Форум > Мошеници и изгонени потребители от форума

Мошеник Симеон от Плевен

<< < (6/10) > >>

piton2012:
Ех МАТ, ако знаеш колко съм съгласен с теб! Добре, че въпроса е май за някакви 200 лв, защото, ако бяха хиляди...не знам какво щеше да е тогава. Лошото е друго, така някой е устроил света, че и без пари не може да се живее. И в гората да отидеш пак ти искат здравна осигуровка, данък за това, данък за онова, край няма. Идеализмът е хубаво нещо, но дали е достижим?

Симеон:
Повече от две години съзнателно не се регистрирах в този форум - някои от причините се изясниха в тази тема - българския манталитет, високо самомнение на админите, безцелното говорене... Намеренията ми са да дам повече подробности от моя опит с този апарат на тези, чиито мозъци не са промити или отклонени в неправилна посока за КПД теории... Виждам тук това: Всички викате групово - Симеонееее, къде си - отговаряй? Никой не се провикна (поне един)  - Вальооо, къде си клеветнико, глупако некадърен, неуспял...

Начинът ви на мислене из основи е неправилен и това е една голяма несправедливост към потребителите, които съзнателно сте манипулирани да хабите енергия непродуктивни разговори и обречени тестове.

Апаратът ми няма нищо общо с човек от този форум. Развит е от мен и спонсориран от софийски бизнесмен - приятел. Апаратът е ефективен и ако започнете да мислите непредубедено ще прогледне някой. И така:
Гетца - с ушите си наред щом си чул брум, но с очите как си? - при въртене на потенциометъра честотата на миганията на лампите се увеличаваше - не си видял добре, но в крайно положение лампите не мигат, а светят с бяло и не бръмчат. При бавно въртене от 0 нагоре се виждат ( аз виждам )  леки скокове в яркостта, които са резултат от преминаване през резонансни линии от СПЕКТЪРА НА РЕЗОНАНСНИТЕ ЛИНИИ , за какъвто вероятно не сте чували. При повече въртене на потенциометъра амплитудите стават малки на тези скокове ,а увеличаването на честотата слива фронтовете в един непрекъснат сигнал, който определено е мегахерцов, и няма нищо общо с входните 50Хц. Мислещият човек спира и осмисля това, което е очевидно:

Апарата се държи като детектор на резонансни линии. Какво е резонансна линия - необясним скок на амплитудата на сигнала (повишаващ) , единичен и след плавно въртене достига нова линия. Осцилоскопа ви не показа нищо, защото някой трябва да ви държи ръцете...

За мои проект при Петър Гецов вероятно не си чувал, тъй както аз не съм те виждал в списъка с ниво на достъп до класифицирана информация. Освен това проекта е за борда на космически апарати, а не да си играе някой с него в института. Наистина ви уважавам всички, защото не ви познавам, но да се празнува дискредитирането на Симеон е пир с горчива торта.

Мат :  Никола Тесла не е фалирал, бил е милионер, пожелавам ти да четеш внимателно  и само писано от него. И още - не е умрял в забвение. За него е показателно, че няма случайни патенти.

Ще изпреваря коментарите от рода - схемата е прост филтър с два дросела и кондензатор, каквито има в ловешките дрелки на Елтос.

Тесла не е патентовал филтър приятели ( приятели ли сме?!).

Б.Димов: Благодаря за въпроса? Когато книгата за самолетите излезе в книжарниците група генерали от секретни служби от параноя ли, глупост ли си въобразили ,че съм извънземен с армада от космически кораби в небето и искам свидните им китни малки мухлясали апартаменти. Почнаха се едни достойни за фантастичен трилър случки. За да запазя себе си отидох ( избягах) в друга страна за около 2г. Обикновен машинен техник съм, но ми е вродено да ЗНАМ и МОГА   повече. Когато си работил за 1000евро и не си помогнал много на себе си и близките си виждаш безмислието да работиш 8-10ч., за заплата 200-500лв.

Алтиум: Няма да те спирам, продължавай да правиш това, което вярваш, че е правилно. Все пак попитай баща си какво е  СУВЕРЕН, защото си забравил или просто не знаеш. После разкажи на другите админи.
Няма да изнасям информация за проекти, които могат да бъдат предмет на сериозен бизнес - работа за десетки хора и благоденствие на семействата им. Този, който хвърля в публичното пространство нещо такова е наистина жалък човек, пропилял дар от свише и то лично за него. Корпорацийте имат достатъчно - помагайте им още...Познанията ми за резонанса не са омърсени от безплодните ти идеи за КПД и повтарянето на квазирезонанса.

Квазирезонанса е частен случай на общия парамагнитен резонанс, със същноста на който не си запознат. Най-малкото не ползвате академични источници с достатъчно прости формули - да Краси има формула за енергията , която се поглъща при парамагнитния резонанс от електромагнитните вълни, полета...Също като онази формула за силата на електромагнита, която видя за първи път в моя проект за електродвигател с екстремновисок механичен момент и минимална консумация на електричество.
За Капанадзето: искаш да изопачиш пак истината и повтарям тук това: Сам видя елементите бяха със същите стойности, ефект няма. Ще си позволя да дам скромно тълкувание на Капанадзето:

Основата е прост галваничен елемент образуван от тръбите на водата и месинговия радиатор - токът винаги тече от цинка към медта. Има схеми в гугъла. Кабела от тръбите се връзва в радиатора. Капацитетът е огромен следователно честотата е свръхниска и пътя за сваляне на енергията е този според мен - от месинговия радиатор излиза друг кабел, който на видеоклипа в дома му ( от първите) се държи от един младеж и Капанадзе му казва дай фазата. Тук се ползва просто регулируемо съпротивление , за да се отваря "гърлото" на месинга помалко към резонансна схема и нататък е просто.

Това, че ти не знаеш дали имам самозахранване не доказва ,че нямам. Не смятам, че хората тук са тъпи - това са твои думи. Смятам това:

НИВОТО НА ТОЗИ ФОРУМ Е БЛИЗО ДО СРЕДНОТО, ОТДОЛУ. НЕ Е ЗАРАДИ КВАЛИФИКАЦИЯТА ВИ МИЛИ ХОРА, А  ТОВА - НЯМАТЕ НИТО ФИНАНСИТЕ НА БАН,ИНСТИТУТ, КОРПОРАЦИЯ  - НИТО ТЕХНИЧЕСКИТЕ ИМ ЛАБОРАТОРИИ.

МЗК:  Не си длъжен да купуваш нищо и обещавам на никого в този форум да не продавам апарат.
Лампите са нещо повече от това, което знаеш за тях.

Прост пример за глупост и ефективност сега и тук:

ИЗКАЗВАМ СЕ В ЗАЩИТА НА НЯКОИ ОТ АПАРАТИТЕ  В НАЧАЛОТО НА ТАЗИ ТЕМА. ЗАЩОТО ТЕХНИТЕ АВТОРИ НЕ ТВЪРДЯТ - ИМАМЕ МАННА НЕБЕСНА С КПД >1, А САМО ТОВА, ЧЕ НАМАЛЯВАТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА. ОСВЕН ТОВА РАБОТЯТ НА ПЪЛНА МОЩНОСТ - НАПРИМЕР ОНЗИ С ПРОСТОТО РЕЛЕ.  3000Вт реотани към мрежата през реле, което включва и изключва през 0.5 сек. Реотаните не изстиват поради инертност , а консумацията може да спадне до 50% и сметката също. Това търси клиента. Тук няма измама и затова се продават и купуват.

Пък умните умуват какво е КПД. Изморих се. Ще продължа да ви давам данни за апарата( има тестове със заземен кабел), но да оставим вече глупостите. Не съм длъжен Администратори да се мъча по апарати, които трябват само на Вас.

Моля ако е удобно да смените името на тази тем с  М05 и да се говори по апарата без лични нападки.

Един приятел - хакер каза, че го сърбят ръцете и може да дръпнем кабела от 01.01.2012г.

Ема:

ХА ХА ХА всички сте се изредили при тоя "мошенник" да извлечете изгодата и като не се е получило,
айде сега да го правиме мошенник. То май с повечето изобретатели тука се случва това.
 Айде засрамете се !!!

mzk:
Купи си неговото устройство! То би трябвало да ти спести много електроенергия :)

puschi:
Защото MAT е дразнител от много време. Внимавай да не последваш съдбата му.

Предлагам ти още сега да си поръчаш устройството на Симеон. Ако откажеш да го сториш, мотивирай се защо.

" Не е луд, който изяде една баница, а този, който му е дал". Малко пари Ви е взел.

Altium, ЗАЩО ИЗТРИ КОМЕНТАРА, който беше след коментара на Симеон и преди коментара на Ема / мисля, че коментара беше на Mat / ? Явно това не е никакъв форум за свободно споделяне на информация /независимо от типа / !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия