Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Термопомпи, земно термични, климатици, хладилни и др.
Климатик към газовата уредба на автомобила
emm:
Колеги, не знам дали темата е интересна, но като гледам явно всички имат коли с климатици. Идеята е да се изпари газта един път в охладител който дава студено в купето и втори път в газовият изпарител, преди да влезе в мотора. Газовият климатик съм го направил и работи перфектно, сега остава да се оправят режимите на работа.
А що се отнася за бензиновите дюзи съм на ясно къде седят, но явно не схващате идеята.
Успех на всички. ;D ;D
varvarin:
Здравей emm,
Идеята е много готина, аз мислех да правя нещо с елементи на Пелтие, но ми изглежда че ще бъде твърде скъпо. Не съм спец по автомобили но няма ли да е по практично ако се използва охладителната система на автомобила? Искам да кажа по точно радиатора който е в купето и е окомплектован с вентилатор. През зимата този радиатор е включен към малкия кръг май беше а през лятото да се направи така че да образува отделен кръг с изпарителя. Така изпарителя ще охлажа циркулиращата течност а вентилатора ще духа студено вместо топло. Е ще е нужна отделна помпа най вероятно... освен това ще трябват малко клапани за превключването. Всъщност има един друг проблем за който нямам идея как да се разреши - обледяването на радиатора в купето. Ти как решаваш този проблем в твоя случай?
Успехи!
emm:
Не може да се използва водният радиатор, защото той е за ниско налягане 1- 1,5атм.
Ако има течен агент ще замръзне.
Проблема с поставянето на климатика е за не повече от 2 часа. Охладителният радиатор се поставя в изолираният отсек под чистачките, на потока на засмукваният въздух от вентилационната система, така че конденза ще се оттича по каналите за вода при дъжд. Радиаторчето е съвсем малко така че може да се постави на почти всички автомобили. Има коли на които ще е по трудно но не и невъзможно. Мисля да поставя и сензор за газ, така че ако има изпускане на газ от системата ще сигнализира.
Ако всичко върви по план, много лесно ще може да се направи климатроник със зададена температура. Газовият климатик има байпасна система за изключване през зимата.
Успех
emm:
Нека да е лятоооо :D :D :D
varvarin:
emm,
Не мога да разбера какъв е проблема с налягането във вътрешния радиатор. Аз нямам предвид той да бъде поставян на пътя на газта. Той остава да си работи с антифриз само се променя пътя на антифриза. Малко по просто казано все едно да свържеш входа и изхода за антифриз на изпарителя с тези на радиатора като има помпа помежду тях. Естествено ще трябва да се следи температурата тъй като в този случай най-вероятно ще замръзне изпарителя. Може да се постави трипътен вентил който периодично да пуска горещ антифриз в този кръг за да не позволява на изпарителя да замръзне. Така идеята ми е да се получи ефекта само с прекройка на маркучите за антифриз като се добави някой друг клапан и помпа.
Поздрави!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия