Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Котел на оксиводород или Браунов газ

<< < (2/10) > >>

Радeв:
Това на което е автор е прекрасно, но не знаеше разликата м/у Браун газ и HHO! През цялото време говореше за ефективността на клетките си....

emilvtc:
Имам един вероятно лаишки въпрос относно котела на окси-водород.

Та въпроса е има ли иконимически смисъл с електрическа енергия да произвеждаме въпросния газ и после горейки го да загряваме котела?

Т.е. има ли разликаи в необходимата ел. енергия, за да загреем определено количество вода в котела използвайки електронагревател или системата за генерация на газ и после газа за загряването на котела? Ако има разлика ориентировъчно каква е тя?

vitan:

--- Цитат на: vdomov в Юли 05, 2011, 04:15:15 pm ---Източник: http://landaenergy.com/cms.php?id_cms=10
--- Край на цитат ---
"Какво е браунов газ?
Брауновият газ е обикновена вода, в която атомите са разделени на кислород и оксиводород, чрез електролиза.
Водата е течност, която има много различни свойства и състояния с деликатни нюанси, в някои случаи дори учудващи, за разлика от други течности, с които тя си прилича като химичен състав.
......
Всъщност атомите на кислорода и водорода не приемат едноатомна форма, а  остават в двуатомна форма. Имено това съчетание дава на този газ наистина учудващи свойства."

Бай Илия, ако беше жив, не знам дали нямаше да получи удар от тия и другите им писания.

пламгаз:
Здравейте приятели. Изгледах внимателно няколко пъти клипа на хрътките и съм потресен. Всички които експериментират електролизери са наясно колко енергия е необходима за да разложи 67мл. вода за една минута. Направи ми силно впечатление пламъка на който Мирчо загряваше пинсетата, както и горелките на топлообменника му. Всички знаем как гори ННО газа и според мен това което видях е чиста измама. Клетката за която писах в други теми е с 120 пластини с диаметър 158мм. захранване-220в. и произвежда около 18-20l. ННО в минута при  18А ток. За около 20 часа експерименти не е изхарчила повече от 300ml вода. Не ми се изчислява колко енергия му е трябвало на "откривателя" от с. Горни богров за отопление, но съм сигурен, че с нафта ще му е по евтино.     

Maistora52:
Защо бре, Пламгаз такива тежки думи редиш? - като ефективността на цялата тая работа опира в крайна сметка до перфектна електроника. А Мирчо не е вчерашен! Нагласил я е електрониката. Остави тия от НАСА - и те, и други от "големите" отдавна знаят и имат перфектните устройства ОБАЧЕ не ги разкриват - по "схемата на Световната Конспирация", която освен всичко друго има за задача да не допуска редовият земен жител да живее евтино и дори безплатно!!! - И АКО НЕ СИ ПОМОГНЕМ САМИ в крайна сметка си оставаме техни роби!!! И жертви!!! Загледай се само - колко трупове се търкалят наоколо! - на гениални и смели умове...
Това, което Мирчо Табаков е ДО-изобретил тук е поредна гениална крачка. Важно е не само да гледаме добре, но и да слушаме и да осмисляме добре, особено това "между редовете"!
А лично аз се чудя как да се свържа с Мирчо Табаков, че ако "се разберем" да се "кооперираме". Който има някакви негови координати - нека да даде. Защото колкото повече хора повдигат планината, толкова по-високо и БЕЗОПАСНО ще я повдигнат.
А иначе - "ДУХЪТ ВЕЧЕ Е ИЗЛЕТЯЛ ОТ БУТИЛКАТА" - И НЯМА СПИРАНЕ!!!
ТИЯ ОТ "СВ. КОНСПИРАЦИЯ" - ДА ГО ДУХАТ!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия