Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Котел на оксиводород или Браунов газ

<< < (3/10) > >>

DIDO112:
4ри киловата си е доста ток.

eclipse:
Не знам кой от вас какво е гледал, какво е видял и какво е искал да види. Няма никакво значение това, че "чичката" както го наричат някои не е съвсем наясно това което получава при електролизата Браун газ ли е или HHO, оксиводород и т.н., това не е толкова важно. Както и това, че тия от БАН не знаят дали са на Земята или на Луната. По-важното е, че човека не си приписва чужди заслуги и съвсем откровено споделя, че за пръв път е чул за браун газ септември миналата година! Сега не знам кога е правен репортажа и дали е септември 2009 или 2010... вероятно е второто. И този човек подхванал тази нова и мътна за него материя за по-малко от година е постигнал в пъти повече от всички Вас (нас) за всичките години приказване, експериментиране, мъдруване и вникване в материята... би трябвало и аз да съм в това число или по-скоро в групата на несериозните тъй като от много, много време все се каня да я подхвана и аз тая работа, ама все си оставам с каненето... Та, какво значение има дали бърка някое и друго понятие, важното е какво е постигнал. Човека явно има правилен подход. Хайде да не бързаме да го оплюваме рано, рано. Дори да не постигне нищо, дори да се окаже, че нещо е сбъркал или нещо се е заблудил, човека си заслужава уважение, както и много други от този и други форуми само заради това с което се е захванал.

Целия материал "Хрътките: Чиста Енергия": http://www.btv.bg/action/predavania/hratkite/videos/video/1838893398-Hratkite_Chista_energiya.html

пламгаз:
Даже и 2kw. си е много енергия, -1440kwh. на месец е около 280лв. Толкова харчи и един качествен и средно мощен климатик, което ме накара да сменя концепцията и насоката на моите експерименти. В коментара си по-горе не искам да обидя никои както и да омаловажа постиженията на които и да било. Просто разсъждавам върху чутото и видяното. Съжалявам ако съм засегнал някого, но ако не си казваме истината в очите, а само се хвалим нищо няма да постигнем. Що се отнася до "Световната конспирация"- няколко пъти съм отразил във форума моето становище. Резултатите, които обявява Мирчо за бензиновия автомобил са постижими ако е адаптиран за работа с LPG и ЗАДЪЛЖИТЕЛНА интрвенция на компютъра.

koce93:
Колега пламагаз потдържам мнението ти. Изгледах клипа и Мирчо каза, че е изразходвал за 10 дни 60 л. вода. Знаем, че от 1 мл. вода се получава 1.8 литра ННО. С 60 литра вода е получил 108000 л. ННО. Делено на 10 е 10800 л. на ден и делено на 24 са 450 л. на час, делено на 60 са 7.5 литра ННО на минута. Това е постижимо и се получава с около 2 кв. електроенергия на час. Колегата пламагаз е получил 18-20 мл.мин ННО с близо 4 кв. Тези 2 кв. на час са близо 288 лв. на месец. С този ток ще се отопляват повече от една къща без тези добавки. С 2 кв. един бойлер 80 л. се загрява за 1.5 часа, за 24 часа ще се загреят близо 20 боилера или 1600 л. вода. Това според мен е много. Не искам да обидя никой, просто правя сметка. Успех колеги.

donhuann:
Да, климатика харчи толкова но топли една стая а със парното топлиш цялата къща. Ако харчи 2кв си заслужава. Предполагам че не работи постоянно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия