Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
icrow:
Съгласен съм с PyroVeso, от голямо значение е и човешката воля! Но все пак трябват и настройки индивидуално за всяка кола според мен. Днеска сложих пластинката на МАФ-а с която си намалявах разхода, когато си бях слагал спортен филтър, и за сега наблюденията са, че започна по равномерно ускоряване и повече мощност в ниските, но пък в високите си глъхне. Ще видя как ще е разхода, но важното е, че така ме удовлетворява вървежа, и си мисля, че каквото е могъл да икономиса компа до тук го е направил и от тук нататък трябва да се мисли друг начин за "стягане на кранчето"!
Съжалявам ако спамя темата!
краsik0:
Колега Caduceus
Преди година и половина говорихме по телефона относно магнитите и че не успях по разни причини да постигна положителен резултат.
Колата е Фиат Пунто -бензин- газ LPG.
От София съм.
Ако си спомняш, обеща при възможност да прескочиш към мене, ако имаш някаква работа до София и да помогнеш ориентацията на магнитите.
Това така и не се случи по разни причини и от моя страна.
Минах на тестове с HHO клетки.
Та на въпроса :
Видях, че имаш отрицателно мнение по въпроса да пращаш оптимизатор за тест без предварително заплащане, но все пак имам питане.
Съгласен ли си да пратиш един за тест на моята кола?
След означените от тебе около 300км ще ти го платя и ще поръчам още един за колата на жена ми-Форд Ка при положителен резултат.
Или ще ти го върна по Еконт при отрицателен.
Доста средства съв загробил досега за експерименти и вече искам като плащам да получа нещо реално.
Много скоро във форума за разлагане на водата ще публикувам и моите резултати за икономия на гориво.
Засега постиженията са ми 1л за 1мин ННО с 15А .
Скромен резултат все пак :D
Краси
caduceus:
Дай адрес и телефон на лични, ще ти пратя. С газов инжекцион ли си и каква марка? Разход? При малък мотор като твоя не ти трябват 300 км, 100-150 ще стигнат за първоначално зареждане.
Успех!
краsik0:
Чудесно! :D
029382705
0878437700
Поемам разходите по транспорта
краsik0:
Колега Caduceus
Получих днес оптимизатора по Еконт.
Много професионално си го направил.
Направо фабрично изделие.
Утре ще го монтирам съгласно инструкцията и ще щракна една снимка .
Само не разбрах къде си ми намерил адреса?
Не можахме да го уточним по телефона, но всичко е ОК.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия