Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Запитване за елктролизер
krasipet:
--- Цитат на: bobokom в Април 19, 2011, 08:34:39 am ---Здравейте.
От доста време аз и двама колеги преглеждаме форума и се запалихме по производството на водород.
Намерихме едни чертежи, купихме ламарина 316L нарязахме ламарините и гарнитурите, купихме КАОН И всички необходими материали, но имамем някакви съмнения относно верността на чертежите.
Като гледаме колегите, които са изратвали сухи клетки дупките са различно разположени.
Има ли някой, който да е изработил тази суха клетка и дали е ефективна?
Молим за вашвто мнение и препоръки и ще сме ви много благодарни!
Ето и въпросните чертежи:
--- Край на цитат ---
Това е полусух електролизер с 14 клетки, който се монтира в Португалия, а чертежа е пуснат от украинец работещ там ;)
bobokom:
Благодаря ти Кrasipet имаш ли някакво инфо за тази клетка и дали едобра за използване в колата?
mzk:
Здравей,
Много се радвам за колегите, които са ти дали доста точни съвети. Имаше застой, но сега хората започват да споделят и това е хубаво.
Книгата на Илия Вълков я няма в нета. Продава се от дъщеря му. Има коментар във форума. На английские, има и превод на български, който все още не съм чел. Английският вариант доста наподобява друга книга, която може да се намери в интернет.
Според мен не е необходимо да я четеш. Прегледай коментарите тук във форума, клетките на колегите са доста добри. Бих те посъветвал да направиш само един отвор - в горния край на плочите. Разстоянието между клетките да е 3-5 мм. Използвай квадратни уплътнения - във форума двама колеги продават такива. Кръглите ще изядат много от неръждаемата ламарина, която е доста скъпа.
Запомни най-важното. За да е максимално ефективен електролизера, трябва да нямаш пробиви през електролита. И това е писано във форума.
Успех
DIDO112:
Направих две еднакви клетки, разликата им беше само в отворите. Има малка разлика но не е нещо фатално.
bobokom:
Благодаря Ти за отделеното внимание MZK!
Преди около две седмици с двама мой колеги се заинтересувахме, как можем да намалим сметките си за гориво. За това време намерихме ламарина AISI 304 нарязахме я на гилитина, купихме 15/14.5 мм и решихме да направим горе споменатия електролизер суха клетка, само не можахме да решим къде да бъдат дупките.
Поради тази причина днес се регистрирах в твоя форум за последен съвет от по напредналите в тази област и бях приятно изненадан от отзивчивостта на всички в този прекрасен и много полезен форум.
Според мен има надежда за България след като има и отзивчиви хора които не си пазят тайните само за себе си и да се правят на велики като в един друг форум който има само големи претенции с някакви си измислени Ивановци и т.н....
Благодаря отново за съдействието!!!
Когато имаме резултати от опитите ще поместим снимки и данни.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия