Форум > Мошеници и изгонени потребители от форума

Мошеник Симеон от Плевен

<< < (7/10) > >>

Симеон:
Здравейте търсачи на съкровища. Алтиум  вече отговорих на въпросите ти и чети моите постове, пък и мисли малко повече. Като изтриваш публикаций се показваш какъв си, а това не е необходимо - знаем вече. Ако продължа да пиша след 01.01.2012 , то съм решил заради другите потребители да те оставя, но те наблюдават вече. Не бягам наникъде и ако си ме гонил защо не ме настигаш?

Апаратите по другите експерименти са платени от друг човек, а не от теб и по банков път - имам документи. Това си е тяхно решение, а на теб се обадих за тестове на открито, защото на 5 етаж не може да се заземява през 10 м. Не се изсилвай, че те зная колко си пораснал момче и с мен проблем нямаш.....................................за сега!

Иманярите ползват металотърсач,а вашия уред е тесла трансформатор - уред, който не разбирате. Ако за момент приемете тази идея и четете ( мислите) повече, то ще откриете светлинка в думите ми.  Ако този пост влезе то откривам нова тема за  М 05 с нови детайли.

puschi:

--- Цитат ---Защото MAT е дразнител
--- Край на цитат ---

Какво значи дразнител?! Че не приема дадени възгледи. Че то по тази логика цялото човечество е населено само от дразнители; коя е тази личност ( независимост от пола ), чиито възгледи ( идеи, ако щете външен вид, физика ) да се одобряват от всички. / като стана въпрос за дразнител ( относно налагане на мнение ), не е зле да Си погледнеш коментарите относно двигателя на Стефан Стоянов - постоянното натякване колко е велик и с какво КПД/

--- Цитат ---Внимавай да не последваш съдбата му
--- Край на цитат ---
И какво значи това? Блокиране на потребителско име; блокиране на IP адрес - отивам да си лея куршум против уплаха :o

--- Цитат ---Предлагам ти още сега да си поръчаш устройството на Симеон. Ако откажеш да го сториш, мотивирай се защо.
--- Край на цитат ---

За въпросното устройство разбрах от въпросната тема. Защо все още не съм го поръчал? - елементарно: защото не вярвам за такова КПД. При поръчка и евентуална покупка, ще си направя замервания и ако ми изнася съотношението цена/икономия, ще си го закупя.

От цялата тази простотия едно нещо не мога да си обясня - за какво е цялата тази дандания? лицето Х си закупил  от лицето Y устройство, което не отговаря на дадените предписания, и лицето Z надава вой, тъй като лицето X му е познат - приятел. Z, къде беше преди да се осъществи сделката ? Или лицето X не вярва в техническата Ти грамотност?!

Спирам, защото  тази простотия е на път да бие " С какво ни пръскат от небето "

mzk:
puschi,

цялата тази дандания е защото сме оставили темата отворена, за да може всеки да пише в нея.
Единственото за което съжалявам е, че когато направихме измерванията в София не ги публикувахме във форума (поради молба на Симеон) и поради този факт има хора, които са изгоряли с пари, колкото и да са малко (200 лв не са чак толкова малко между другото).

Устройството на Симеон е с доказано КПД < 1. Ако търсиш изтрити мнения, можеш да ги намериш в кофата за мнения. Тя е достъпна за всички потребители. Аз мисля, че хора, които не са купили или не са измервали устройството на Симеон би трябвало да се въздържат от коментари. Но и аз си извлекох полуката - от тук нататък, всичко, което измервам, или се измерва в мое присъствие, ще се публикува после във форума (за да няма пострадали).

Pyramid:
Преди време зададох доста въпроси на Симеон относно метрологичното обезпечение на опитите му, които уж доказвали КПД>1. Помолих за протокол от измерванията, където да бъдат вписани видовете измервателни прибори, системите, класа на точност, условията за измерване /температура, влажност, метода за отчитане и т.н./ Странно, не пожела. Вместо това, получих самонадеяни безпочвени твърдения с терминология, която на мен, преминал през няколко курса по измерване /в средното училище и ВУЗ/, теория на грешките и математически анализ, ясно ми показаха: Симеон няма идея от това, що е измерване. Отделно, на няколко мои забележки по оформянето и правописа не само, че не обърна внимание но, последния път, мило и нежно ми тегли майната.

В същото време, познавам Вальо, неговия съсед и доскоро, негов приятел. Вальо ми го препоръча преди време. Тогава, доста се чудих и аз, защо, при такова CV с купчина патенти, не го търсят за работа, нашия мил Мони. А Валентин, за разлика от него, е технически грамотен, поне в електротехниката...

За патентите на Мони предпочитам да не споря. Може пък, нещо от всички тези чудесии, дето ги е писал за самолетите, да е вярно. Факт е, обаче: Българско патентно ведомство НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА от работоспособността на заявените за патентоване изобретения и полезни модели. АКО е формално добре изписана и не е патентована от другиго, нашите експерти може да защитят ВСЯКА глупост, нали получават пари за това. Откъде знам ли? Ами, преди време, след дългата си процедура по проверки за изобретателска новост и т.н. ме поканиха да ми бъде издаден патент въз основа на моя заявка... за която, междувременно, сам се убедих, че е неработоспособна. Схващате ли? Аз отказах - не пожелах да ми патентоват неработещо нещо. Важното е, че бяха готови, милите.

Оттогава, самият факт за издаден патент, лично мен, не ме впечатлява толкова. Впечатляват ме успешни дълговременни продажби на работещи изделия, които авторът може с три изречения да обясни как функционират, и всеки с умения и оборудване, да би могъл да възпроизведе. Когато аз тук и сега ви кажа, например /ето, казвам ви го/ че мога да ви спестя до над 50% от енергията за нагряване на вода при миене, като без допълнителен нагревател, повиша температурата на водата с ок.13 градуса Целций, аз мога да ви го обясня. И мога да покажа протокол...за разлика от Мони. Това са от 3 до над 10 лв месечно на 4-членно домакинство, реално, "Free energy" но, басни за КПД >1 няма да ви разправям - при мен, 50% спестяване става при кпд ок 25-46%, и обяснявам как и кога се постигат заявените от мен показатели. И няма скрито-покрито, няма измами. Хващате ли разликата?
- Дано.

Относно Мони - не съм и няма да си купя неговото изделие, че да си искам парите обратно. Виждам как постъпва с възможно най-доброжелателно отнеслия се към него - какво да очаквам аз? Щом Той не знае как и какво измерва, как аз да му вярвам? Аз съм електроинженер и разбирам от цифри, а човекът не може И НЕ ЖЕЛАЕ да ми отговори на елементари метрологични въпроси. Да се сърди, ако ще. Всячески подкрепям Вальо и altium.

ПП:
Ако се чудите, защо "чак сега" се намесвам - ами, сега прочетох темата.

solitoni:
Здравейте всички - нов съм тук, но искам да споделя своя опит с лицето, което тук се описва като мошеник. Купил съм от него не един апарат и то само по една причина - адапторът работи ефективно. С моделът за 6квт аз изработвам уреди за отопление като монтирам терморегулатор и вентилатор. Консумацията от мрежата при тези 6квт реотани е около 2.5квт. Качих снимки и един клип. Направи ми човекът и един експериментален за товари 10квт - каза, че само променил регулатора. С този големия си отоплявам апартамента и сметката ми за тока спадна с почти 100лв. За два месеца адапторът си връща парите, а останалите съм на печалба. Прави ми няколко безплатни ремонта - правих си експерименти и го изгорих. Моят опит с този човек е позитивен и съм му благодарен, че имам възможност да изкарвам някой лев от конвекторите с неговото захранване.
 Не мога да коментирам вашия опит, защото не знам дали е реален, но захранването работи и то много добре.
Пирамид защо не публикуваш твоите експерименти, с които се хвалиш?...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия