Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Новини за електромобили
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Януари 24, 2021, 05:47:28 pm ---Малко летящи таксита и цифрови пътища?
-
https://www.youtube.com/v/sDV54y08IKM
--- Край на цитат ---
Мечти мечтиии, океан от бира..... Ариана.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: juliang в Януари 24, 2021, 11:17:04 am ---Идваш към кръстовище, навлизаш в него и виждаш че на другата улица с висока скорост приближава друга кола. С кола 200+ коня просто натискаш педала до ламарината и за по-малко от секунда си се изнесъл. Ако си с нещо 50 коня ще те отнесат.
--- Край на цитат ---
Вие явно мислите че ДВГ-то (пък му сложи и 200+ коня) ускорява по бързо от двигател от 150 KW ( като явно мощността е съпоставима ) но dV/dt въобще не е. А енергията за едно такова "по-малко от секунда" ускорение може да се постигне с една сравнително малка буфер батерия.
--- Цитат на: juliang в Януари 24, 2021, 11:17:04 am ---Втори пример, вече не знам за кой път го споменавам. Караш по планински път, пред теб е ТИР който се движи с 40. Тръгаш да изпреварвваш и виждаш че отсреща идва друг ТИР. С мощна кола можеш да изпревариш ТИР-а за 3 секунди и за по-малко от 100 метра.
--- Край на цитат ---
Че защо да го изпреварвате, първо приложете логическо мислене, и намалете рисковете от инцидент на пътя, тоест оставете ги да се разминат и след това си направете маневрата. Надценяването на възможностите с които човек може да оперира МПС е най-големия фактор допринасящ за пътнотранспортни произшествия. По-мощен автомобил няма да намали такива произшествия а ще ги увеличи (както се вижда през годините), понеже хората ( без да осъзнават ) променят начините си за каране (в посока надценяване) с нарастване на мощността на автомобила.
--- Цитат на: juliang в Януари 24, 2021, 11:17:04 am ---Да, да ... "като не са сигурни, да не изпреварват"... лесно е да го кажеш, но когато си всеки ден с такава кола на пътя, ежедневно поставяш на риск себе си и другите хора. Няма как всички да се строят и да те чакат да се катериш с 40 км/ч по Петрохан...
--- Край на цитат ---
Ами то затова си има наредба че когато има след превозно средство повече от 10 автомобила то трябва да отбие от пътя и да ги пропусне. Елементарно нали. Въпроса е спазва ли се?
--- Цитат на: juliang в Януари 24, 2021, 11:17:04 am ---Проблема при хибридите е изънградското пътуване.
--- Край на цитат ---
juliang вашия проблем е че вие мислите за хибриди И не четете внимателно какво някой дава като иформация, забележете че никъде не се споменава хибрид:
--- Цитат на: hristo в Януари 23, 2021, 10:44:17 pm ---Решението е с малък ДВГ 22 киловата, който да върти генератори, които да зареждат акумулатори/йонистори, които да задвижват 20 киловата електромотор, който позволява 5 кратно претоварване за около 10 сек. и да развие около 100 киловата енергия черпена от йонисторите
--- Край на цитат ---
И въпреки че не съм съгласен с характеристиките и конструктивните решения, дадени от ТУ-то, идеята е резонна, но изобщо не е нова, а поне от 120 гдини.
Значи има 4 типа задвижвание (поне какива каквито системо разглеждаме тук) нека да си ги изясним:
1. Само на ЗМБОКГ (Задвижващ Механизъм Базиращ се на Окисление на Карбоново Гориво, ДВГ е тип такъв, но доста неефективен, механизъм понеже изхвърля повече енергия в топлина отколкото превръща във въртящ момент на вала)
2. Само батерии и ел. двигател (много ефективен, но енергийната наситеност на батериите е големия проблем и то се вижда по запалените коли ма Мъск)
3 ДВГ, ел. генератор, батерии и ел. двигател (хибриден както се паравят в момента)
4 ЗМБКГ ( а мини парна турбина ), ел.генератор, батерии и ел. двигател
Тесла е първия (за когото има систематична информация) който дава идея за такъв (4) тип превозно средство но не с ДВГ, а с мини парна турбина, като идеята е колкото се може по-висок процент от енергията от окислението на горивото (под формата на топлина) да се превръща в въртящ момент, а не само (сравнително) малко количество както е при ДВГ-то.
VITAN:
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Януари 24, 2021, 07:36:16 pm ---....По-мощен автомобил няма да намали такива произшествия а ще ги увеличи (както се вижда през годините), понеже хората ( без да осъзнават ) променят начините си за каране (в посока надценяване) с нарастване на мощността на автомобила....
--- Край на цитат ---
Това даже съм го виждал. Отворкото обаче май даже не забеляза, какво меле предизвика...
EDM electronics:
Вие вероятно си мислите, че ускорението зависи от мощността на мотора - така е логически, но на практика по-скоро не е. Повечето производители умишлено софтуерно намаляват форсажа на двигателя, защото няма да издържи дълго ходовата част още в гаранционния срок. Само немските производители могат да си позволят тоя лукс и то при скъпите модели. Повечето коли с мощни мотори от среден клас са с орязано ускорение и са дори по-бавни от тия с по-малки мотори. Даваш рязко газ, а колата се ускорява плавно - особено характерно за съвременните коли с компютърно управление.
Както вече бях казал при малките мотори се постига доста по-голямо ускорение от големите с автоматичната DSG-предавка. Там превключването на скоростите става за 0,1 сек, което няма как да постигнеш в ръчен режим и оттам идва вече голямото ускорение с повечето предавки и най-вече по-голямата икономия на мотора, каквато в ръчен режим е невъзможно да се постигне.
Това, че карам само Жигула и Лада от 80 г. на миналия век, не ми пречи да ги поназнайвам тия неща от мои приятели Соросо-фили, които карат скъпи и мощни коли. ;)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 24, 2021, 09:07:09 pm ---Вие вероятно си мислите, че ускорението зависи от мощността на мотора - така е логически, но на практика по-скоро не е. Повечето производители умишлено софтуерно намаляват форсажа на двигателя, защото няма да издържи дълго ходовата част още в гаранционния срок.
--- Край на цитат ---
И ще сравняваш натоварването на ХОДОВАТА ЧАСТ от ускорението с това, което поема при спиране? Или и спирачките ги правят да не спират рязко, а плавничко?
Или натоварването което изпитва същата ходов част когато с 50 км/ч минеш през "легнал полицай" или някоя дупка? Имаш ли някаква идея на какви натоварвания е подложено окачването на колата при такива изцепки?
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Януари 24, 2021, 07:36:16 pm ---Вие явно мислите че ДВГ-то (пък му сложи и 200+ коня) ускорява по бързо от двигател от 150 KW ( като явно мощността е съпоставима ) но dV/dt въобще не е. А енергията за едно такова "по-малко от секунда" ускорение може да се постигне с една сравнително малка буфер батерия.
--- Край на цитат ---
Един двигател около 200 коня тежи около 200 килограма. Ти ми кажи колко тежи 150 квт електромотор. Последно видях един на котела в ТЕЦ-а в Пловдив... само мотора е голям колкото малък автомобил.
Ето ти първия попаднал ми под клавиатурата: https://www.weg.net/catalog/weg/BD/en/Electric-Motors/IEC-Hazardous-Area-Motors/Flameproof-Motors/Low-Voltage-Flameproof-Motors/W21Xd-SABS/W21-Flameproof-Motor-150-kW-4P-315S-M-3Ph-200-400-V-50-Hz-IC411---TEFC---B3L%28D%29/p/13038010
Тегло - 1275 килограма.
Към това добави батериите. После добави кабели - за 500 ампера ще ти трябват поне 50 квадрата кабели, които тежат към кило на метър. Сложи и батериите - малко, но от сърце - едно 20 кила за няколко десетки секунди работа.
В най-най-добрия случай ще минеш с едни 500 кила. И тия 500 кила ще си ги разкарваш ей-тъй... щот може да ти потрябват за няколко секунди ускорение. В останалата част от времето ще си с кола 2+ тона с двигател 50 коня ...
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Януари 24, 2021, 07:36:16 pm ---... Че защо да го изпреварвате, първо приложете логическо мислене, и намалете рисковете от инцидент на пътя, тоест оставете ги да се разминат и след това си направете маневрата. Надценяването на възможностите с които човек може да оперира МПС е най-големия фактор допринасящ за пътнотранспортни произшествия. По-мощен автомобил няма да намали такива произшествия а ще ги увеличи (както се вижда през годините), понеже хората ( без да осъзнават ) променят начините си за каране (в посока надценяване) с нарастване на мощността на автомобила.
--- Край на цитат ---
Разумните хора се съобразяват с автомобила който карат. А когато автомобила позволява, защо да не се кара?
Пак ти казвам - освен опита ми към 20 години от коли 90-100 коня, 4 години съм карал кола 56 коня, вече две години карам кола 150 коня. И двете са от 90-те години. С мощната кола се чувствам значително по-сигурен и в много по-голяма безопасност - именно защото знам, че тази кола ще ме измъкне от недобре обмислена ситуация.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия