Форум > Мошеници и изгонени потребители от форума

Мошеник Симеон от Плевен

<< < (5/10) > >>

Симеон:
Не искам да ставам повод за разправий, но и не аз публикувам клевети. Ползвам интернет кафе през ден два и се извинявам, но не мога да съм онлайн. И какво значение има ако:

НЕ СЪМ ПРОДАВАЛ АПАРАТ С ДОКУМЕНТИ, ГАРАНЦИЙ...

Алтиум - повтарям на български не съм продавал симисторен регулатор, апарат на Вальо. Искаш ли  да чуеш какво говореше той преди за теб?Не отклонявай темата с тези снимки, защото и при тези експерименти нямам вина за липсата на резултат. Спонсора беше предупреден за това ето така:

В НЕТА НЯМА ИСТИНСКА СХЕМА НА РАБОТЕЩО УСТРОЙСТВО НА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ.

ВСЕКИ, КОЙТО ВЯРВА В ОБРАТНОТО Е НАИВЕН ПРОФАН, КОЙТО НЕ Е ПРОЗРЯЛ СВЕТА В, КОЙТО ЖИВЕЕ.

В нета все пак могат да се намерят стойностни неща, но да не бъдем наивни - виждал ли е някой оставени на улицата пачки, милиони, злато...

За тези, които не са предубедени и не вярват на балалайки ето номера на патента:  568,176
Това е линк:
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%9F%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8+%D0%BD%D0%B0+%D0%9D.%D0%A2%D0%B5%D1%81%D0%BB%D0%B0&start=533&hl=bg&gbv=2&biw=1012&bih=607&tbm=isch&tbnid=AkIBVrvpvd0EIM:&imgrefurl=http://www.teslauniverse.com/nikola-tesla-patents-568,176-producing-high-frequency-currents&docid=a0pG30iy3da58M&imgurl=http://www.teslauniverse.com/img/patents/1354x0/00568176-1.jpg&w=1354&h=2098&ei=-SvSTuzWEKb-4QTG8cwy&zoom=1&chk=sbg&iact=hc&vpx=251&vpy=213&dur=73&hovh=280&hovw=180&tx=113&ty=285&sig=111637063159350055241&sqi=2&page=28&tbnh=126&tbnw=70&ndsp=19&ved=1t:429,r:7,s:533

Измерването в София беше многозначително и леко некоректно. Да започна с подвеждането, че искат да купят един апарат, да продължа с това , че във вилата мрежовото беше 200в и поне 5 пъти изключи таблото. Товара ми бяха 4кВт халогенни лампи. Аз помня това:
Първото измерване показа ,че моите стрелкови уреди са верни. После се започна търсене на точки за коректно измерване ала БАН. Беше измерен изход 50Хц  и това, че няма никакъв ефект от апарата.
Никой не обърна внимание, че консуматорите светеха на максимум. Къде остана сигнала от пикофарадния кондензатор?Обхват ли няма онова животно - осцилоскопа Ви?Който иска от присъстващите да коментира, но имайте впредвид ,че ИЗМЕНЯТЕ темата в коментар по апарата на Симеон ,а не тази от заглавието. Не се отклонявайте от това има ли измама, продажба на апарат с гаранций, има ли клевета...Повтарям на български:

НЕ СЪМ ПРОДАВАЛ АПАРАТ, СИМИСТОРЕН РЕГУЛАТОР, КОМПОТ ОТ ГРОЗДЕ  С ДОКУМЕНТИ ЗА ГАРАНЦИЙ И ОБЕЩАНИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ!

ЧЕ ТО ВСЕКИ, КОЙТО СИ ПОХАРЧИ ЗАПЛАТАТА МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ДА РЕВЕ ВЪРНИ МИ ПАРИТЕ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ МИ ТРЯБВА ИГРАЧКАТА - НАСИТИХ СЕ.

В учебника на акад.Калашников - ЕЛЕКТРИЧЕСТВО както и във ВСЕКИ УЧЕБНИК ЗА СТУДЕНТИ в главата за паралелен резонанс се казва:

АМПЛИТУДАТА НА ТОКА В ИНДУКТИВНИЯ ТОВАР Е ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ОТ ТАЗИ В ПРОВОДНИКА ПРЕДИ ТОЧКАТА НА РАЗКЛОНЯВАНЕ КОНДЕНЗАТОР - ИНДУКТИВНОСТ.

ПРЕЦЕНИХ, ОБМИСЛИХ И РАЗДЕЛИХ СХЕМАТА НА ДВЕ ПОЛОВИНИ - ЕДНАТА В АПАРАТА ,КЪДЕТО Е КОНДЕНЗАТОРА И ВТОРАТА Е САМИЯ КОНСУМАТОР. ТАКА МОГА ДА КАЖА ТОВА:

АПАРАТА НЕ УСИЛВА СИГНАЛ И СЛЕД ТОВА ДА ГО ПОДАВА НА КОНСУМАТОР.

АПАРАТА Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ДА ВКАРА В РЕАЛЕН, ПЪЛЕН, СИМЕТРИЧЕН РЕЗОНАНС САМИЯ ТОВАР. И ЕФЕКТА Е ПО-ГОЛЯМ ПРИ ПО-ГОЛЯМ ТОВАР, ПОРАДИ ПОВЕЧЕТО ЕЛЕКТРОНИ В САМИЯ МАТЕРИАЛ НА ТОВАРА.

ЕТО НЕЩО, КОЕТО ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС НЕ ЗНАЯТ: 

ПРИ РЕЗОНАНС ИМА ЗАХРАНВАНЕ НА ТОВАРА СЪС СТОЯЩА ВЪЛНА, ПРИ КОЕТО НЯМА ЛИНЕЙНО ПРЕМЕСТВАНЕ НА ЕЛЕКТРОНИТЕ, А САМО ТРЕПТЕНЕ НА ЕДНО МЯСТО. КОГАТО СА ПОВЕЧЕ ЕЛЕКТРОНИТЕ (голям товар) ЕФЕКТА Е ПО-ГОЛЯМ. САМОИНДУКЦИЯТА Е ПО-ГОЛЯМА.

ГОЛЯМ КАМИОН КАТО МИНЕ ПОКРАЙ ВАС ВИ ДЪРПА, А МАЛКА КОЛА НЕ МОЖЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН. МРЕЖАТА Е С БЕЗКРАЙНА МОЩНОСТ, А КОНСУМАТОРА ВИ Е БЕЗКРАЙНО МАЛЪК - ИМА ЕФЕКТИ ОТ ВТОРИ И ПО-ВИСШ ПОРЯДЪК, КОИТО СЕ ИЗУЧАВАТ ОТ УЧЕНИ , А НЕ ОТ ФЕНОВЕ...( НЕ ОБИЖДАМ НИКОГО).
АКО НЕ ВИЖДАШ НЕЩО - НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ГО НЯМА , НЕ ЗНАЧИ ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ ЦЯЛ ЖИВОТ ...

Аз не виждам това, което виждат другите когато четат някакъв учебник. И в този материал няма да дам подробности за експериментите, които съм правил с апарата. Ще кажа само, че става за малка лаборатория с помощта ,на която правих всякакви опити - електролиза, реотани, ефективно осветление, постояннотокови мотори, високо напрежение, wi fi , зарядно за акумолаторни боксове...

Преди време Вальо падна от една череша (3м) на асвалт и се потроши целия, преди година и нещо загуби съпругата си и не е лесно сам да гледаш дете и под напрежение. Разбирам го и не съм го търсил, търпение имам, но и то си има граници. Сам е сглобил нещо и е купувал части на своя глава и то от магазини...Какво търси от мене?

Имам си мои проблеми ,за да давам обяснение на хора, които не познавам, и на които не дължа нищо.

Краси ако и ти смяташ, че ти дължа пари донеси бележките и ще ги осребря, а за всичко друго , с което съм обидил някого се ИЗВИНЯВАМ ПУБЛИЧНО -  стига ли....................................селски.......................

mzk:
Исках да купя апарат, ако той работи както бе обещано - с КПД > 1. Специално събрах пари и имах в наличност, бях готов.

НО!

Симеон измерваше с китайски ватмер входа, а изхода с цифров мултицет (напрежение) и стрелкови (за ток).
Измерванията с осцилоскоп показаха КПД съвсем различно от измереното с уредите.

Сигналът от апарата няма нищо общо със синусоида. Обяснихме на Симеон, че апаратите, с които работи са предназначени да мерят синусоидални сигнали при честоти 50 Hz, а не това, което виждахме.

БЯХМЕ ПОМОЛЕНИ ДА НЕ КОМЕНТИРАМЕ РЕЗУЛТАТИТЕ. ИЗМЕРИХМЕ УСТРОЙСТВОТО И ПРЕЦЕНИХ ДА НЕ КУПУВАМ! НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ СЪМ БИЛ ЗАДЪЛЖЕН ДА КУПУВАМ ТОВА НЕЩО НЕЗАВИСИМО ОТ ИЗМЕРВАНИЯТА!!! (сега излиза, че съм бил некоректен задето съм искал да проверя какво купувам!!!).

Имам схема, която разполага с лампа на входа и на изхода. При работа входната лампа не свети, а изходната свети. КПД-то е ПОД 1ца и ИЗМЕРВАНЕТО СЪС СВЕТЕЩИ ЛАМПИ Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ И ЛЪЖА!!!

bdimov:
Здравейте,
Изчетох темата. Рядко ми остава време напоследък да чета тук макар че ме интересува на някакво ниво свободната енергия. Искам да попитам Симеон. Как човек с такава биография >
За мен: На 43г., с патент за самолет с дискова форма, автор на книгата Дискови летателни апарати, признание на световен салон за изобретения, чел съм лекции на  50-тата годишнина на ВВНВУ "Г.Бенковски" , за нови типове летателни апарати, от 1991г имам магнитен мотор-генератор в Института за космически изследвания, имам проект при ген.Михо Михов, контакти Авиотехника ,Пловдив, и съм бил член на дружество за АНТИГРАВИТАЦИОННИ РАЗРАБОТКИ, заедно с бащата на Алтиум......

става безработен и то от 2000г. т.е. вече 11-та година, и как за 11 години неможе да си намери работа, никой ( човек, фирма, научна институция, корпорация ) не го забелязва и кани да работи при/за него/нея и в случая му се налага да прави разни джаджи ( без значение работещи или не ) за да "припечелва" някакви пари.

Не познавам лично никой от форума, не заемам ничия позиция в спора просто питам от учудване.

mat:

--- Цитат на: teofilius в Ноември 25, 2011, 08:16:09 pm ---Истината е че само истински свободен от егоизъм и сребролюбие човек може да даде свободно и безвъзмездно свободна енергия на другите хора....

В момента най-голямата конспирация срещу свободната енергия не са нефтени и други енергийни компании, правителства или мъже в черно :) :) :) а самите изобретатели  и техния егоизъм и преклонение пред парите....

--- Край на цитат ---

@teofilius, това което конспирацията не може да спре, го спира алчността на изобретателя. Това което алчността не може да го спре го спира славата.

Човек си казва "аз няма да направя машина за свободна енергия за пари. Единственото което искам е да оставя нещо в историята, да ме запомнят..."
Това е слава - стремеж към слава. Когато човек търси слава, това води го гордост в резонанс. И с какво един такъв човек е по-различен от този дето ламти за пари? Гордостта (славата) е по-лоша от сребролюбието! Затова повечето хора нямат успех и затова конспирацията не си губи времето да ги спира - те сами се спират!

Способен ли си да направиш такава машина и да я разпространиш така че никой да не разбере, че ти си автора? Не? Значи търсиш слава. Кой е Майстора, teofilius?

Между другото Тесла е работел нито за пари (затова е фалирал) нито за слава (затова е умрял в безизвестност), а само защото наистина е искал да види един по-добър свят!
Без значение дали това се свързва с името му. Затова при него се е задействал механизма на конспирацията - защото той не е паднал в капана на алчността и славата. Може би, де да знам, не съм бил там, но съм тук и сега и виждам грозни сцени...

getca:
Здравейте, колеги...мислех да не се обаждам, но не издържах, защото поведението на въпросния човек граничи с наглост. Лично присъствах на демонстрацията и измерването на чудесията и просто нямам думи. Да направя кратко обобщение за какво става въпрос:
  Симеон вади от чанта малка кутия с вентилатор и потенциометър, халогенни лампи, ватмер и стрелкови ампермер със шунт;
  Питаме го какво има на изхода, отговор мъгляв - веднъж постоянно напрежение, веднъж синусоида, с една дума човекът не е в час;
  Включва системата, върти потенциометъра, лампите светват плавно, чува се ясен брум 50Хц, уредите показват нещо в което ние не вярваме;
  По наша молба закачам осцилоскопа паралелно на шунта за да видим формата на тока и...виждаме срязан синус, характерен за фазово регулиране във веригата. Симеон гледа странно, все едно никога не е виждал осцилоскоп и не е правил подобни измервания в системата си;
  Опитвам  се да обясня, че неговият ватмер не мери коректно импулсни токове, подобен е проблемът при Валери Иванов с ИНКОМП. Реакцията е оправдания с ниското напрежение в мрежата, слабите предпазители и подобни глупости;
  Прости сметки по картинката от осцилото показват  пълно разминаване с твърденията на автора.
Трагедията е пълна, на всичкото отгоре обещаваме да не коментираме въпросната чудесия, като че ли кой знае каква тайна има. На какво отгоре драги г-не твърдите, че измерванията били "леко некоректни"... ??? Може и да имате патент, книга или каквото там, може да сте чели лекции, но не въвеждайте хората в заблуждение с някакви измислени ефективности, резултат на измислени и неграмотни измервания.
Накрая едно въпросче...много интересно къде е споменатия магнитен мотор-генератор в ИКИ, щото по това време(1991г) аз работех в съседния вход на същата сграда и не съм чул за такова велико изобретение.
Е, съжалявам за острия тон, но трябваше да се приключи най-после с темата...нищо лично към личността Симеон.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия