Алтернативни енергоизточници > Други устройства на Tesla
Електромобилът на ТЕСЛА
Ariel:
--- Цитат на: mi68 в Май 03, 2009, 08:59:42 am ---Тесла е открил,по мое мнение,ВЪРТЯЩО СЕ ЕЛЕКТРОГРАВИТАЦИОННО ПОЛЕ то много близко до ВЪРТЯЩО СЕ ЕЛЕКТРОМАГНИТНО ПОЛЕ но има и разлика първото създава дупка.С поляритета на електричното поле определя вход или изход т.е.бяла или черна дупка.С тази технология е правил чудеса като е създавал коридори(тунели) и пренасял кораби в пространството.Задачата бе с повишена трудност но се досетихме,благодаря на всички учасници за изказаните мнения,които допринесоха за осъзнаване на явлението.Човек като се замисли вижда пополярноста на електрогравитацията.Земята има заряд 500000 или 600000Кл(цифрите са различни зависи от метода) и интензитет на гравитационното поле 9,8Н/кг пополярно като земно ускорение като следствие и магнитно поле с интезитет около 12А/м.Един статичен електрон има заряд,маса и електронно(леко) неотрино,а движежещият и магнитно поле според мен се явява заради електронното неотрино.При бифилярното свързване магнитното поле се унищожава и имаме само електрогравитация,електрона се движи от електрични сили и създава заряд(високо напрежение),поради своята масата и гравитационни ефекти.Извесно е,че разноименни заряди се привличат същия ефект се получава и при заредено тяло(земята) и не заредено(неотрално)тяло(свободно падане,гравитация).Ако тялото се зареди едноименно то ще се отблъсква(разширение).Електрически лесно се променя знакът на заряда и управление на вход/изход.Преобразуването от въртящо елекромагнитно поле във въртящо се електрогравитационно поле става лесно и просто като се пусне трифазен ток в трифазни бифилярни намотки,с високо постоянно напрежение се сменя посоката,имено центробежна(разширяваща)сила или центростремителна(сгъстяваща,материалезираща)сила.Теорията е ясна остава да се творят чудеса и решат някой практични въпроси.
--- Край на цитат ---
Здравейте:)) тези два дни само аз и Вие сме тук на форума
Моля Ви, може ли съвсем простичко, без никакви ужасии технически , да обясните какво сте открили, какво сте постигнали и какво е полезното в цялата тая дунанма.
Аз например нищо не съм открил .Но знам че го има. някаква материя или енергия или преливник на енергии който може да се задейства от самото "нищо" и той като сърце тупти
Но от това мое знание 99% от хората ще се начумерят и ще кажат "Ееее аман от врачки и наднебесни разбирачи...
ХАйде разкажете Моля.
П.С. Бях в един форум и знаете ли та там тук всичките дето сме ни наричат Мошета и мръсни тарикати и трикаджии.
Няма лошо всеки е свободен да се изкаже, но все пак нека се изтъкне кога, къде, колко
и да се покажат нещата не всеки придошъл в форума. ясно и разбираемо.
П.С. ИЗчетох темата Вие сте постигнали нещо което други само лелеят .Езикът ви е добър.
Бихте ли ми простили суровия тон ?
Господине Желая Ви много успехи по нататък и Ви моля да ми дадете възможност и аз да си направя такова устройство трябва ми за видеокамертата да я захранвам Панасоник Ен ВЕ 30 Аз съм човек на изкуството но най ми са полезни знанията за техниката в моя занаят.
mi68:
Здравей,Аriel
Разглеждаме темата за електромобил на Тесла по авторска с-ма.Разглеждат се три етапа:І етап електронна с-ма с лампи(разискване с ИС и транзистори);ІІ етап двуфазен 180 градусов ел.двигател(да не се бърка с кондензаторен 90 градусов двигател);ІІІ етап отрицателната(генераторна)бобина/виж проект Genesis/.Тук е енергията,която потича от"нищото" стигнах до извода по аналогия,че ни трябва трифазна отрицателна бобина(естествено,че имаше проби и неуспехи).Изучавах творчеството на Тесла по години и репликирах успешно безжично предаване на ел.енергия(да не се бърка с радиоразпръзкване,тук се предава информация,сигнал)използва се високо напрежение и не е практично за това се насочих към бобините и смятъм да не се отказвам.Най-лесна репликация се прави с трифазен ток като най-достъпен,за битови нужди може да е проблем трябва да се проследи кой съсед на коя фаза е.Много фазните системи с променлив ток е теслов патент,а ток има във всеки дом,Едисон получава постоянен ток но той не се е наложил.Нямам готово изделие,на сегашния етап,да може всеки учасник да го реплекира.Трифазен ток се пуска през бифилярна намотка и се получава черна дупка.За обратен ефект трябва допълнително едноименно високо напрежение и черната дупка се превръща в бяла т.е.генераторна и токът е безплатен и всеки е независим като БОГ.
П.П.Трифазният ток се използва в трифазни променливотокови двигатели много популярни в промишленоста и трифазни токоизправители за средни и големи мощности.Трифазният ток пренася от ТЕЦ енергията на въглищата,без влакови композиции,и се усъществява прогреса.Сега имаме и АЕЦ.
rurahri:
Поздравления - така е но процеса не може да се контролира(за справка ПРОЕКТ Филаделфия- Тесла и Айнщайн). По тази схема след старта трябваше да я разруша защото се самоускорява. Желая Ви успех и много късмет.
mi68:
Здравей,Rurahri
Забележката е правилна.Трябва да се пресъсне тока.Ако се получи дъга и не може да се прекъсне токът то разполагам с оксижен и ще стопя кабелите.Въпроса се решава като се работи в инпулсен режим като кондензатори се разреждат през бифилярни намотки като развитие се използва трифазен ток съответно всяка фаза захранва кондензатор и бифилярна намотка,дефазирани на 120 градуса и получаване на въртящо се гравитационо поле но пулсиращо не постоянно самоускоряващо се.Така изложената идея предполага,че е работеща.Погледни с-мата и виж как се регулира мощността на двигателя,чрез високото напрежение,а то става от педала на газта вързан с реостат към отоплението на лампите за високо напрежение.Мисля начина за елегантен и много практичен(все пак полето е електрогравитационно и се управлява от гравитацията/масата/ или от заряда/ел. ток/,може и конбинирано от двете/маса и ел. ток/това е условно няма маса без заряд и заряд без маса).
П.П.Бифилярните бобини са конусни или пирамидални,палачинкови работят лошо(мисля защо),цилиндрични не тръгват(не казвам не работят може да се иска повече настройки)..
mi68:
Трябва да се проуме е,че в природата няма празно пространство и във вакум имаме гравитационно поле по-точно електрогравитационно поле, то е градиентно(радиално) защото зависи от разтоянието квадратично.Това е видно от з-н на Нютон и з-н на Кулон.Ако направим инплозия(черна дупка) енергията влиза радиално в центъра,там се получава повече енергия и той експлоадира.Характерно за радиалното движение е липсата на магнитно поле(защото е бифилярно,унищожено),а това движение не може да породи ел. ток.Ако се направи трифазна с-ма дефазирана на 120 градуса получава се дисбаланс в радиалната енергия,следствие на това поява се магнитно поле,а то на ел. ток.Простата логика показва,че същия ефект се получава по просто от двуфазни(противоположни) системи,още по-прости от разположени(дефазирани) на 90градуса,филосовско разделяне на ин и ян.Най-проста е трифазната с-ма,другите системи са за напреднали,не сме от тях,но ще добием опит и ще се научим да ги правим.
П.П.Въртящо се електрогравитационно поле се получава и от въртящи се наелектризирани маховици.Предимствата на електричните трифазни системи са простота,Бифилярните бобини нямат индуктивност съответно времеконстанта и следователно работят на СВЧ честоти,непостижими за маховици,Ключовите транзистори работят в облекчен режим(няма самоиндукция),няма въртящи се материални части(бобините са статични).Залавям се на работа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия