Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електровелосипеди
Мощен електровелосипед ~2kW /максимално евтин, достъпен и ефективен проект/
montanar:
И какво на практика ни дава това?! Освен дзверски изисквания към захранващия блок. -не случайно включва суперкапове към системата.....
Влак ли ш тегли това колело какво ли?!
И остава висящия въпрос за нужната енергия за движение - която средно е около 200 вата за 25км/ч скорост по равно. (говорим за нормален велосипед)
montanar:
Като човек гледа в облаците може много неща да види ......
krasias:
--- Цитат на: montanar в Юли 13, 2019, 08:34:50 am ---
1. Директдрайв с малка мощност 350вата да речем обикновено вместо редукция се прилага хватката на разпределение на мощноста на множество бобини - в случай моторът ми е с 24 секции бобини като съм виждал и с повече с което се решава проблема с въртящният момент при ниски обороти за който ти твърдиш не без основание.
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: van в Юли 13, 2019, 09:16:49 am ---Тук съм съгласен с Вас, за това с бобините - повече бобини повече пауър, другото е диаметъра на разполагане на бобините ако се сложат на 26 или 28 инчова капла по периферията тези 24-48 и
--- Край на цитат ---
Достатъчно е човек да прочете само тези части от коментарите и да му стане ясно колко разбирате от електродвигатели, та се питам какво изобщо се напъвате да кажете.
montanar:
krasias аргументирай критиката си?
krasias:
Така вече става щот многото бобини нищо не говорят, можеш да ги конфигурираш и като два полюса и като шест или осем полюса.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия