Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електровелосипеди
Мощен електровелосипед ~2kW /максимално евтин, достъпен и ефективен проект/
CPU:
500 вата би трябвало да стигнат за един велосипед, като се има предвид, че ние с педалите не развиваме повече от 150 - 200 вата.
Четковия мотор също върши работа, не е задължително да е от новите безколекторни, и не им отстъпва по ефективност. Отстъпва им по размери и тегло, като и това, че като изпълнение не подхождат точно за такава цел, говоря за донори от автомобилната индустрия. Или са за кратковременен режим и съответно ниско кпд, или са с големи размери, съответно тежки. И не на последно място, обхвата на работното напрежение не пасва.
За мен решението е безколекторен двигател, при който ротора с постоянни магнити обхваща статора, прави се лесно, а за статор се намира подходящ пакет ламели от друг мотор. Навиването не е трудно, и може да се направи за каквото искаме напрежение. Има и втори вариант, без ламели, при който статорната намотка е във въздушната междина, т. нар. slotless (aironless).
За батериите, не знам как го правите с оловни акумулатори, че и стари, аз няколко пъти съм правил сметки, и все не ми излизат. ;D
Брадатия:
То ако може да се използват и скоростите на велосипеда, тогава ще се разтовари двигателя и предполагам, че работейки в по-добри режими ще намали разхода на енергия за същия пробег. И на мен ми се струва, че оловните акумулатори не са добро решение (освен ценово), заради габаритите и теглото им.
CPU идеята ти за направата на безколекторен двигател ми се струва доста добра. Имаш ли някакъв опит или поне от къде може да прочетем за такъв, с цел "Направи си сам"?
CPU:
Електродвигателя, както и ДВГ, също има оптимален диапазон на изменение на скоростите, и той не е чак толкова голям, така че скоростите биха подобрили с много картинката. Стига да успееш да ги направиш добре.
Безколекторни мотори се правят от много хора, и аз имам направени, в диапазона до 100 вата, но имам всичко необходимо да направя и киловатов. Ти за начало разгледай тук:
http://www.powerditto.de/Motorenuebersicht.html показано е много добре как се прави, с какви магнити и от къде е взет статорния пакет.
таблица за комбинации между броя на полюсите и зъбите на статора:
http://www.powerditto.de/Kombinationstabelle.html
DOMIC:
Здравейте!
Извинете, че се натрапвам във Вашата велосипедна тема с идея за автомобили, но мисля, че има нещо общо с дискутираното тук.
Идеята е да се зацепи към пистовия ремък на ДВГ малък електродвигател 300 - 500W, който да подпомага работата на ДВГ при тръгване и ускоряване, а през останалото време да се зарежда от алтернатора на колата. Може ли от използваното при велосипедите да бъде използвано за реализирането на тази идея?
EDM electronics:
Предстои ми да запусна един BLCD-мотор 2,5 kW и закупих за целта два готови контролера от Алиекспрес. Ще им махна китайските транзистори и на тяхно място ще сложа от Комет електроникс с много ниско съпротивление на канала. Бия се с акъл обаче, как да разположа датчиците на хол. Може 3х на 120 гр., но мисля може и да се сложат срещу 3 поредни междини срещу статора, който при мен е вътрешен, а външен е ротора. Не намирам никаква разлика, т.к. магнитите се редуват S-N-S-N-S-N......все същото ми с вижда дали ще ги раздалеча на 120 гр. срещу междината на статора или ще са един до друг.
Видях и в ю-тюб един разглобен китайски двигател за велосипед и там датчиците бяха точно така разположени срещу поредните междини на полюсите на статора.
Въпросът ми е към колеги които имат опит, къде се разполагат датчиците и правилни ли са ми разсъжданията?
Понеже не съм взел още датчиците а Хол, знае ли някой от кой тип са, защото са доста видове. Едни се включват с една полярност, но се изключват с друга, като RS-тригери, други се включват и изключват само с една полярност.
Какви датчици на Хол се ползват?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия