и има какво да се пише  :) Плюс това аеродинамиката ми е стара страст... Убеден съм че с прости методи може да се свали съпротивлението на средна кола с повече от 15%, но нека го дискутираме в нова тема.
Успехи!

lubitel-art:
Caduceus , назад в темата беше споменал за негативно влияние на стоманени тръби, но все пак да питам има ли смисъл да се слага оптимизатора на горивопровод от стомана . 
Предполагам вече имате доста наблюдения от практиката .
 Има ли случай все пак монтирани на стоманен горивопровод  да дават  някаква икономия  или просто няма смисъл да се слага.

caduceus:
При оптимизатор директно на стоманена тръба не се създава никакъв заряд, независимо от това има ли изолация или не. Т.е. няма смисъл да се слага така. При оптимизатор на каучуков или пластмасов горивопровод, след който горивото минава през стоманена тръба или филтър, заряд има - но величината на спадането му е в зависимост от това колко време горивото е в допир със стоманата.
Има случаи на монтаж след стоманени тръби, на гумен горивопровод близо до двигателя. Тогава оптимизаторът работи, ако не се нагрява. Освен това е добре да е по-далечко в някой ъгъл, за да не се влияе от негативното поле на мотора при форсиране. За целта сме сменяли гумения горивопровод с по-дълъг - 1,20-1,50 м.
Поздрави

lubitel-art:
Да, това е възможно решение, за съжаление при мойта е голяма жега. Сещам се за замяна на целия стоманен с медна тръба ама занимавка.
Предполагам медта влияе положително?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия