Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Оптимизатори на горивния процес от Caduceus
rosenmvr:
--- Цитат на: caduceus в Октомври 23, 2011, 10:53:36 am ---Здрасти,
разбира се че се сещам - проблемът е в отслабването на заряда след стоманената тръба и филтър, които действат деструктивно. Тия дни при едно Ауди А6 имаше същите особености, та сменихме стария горивопровод след филтъра с по-дълъг и закачихме оптимизатора на него. Понеже е близо до мотора го сложихме в близката ниша до стъклото непосредствено до двигателния отсек /стрелките нагоре/ и нещата се оправиха, човекът засича точния разход в момента. Ако можеш, направи същото - ако не, ползвай на друга кола или ми го върни - няма проблем. Звънни ако искаш да се уточним.
За съжаление стоманените тръби и филтър, намиращи се след К1 намаляват значително ефекта. Понякога зарядът пада под 6/10 и въпреки че моторът работи добре, няма реална икономия - изгарянето не е достатъчно пълно и вероятно компютърът на колата не регулира автоматично отварянето на дюзите като за бедна смес. Лечението е да се слага след железата /доколкото е възможно/, но най-добре някъде по-встрани от мотора, че да не се нагрява и влияе от излъчването при форсиране.
Поздрави
--- Край на цитат ---
Колега има ли начин как аз в домашни условия да измеря зарда. Днес си поставих целта да карам леко , просто колата е осезаемо по мощна много по пъргава е и работи значително по тихо ако се изказвам правилно все едно съм сложил масло в нафтата.
caduceus:
Няма май как, освен като дойда до Сф да го погледна. Ще я оправим :) Я ми метни една снимка на двигателя отблизо /докато работи на празен ход/ на пощата - ще пробвам да измеря дистанционно. Обаче щом имаш признаците, работата вероятно е до регулировка, а не до смяна на монтажното място
Поздрави
vankiqt:
Изпарителя ми е Емегаз. Да стомана мисля е. Има ли от други материали въобще? Смяташ, че оргона се разрежда заради стоманата ли? Ами ще помисля дали мога да дойда тия дни до Ловеч и без това не съм бил никога там :) Явно трябва да погледнеш и ти колата наистина.
rosenmvr:
Колега caduceus мисля че това устройство може да ти реши много проблеми и да ти помогне за по бързото развиване на проектите ти, давайки ти възможност за експерименти с обедняване на сместа. Ще дам описание на продукта , защото нямам намерение да правя реклама , като нямам лично впечатление за работата на устройството. Относно снимката трябва ли махна предпазния пластмасов капак на двигателя.
Оптимизатор
Оптимизатора е предназначен за корекция на показателите на автомобила. В този смисъл, устройството може да се разглежда като оптимизатор.
Оптимизатора работи с всички видове ламбда сонди, дебитомери и датчици за абсолютно налягане (MAF сензор). Принципа на действие е чрез корекция на показанията от датчиците на двигателя, подавани към компютъра на автомобила. За по-лесна работа е предвиден софтуер и кабели за връзка с компютър, с помощта на които може да се записват и четат параметрите в реално време, на вашия компютър.
Оптимизатора е предвиден за работа в два режима: "разширен режим" и "опростен режим".
При опростения режим, потребителя регулира само някои от основните параметри, влияещи върху работата на двигателя. Корекцията върху параметрите се засилва при увеличаване на моментния разход на гориво, а при някаква прагова честота на въртене на коляновия вал, корекцията се намалява - това се дефинира от потребителя.
При разширения режим на работа, може да се състави подробна 3-D графика на корекциите на параметрите, в зависимост от момента на впръскване на горивото, честотата на въртене на коляновия вал, показанията на ламбда сондата и дебитомера. По този начин, може да се постигнат отлични резултати по отношение на икономията на гориво, а за любителите на високите скорости да получат максимален въртящ момент и мощност от двигателя.
Оптимизатора поддържа всякакви ламбда сонди, както и дебитомери с аналогов и цифров изход.
Изходите на оптимизатора, може да се конфигурират в три режима на работа:
Режим "Оптимизатор" - основен режим на работа;
Режим "Емулатор" - емулират се показания на ламбда сондата, в зависимост от показанията на дебитомера и количеството впръскано гориво. Данните се сравняват с данните получени в процеса на самообучение на оптимизатора и се изработва подходящ сигнал. В този случай ламбда сонда не е необходима. Настройки могат да се правят с помощта на приложения софтуер;
Режим "MAF" или "MAP" - могат де се емулират показанията на датчици с изход 0 - 5 волта (дебитомер, MAF и MAP сензор), на база показанията на ламбда сондата. Този режим може да се използва при някои дизелови двигатели.
caduceus:
vankiqt
Стоманата по принцип пречи, но при изпарителите не е толкова фатално колкото при горивните филтри. По-скоро дай да сменим монтажа и въпреки всяка логика пробвай да сложиш оптимизатора след изпарителя направо на каучуковия маркуч преди дюзите. Удължи ако трябва с 1-1,20 м. маркуч за LPG. Вчера монтирахме на един колега на метан точно там - с удължен маркуч, за да е ниско зад фара на хладно и далеч от мотора. Двигателят се зареди за десетина минути до 7/10 на място, но още не знам точни резултати защото е рано. Опитай , може пък някъде по пътя от бутилката до мотора да се губи заряд. А относно пътуване до Ловеч, винаги можеш да дойдеш - само звънни да съм тук, че понякога ме няма в града
rosenmvr
Знам го това устройство, ама тук вносителите не искаха да ми го продадат. При запитването ми казаха, че се търгувало само като част от системата с водорода. Свързах се с производителя от Украйна и ми дадоха цени и т.н. за количества, с хубава таблица за отстъпки. Ама като ми трябва едно за проба, не ми се занимава с украинци и доставки с неизвестен резултат. Засега съм дотук. Има и друга страна - ако комбинирам моя оптимизатор с тоя електронен чип, ще се оскъпи доста и не е ясно дали ще има пазар. Така че варианта ако ДВГ стане тих и по-динамичен а няма икономия, е всеки да си прегледа ламбдата дали работи коректно /който има/, да си пита в обслужващия го сервиз дали има начин да му обеднят компютърно сместа и т.н. Аз направих това устройство с цел обогатяване на горивото с оргон и по-пълно изгаряне - и то работи, но нямам познанията и инструментариума който имат сервизите за да се донастрои дадена кола за максимален ефект. Не мога да се боря с всеки отделен комп по колите, който вкарва гориво в двигателя независимо от това дали то трябва или не. Айде при газовите с кранчето нещата са ни в ръцете, ама с бензинови и дизели какво да правим, освен да разчитаме на изправност на системата за автоматично обедняване - комп, МАП, ламбда и прочее.
Ако има български чип с подобни параметри, бих си купил за експерименти - но трябва да обеднява няколко пъти сместа и да увеличава ъгъла на запалване на поне 50 градуса.
Поздрави
ПП
Да, за снимката махни капака, за да се вижда алуминиевия блок. Пощата ми е caduceus_bg@abv.bg
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия