Алтернативни енергоизточници > Други устройства на Tesla
Електромобилът на ТЕСЛА
ppankov:
Готин,
този текст съм го чел над 30 пъти, почти го знам наизуст :)
Даже и такива лампи намерих, на Бг-пазара са по 20$ а иначе са по 6$ ;)
Все пак искaм колегата mi68 да сподели технически данни, ако е възможно :)
Благодаря
mi68:
С-мата съм конструирал на база основно на логиката съответно натрупан опит с лампови у-ва и интуиция.В един радиоприемник лампите са от2 до 9;в един телевизор са от 15 до 25 примерно.Следва логиката при 12 лампи не са сложни с-ми.Като се вземе предвид,че са използвани RC елементи следва,че са НЧ у-ли и генератори.Използван е генератор с мост на Вин заради лесното тръгване и стабилна честота.Първите две лампи са генератора на Вин с лампичка за стабилизиране на амплитудата.Следващи две лампи у-ли на напрежение,следващи две лампи фазоинверсно стъпало,последни четири лампи изходно противотактно стъпало.Първите лампи работят в общ анод(катоден,емитерен повторител)крайните лампи и другите са в общ катод(емитер).Използвал е триоди като най прости лампи, единственото й предимство е ниския ШУМ но според литературата през 30 те години с-мата на изходното стъпало е било модерно за това съм го използвал.Известно е, че са използвани един модел лампи т.е. универсални еднотипни и са паснати в с-мата.Известно е триодите искат много напрежение на входа около 40В ако са пентоди около 7В. Изходните пентоди вкарват повече нелинейни изкривявания но тук това не е важно.При използване на пентоди броят на лампите се редуцира на 8.Тъй като изходни триоди не ми е известно да се продават трябва да се търсят други решения.Да се използват изходни пентоди EL84(6П14П) свързани в триоден режим а най-добре да се направи с-ма с 8 лампи.Следват технологични трудности с намиране на цокли на лампите но да кажем имам от два телевизора ще свалим цокли за печатен монтаж и изработим в единична бройка с-мата.Тъй като изходната мощност е от 10 до 20 вата спокойно бих я заменил с ИС ТDА 2020 с изходен трансформатор ,а генератора на Вин с ОУ тип 741.Високото напрежение се постига с трансвертер с два транзистори да кажем 2N3055 но те са много нискочестотни и по-добре КD 503.Разбира се слагат се ценери на захранването,селена се заменя със силициеви диоди.На кратко как работи. АБ се взема 12в се включва отоплението на лампите(лампите са за 6,3в свързани серийно по две за 12в,виж отоплителната верига).След това се включва стартера и се развърта електромотора,от остатъчния магнетизъм се възбужда анодно напрежениe изправя се от селена и захранва с-мата.Лампите са с леви х-ки(транзисторите са с десни) тръгва с-мата и високото напрежение съответно и генераторната отрицателна(негативна)индуктивност.Наглася се резонанса на генератора на Вин с линейната честота на двигателя(50Хц).Стартера се изключва и през 14в селен се зарежда АБ.В отоплителната верига на високото е включен реостат чрез него се подава "газ", регулира се високото и съответно мощността съответно се променя и двойния реостат на честотата.Тънкият момент е в мотора и в с-мата.Тъй като лампите не отдават силни токове трябва да се използва напрежителен(сериен) резонанс и резониращите кондензатори въртят фазата на 90градуса и за това имаме завъртане на бобините на 90 електрически градуса.Тази усложнена с-ма на двигателя е с повишен въртящ момент,а това е добре за автомобила.Ф-лата Е=0,5.I.w^2 вижда се квадратичната зависимост от ъгловата(циклична) честота(скорост)w.I=m.r^2 m e маса,а r e радиус и го заменим с А амплитуда се вижда квадратичната зависимост от амплитудата(E=0,5.C.U^2;E=0,5.L.I^2) - вижда се,че стандартен 10кW двигател може да стане 80кW около 110к.с. и електромобила на Тесла тип каляска е дигнал 150км/ч фантастична за времето това са фактите.От лекцията на Тесла методи за увеличаване на енергетиката на човечеството говори за електронни вълни явно електроните захващат оргон(мю-неотрино) от вакума.Ще повторя методите за получаване на оргон:
1високо напрежение и висока честота
2атомен водород(кислород) и центростремителни(центробежни) сили
По метод 1 имаме добри резултати включително и участници от форума(последни публикации на rebel плазмено запалване) то по метод 2 сме съвсем в началото относно центробежните сили(изключвам браунов газ с отлични резултати).По метод 1съществен недостатък е нестабилните резултати изменящи се от невидими фактори,а метод 2 съм началото но резултатите са стабилни заради стабилните центробежни сили и слабо се влияят от невидими фактори.Ключови фактори са отрицателната индуктивност и двуфазния двигател, по двата въпроса работя но нямам стабилни резултати първостепенно е отрицателната индуктивност като се произведе ток може да се сложи и обикновен двигател като преки етерни конвертори.Двуфазните ел двигатели са за спорт и по-икономично използване на АБ но тези електромобили са морално остарели макар,че ги пробутват за нови електрокарчета.
gomi:
Какви цокли и какви лампи? Може би мога да помогна ;D
caduceus:
mi68
Към центробежния метод за получаване на оргон - допълнително активиране на първичните сили чрез топлинно неравновесие + насочване на получените електрони под ъгъл 90%. Пример - изрязана от меден лист свастика, лагерувана в средата. Самозадвижването /саморазвъртането/ и става след определени обороти, като са необходими два допълнителни фактора:
1. Загряване на метала в центъра на листа с горелка
2. Първоначално развъртане с малък ел. двигател
Резултат: свастиката къса оста, сияние, високо напрежение, левитация и изстрелване нагоре.
Защо: центърът става Ян, периферията - Ин, развъртането формира т.нар. Ба Гуа движение на силите. Процесът е стигнал до наши дни чрез символа Ин-Ян - самоускорително и увличащо етера въртене на двете първични сили, пораждащо третата резултантна.
Поздрави
ppankov:
Благодарим ти отново mi68,
само искам да уточня, че успешните репликации на плазмено запалване дотук са на getca и Emm.
Пентода 6П14П все още сравнително лесно може да се намери, също и някои триоди,
също и цоклите за тях.
За мен съществени подробности в описаната схема от mi68 са като: остатъчно магнитно поле, мост на Вин със електронни лампи. Лично аз всичко бих изпълнил със лампи по дадената схема, разбира се имам някои предубеждения за използването на полупроводници.
Да, условията за работа на триод в автомобил са трудни, затова е по лесно да се ползва триодната област на пентод, заради по ниския шум, по ниското отопление и режим на отпушване/запушване.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия