Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Начало на електролизер на Savich
vlindos:
--- Цитат на: savich в Април 25, 2011, 11:50:52 am --- Както в началото съм обяснил целта на заданието не е да самозахраня двигателя, а да подобря изгарянето на дизела с цел икономия на гориво.
Заключението от тестовете след изминати няколко хиляди километра по магистрала и направени десетки опити, мога категорично да кажа, че не постигнах дори и малък % икономия на гориво. Дори и в случая когато захранвах елетролизера без да товаря алтернатора и ДВГ (само от акумулатори) с 80А-6 л/мин и постоянна скорост 100км/ч, клетката загря до около 50 С. Опити с производство под 2 л/мин не съм правил, не виждам логика, след като 6 л/мин не могат да подпомогнат изгарянето.
Единствено постигнах някакви резултати с пропан-бутан+дизел и понеже не е мястото тук да го обсъждам, само ще спомена: при 110км/ч по равна магистрала разхода ми е 13л/100км дизел. При добавянето на пропан-бутан резултатите са 9л дизел + 5л газ за изминати 100км път.
Ако някой от София има желание и газ-анализтор, имам мерак да направим и измервания.
--- Край на цитат ---
Колега както вече казах, нещата не са прости - не опират само до количество водород (виж горе).
Трябва обаче да се извиня за горния пост - тъй като то се отнася за горивните процеси при бензин, а не съм обърнал внимание че при тебе става на въпрос за диезел ::). Дизела сам по себе си се възпламенява, тоест каталитичният ефект от дозапалването от водорода вероятно напълно липсва. По-скоро водорода твоя случай се явява очистител на вредните емисии и може би донякъде горивна добавка. Имаш сравнително голяма двигател за българските стандарти, но въобще да няма разлика в разхода при 80 ампера за водород производство звучи повече от фантастично. А как и за колко време направи измерванията ? При какви обороти на ДВГ ? С какви акумулатори изкара 80 ампера :o ?
savich:
--- Цитат --- А как и за колко време направи измерванията ? При какви обороти на ДВГ ?С какви акумулатори изкара 80 ампера ?
--- Край на цитат ---
Измерванията ги правя на равна магистрала на 5 предавка при постоянна скорост 80,100 или 110км/ч и на изминати 150-200км засичам.Нямам оборотомер, но са в границите на 2000-3000 об/мин. Ползвам 4бр.100А/ч паралелно свързани Варта тягови алкумулатора.
mzk:
холандеца (от колегите във форума), има идея да събира водорода в бутилка за метан, и да го използва по този начин. Не бих се занимавал с тази система, но ако искаш да пробваш... Само че трябва да разделиш газовете, което е друга задача и нямам опит там.
Другият вариант - пропан-бутан; електромотори... :-\
savich:
Нямам смелоста да събирам водород :o, а най-малкото в метални бутилки.
Варианта с пропан-бутана за сега е инсталиран и дава някакви малки резултати.
Варианта с ел.мотори ме блазни от години, но за сега не съм измислил начин за коплиране към моето превозно средство.Кемпера е 3 осен с предно предаване, като задните 2 оси са на торсионно окачване, което затруднява задачата допълнително.Едва ли ел.мотор би дал някакви икономии при положение, че преходите са в хил.км, но идеята да има още задвижващи колела е в основата.
пламгаз:
Приятелю, има една поговорка "Ако имаш брашно и ти се яде хляб, дай го на хлебар". И 10 листа да нарежеш, и 10 клетки да сложиш ефект трудно ще постигнеш. Помпата на твоето "дукато" има вакуумно регулиране на впръсканото гориво. В повечето случаи мембраната е спукана или вдървена и това не работи, но ти не го усещаш. При работа на нафта това не е от голямо значение, но при монтаж на клетка е кофти. Що се отнася до комбинация Дизел-LPG, правил съм много мотокари с "перкинс" мотори и ефекта е поразителен, само че дебита на помпата се намалява от 7 на 4куб. м. При всички случаи трябва да ползваш услугите на КОМПЕТЕНТЕН помпаджия, защото както вече съм казвал "Едно е да монтираш заместител, а съвсем друго е да накараш мотора да работи с него!!!". На твоя кемпер може да се постигне разход от 5л. нафта и 7л. LPG на 100km.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия