Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти

Начало на електролизер на Savich

<< < (3/5) > >>

savich:
 За сега се спрях на "суха" клетка и днес нарязах 25 пластини 200х165мм.Заложих 10см2/А , за 60А се получава около 300см2 на пластина. Отвори изрязах само от горе 8х15мм, от долната страна за сега е без отвори, както съветват тук някъде във форума, а и ако "сухата" клетка не ми допадне, да мога да ползвам пластините за бъдеща серийна такава. Уплътненията са ми по размера на пластините 3мм дебелина и 4мм широчина, от балатум. Страниците са 20мм гетинакс, едната със щуцер в долната част, другата в горната. Имам и помпа под ръка. Идеята е за свързване –nnnnn+nnnnn-nnnnn+nnnnn-, но сега като погледна свързването това са 4 групи в паралел, което значи ток през една група 15А, а от тук, че съм преоразмерил пластините х4.Да свържа тогава –nnnnn+nnnnn-?

mzk:

--- Цитат ---Идеята е за свързване –nnnnn+nnnnn-nnnnn+nnnnn-, но сега като погледна свързването това са 4 групи в паралел, което значи ток през една група 15А, а от тук, че съм преоразмерил пластините х4.Да свържа тогава –nnnnn+nnnnn-?
--- Край на цитат ---

Нещо не разбрах. Интересува те напрежението -> 12 волта - 6 клетки (реално 13,8). -ннннн+ннннн-ннннн+ннннн-
Направи опит с една поредица първо, за да видиш какъв ток протича при даденото напрежение и концентрация на електролита.
Освен това ми се струва, че тук може би ще е по-добре да имаш 4 отделни електролизера, вместо един цял, предвид пълненето с вода...

savich:
 Днес сглобих "суха" клетка от нарязаните 21бр., 197/167/1,5мм пластини 316L.Като освен отворите 8/15мм в горната страна, направих и ф 6мм отвори и в долните ъгли и при подреждането на пластините ги ориентирах да са диагонално.Обработих пластините в две направления с еднопосочна  шлайф машина с едра шкурка, след това ги забърсах със сух парцал и сглобих. Помпа не ползвам(оказа се развалена).За електролит сипах 10 супени лъжици сода каустик и 2л. дейонизирана вода, после още 10 с.л. и още 2,5л вода. При тази концентрация тока при първоначално включване беше над 70А и отлях 1,5л от електролита и досипах вода. Който може да сметне каква е в крайна сметка концентрацията... Включих ШИМ и я оставих  да работи на 30А и започнах да меря добива: при 40-45А-3л/м; при 30А-2,2л/м; при 30А , но с пулсиращо захранване "на око" 4-5 продължителни импулса в сек.-1,4л. След 1 час работа на 30А, електролита си остана бистър и започнах монтажа.
 Междувременно мина един  съсед и се похвали, че и той има монтирана клетка на Паджерото 90г, дизел. Дигнахме капака и без да гаси двигателя измерихме с амперклещи 7А консумация на клетката му. Извадихме няколко пъти маркучето подаващо оксиводорода към входа на смукателния колектор, да видим има ли разлика в работата на двигателя.Разлика не открихме, но след последното вкарване на маркучето се получи страшен взрив. Последствията бяха счупен бълбукар и разпиляни маркучи. Не можем да си обясним причината за взрива?
 След тази случка вече бяхме доста наплашени и предпазливо се отнесохме към по-нататъшните експерименти.
 Вече монтирана на кемпера, с допълнителен втори бълбукар(временно от тубичка) след казанчето за по-сигурно. Промяна в работата на двигателя и "вървенето" не намерихме.Единственото което отчетох:при 70А-13,5В., 40А-13,9В., 30А-14,1В. Утре заминавам из Европа на дълъг път, дано има ефект върху разхода на гориво.

vitan:

--- Цитат на: savich в Март 31, 2011, 02:25:29 am ---Не можем да си обясним причината за взрива?
--- Край на цитат ---
За взрива можете да се замислите над това: скачайки и разкачайки маркучи, не сте ли променили „оригиналното” съотношение между водород и кислород. Такава смес с различна пропорция е взривоопасна.

Предния ти коментар изтрих, този ще го оставя. Говориш пълни глупости и лъжеш хората! Прекаляваш, и ще затриеш някой човек с глупостите, които пишеш! Газовете от електролизера са идеално отношение и гърмят силно! Достатъчно е да прелети някоя искра статично електричество (дрехи) или нещо друго! Ако твърдиш друго, го докажи с твой експеримент!
mzk

DIDO112:
Или за статичното електричество в колите   ;).

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия