Алтернативни енергоизточници > Други устройства на Tesla
Електромобилът на ТЕСЛА
caduceus:
mi68
Много ме кефи как пишеш ;D
Прав си за потока и противоположностите - с цел доизясняване да го кажа по друг начин -двата метала са коренно различни от енергийна гледна точка, алуминият е Ян, медта - Ин, като се работи с оргон-радиант това има голямо значение
Поздрави
mi68:
Caduceus нещата са триединни,потокът и противоположностите т.е. триединството.Обесненията тип филосовски дават пътеводна светлина но не и практични решения ИН и ЯН т.е.ИН и ИАН разлика в една буква.Как разглеждаш от електрична гледна точка двойката мед и алуминий.Двата метала нямат магнитни свойства.От електрична гледна точка е намаляване на загубите във вид на топлина.Но всеки двигател се охлажда с вграден вентилатор(с малки изключения).По къкъв начин определи алуминий ЯН,мед ИН възможна ли е грешка.Не виждам връзка м/у енергийна и електрична гледна точка.Това са мисли на глас и не ангаджиращи,нещата са триединни и кретенският ми мозък не ще да ги види и иска обяснения и зрелища.
hellvanio:
Как вървят опитите с двигателите mi68
caduceus:
mi68
Абсолютно си прав за триединството, то става като от потенциалната празнота пълна с невеществени матрици /нула, на санскрит Шуня / при активиращ импулс се проявяват двете първични сили Ин и Ян, имащи различен полюс, а в другото абсолютно еднакви /символът е нула с черта по средата/. Понеже равновесието е неустойчиво и всичко вибрира, двете сили се завъртат в посока на естественото си движение една към друга /символът е двете риби на ин и ян в S-образно движение, като успяват да се проникнат само частично /вече имат точки от противоположния елемент в себе си/, като частта от "чуждия" елемент се стреми да заеме средата на съответната "риба", представяща дадената първична сила. И така - имаме вече създаден познатият ни символ на Ин и Ян - обаче къде е третата сила? Тя се поражда на границата на взаимодействието на другите две, там където е чертата - т.нар. Велик Предел. Така и се създава триединството за което говориш... Както казват братята китайци - от нищото се получава едното, от едното - двете, от двете - трите, от трите ... Та през 64-те до 10 000 неща в света. Май така беше, ако съм объркал нещо да ме извините - карам по памет :) Вместо Ин и Ян може да се каже Земя и Небе /облаци/, мъжко-женско и т.н.
В европейската традиция - позитивно-негативно, в алхимическата традиция май беше крал-кралица и прочее. Всичко друго е след тях........
Няма връзка с електрическата гледна точка :) Има първичен заряд на елементите, който в даден материал е по-силен. Мед и Алуминий са само два примера и се срещат най-често като такива. Виж също таблицата при изграждане на клетка на Джо - кой материал или процес какъв е ОТ ТАЗИ ГЛЕДНА ТОЧКА
Сори за дългия малко философски пост, но мисля че е важно да се изясни положението, за да няма заблуди с електричество или магнетизъм, които са само проявление на по-ниските вибрационни нива на енергията
Понеже казваш че не е практично всичко това, трябва да знаеш че в древността е имало устройства базирани точно на същото разбиране - вечни двигатели, летящи колесници - т.нар. вимани и други подобни. Справка - Вайманика Шастра, Сарамангана Сутрадхара и други вече изучени дословно от който трябва книги /включително НАСА/, някои от които са още достъпни като част от трудовете на Дейвид Хачър-Чайлдрес. Аз лично имам такава книга и се побърках докато разбера чат-пат за какво става дума в тия санскритски мъдрости :)
Поздрави
voikov:
здравейте
изчетох цялата тема и като поразмислих стигнах до следните изводи:
Тесла е иазползвал стартера за развъртане на асихрония ел двигател.реших да разгледам нещата от зад на пред да кажем :)
При развъртането на асинхронния двигател, той работи като генератор до момента в който влезе в резонанс с ламповия генератор.Самият лампов генератор би трябвало да черпи енергия от асинхронния двигатл.Mi68 ako може да каже6 какво би се случило при захранване на ламповия генератор от ел мотора,принципно ми е ясно как работи ламповия генератор,но ми е интересно при този вариянт на захранване какво се случва.
Така,
при изпадане на системата асинхронен мотор - генератор в резонанс,допускаме ,че асинхронния мотор започва да си взаимодейства с ефира и да получава прилив на енергия от него,една част се изразходва като мех.енергия за движението на автомобила,друга за захранване на генеатора,а с излишъка от нея(а енергията от ефира вероятно е много повече от необходимата ни)какво правим .Според мен тук се включват ентените ,едната е излъчвателна (тя разсейва излишната енергия,а другата е приемник,който или захранва другата част от генератора или е обратна връзка за подържане на резонзнса ,или и двете.Ако според вас бъркам ще се радвам да ми помогнете да си изясня принципа на работа.Меду другото ако асинхронния мотор започне да черпи(акумулира или преобразува) енергия от ефира би трябвало да му се понижи температурата,поне този ефект се споменава в повчето подобни устройства ( ефекта на сърл и др.) :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия