Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Новини за електромобили
montanar:
Налегна ме носталгия по пуста 123ка .....
Ако сега намеря нещо такова в отлично състояние бих си го купил .....
https://www.youtube.com/watch?v=vhOoFuerUcY
Като това не е от най яките мотори ....
Радико:
Монтанар нещо ми се струваше, че си в голяма грешка. Обаче след като сравни Амарока със Клиото разбрах, че наистина е така. Да пропусна още един недоостарък на Амарока. Значи във сравнение с Мерцедес Актрос Амарока нищо не може да качи в багажника си. Наистина е гола вода. Начина ти на сравнение е все едно да попитам кое е по добро? Телевизор или Камина. Нали телевизора загрява като работи а пък камината има прозорец да гледаш пламъка как мърда излиза че са едно и също та кое е по доброто. Така и със колите.
montanar:
Радико не знам кой не е в час ама явно не схвана изобщо смисълът на мнението ми ......
Това което направих е общо мнение като усещане от нвите автомобили - а конкретно знам какво е и амарок и да речем гл - е нищо общо нема ..... а и двете са вид джипове ...
Но изобщо не правих никакво сравнение.
EDM electronics:
Да обобщим:
Има само 4 марки коли след Жигулата - Мерцедес, Фолксваген, Ауди и БМВ, всичко останало е компромис!
montanar, не е вярно, че всички големи коли /по габарити и тегло/ горят много. Чувал съм, че Фолксвагена е № 1 по икономия от всички марки по света от същия клас и горят дори по-малко от малолитражка. Фолксвагена е с около 20-30% по-икономичен. Ако видиш новите модели, дето са с 3 цилиндъра и по 120 коня, горят по 3л нафта. Малко по-старите двигатели Блу-рей с автоматична DSG-кутия с два сухи съединителя гори 4,5 л/100 кг. кола с тегло около 1800 кг. Вземи микробус на Фолксваген и го сравни с всички марки, в т.ч. и на Мерцедес, разликата в консумацията е доста осезаема. Дизелгейт беше това, че Фолксвагена хитруваха в настройките на горивната смес за по-голяма икономия за сметка на по-големи въглеродни емисии.
В Германия живеете, трябва да ги знаете тия неща. Айде Радико на него му е простено да не ги знае. :D
Радико:
--- Цитат на: montanar в Януари 23, 2021, 12:05:29 pm ---Радико не знам кой не е в час ама явно не схвана изобщо смисълът на мнението ми ......
Това което направих е общо мнение като усещане от нвите автомобили - а конкретно знам какво е и амарок и да речем гл - е нищо общо нема ..... а и двете са вид джипове ...
Но изобщо не правих никакво сравнение.
--- Край на цитат ---
Напротив много добре го схванах. Защото и аз съм бил вече на такова мнение. За това знам и къде грешиш в това мнение. Когато човек се осланя на субективна оценка почти винаги греши. Най простият пример със Амрока той е представител на един клас возила които във "златното време" което визираш въобще не съществуваха като клас. Е като изключим някой модели в Америка като Форд Бронхо, но пак не е този клас защото общото е само, че и двата са пикапи.
ЕДМ чувствам се обиден на марка автомобил. Ама щом ще си ги мериме, автомобилите:
Аз съм горд собственик на Митсубиши Спейс Вагон и не мисля, че това е компромис. Мисля, че всичко останало от неговия клас е компромис. Самурайте от доста време са във върха на всички автомобилни класации.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия