Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
mi68:
Здравейте,
Явно доста хора са болни от дяволизъм . При подаване на импулс, настъпва затихващ резонанс, с неясен произход, може би ядрено-магнитен защото има много водород (силно небалансиран атом) в молекулите на горивото. Нещата не са толкова сложни, колкото изглеждат. Явно устройството работи.
elektros:
Ако трябва да маправим пълни 100% изследвания, за да разберем какво точно се случва, ще трябва и децата ни после да плащат за това...Затова всичко идва от експерименти, и вече има някаква яснота долу-горе какво се случва....
koko5:
електрос,
Благодаря за отговора!
Относно реализираната икономия при твоето устройство аз си го обяснявам с промяната на момента в който най-силно се натиска буталото. Колкото той е по близък до 90*, по-голям е въртящия момент. Другия вариант е да стават разни оргонни "магии"(поне за мен), които ти отричаш.
edin:
--- Цитат на: elektros в Декември 31, 2013, 07:17:45 pm ---Здравейте, колеги!
Няколко уточнения...импулси с честота между 100 и 300 херца, които се усилват от крайни транзистори, форма на импулса тип акула...Самата схема се променя почти всеки път, за да се постигне оптимизация, защото почти винаги може да се направи по-добре... Самия импулс минава през бобина с отворен магнитопровод, а там минават маркучите с горивото, като според вариациите са или 2, или 4 горивопроводни пластмасови маркучи, същите, които се използват при камионите-12 по1.5мм. Дължината на работния орган е 150мм, като физически горивото се прекъсва и се прекарва през системата от маркучи. Силата на импулса е между 40 и 100 ампера, а напрежението е от 500 до 800 волта, като дължинат на импулса е 3-7милисекунди.
--- Край на цитат ---
Може и да не ми повярваш, но още когато спомена в предишен пост, 1000 вата импулсна мощност и в главата ми дойде една схема на пулсовоиндукционен металотърсач, която така и не реализирах преди години, поради ред причини.
Схемата дава 100 херца, 1200 волта в краищата на бобината и ток 22 ампера, но тези параметри, могат да се променят. Дължината на импулса се регулира, от 150-400 милисекунди.
Понеже искам да ползвам мосфет транзистори, сега умувам над промяна в оригиналната схема. Следобеда, даже си начертах една примерна. Практическата реализация, нямам представа кога ще стане.
elektros:
Силите, за които се споменава работят при друга организация на материята, а не при някакви смръдливи запалими течности.... Не ги отричам, в никакъв случай, но твърдя, че тази материя не е позната и няма откъде да е позната и който твърди обратното, или е шарлатанин, или не е добре с главата....Не е дорасло съзнанието на хората като цяло за да му се даде такова познание....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия