Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
elektros:
Здравейм, колега juliang! Интересно е, че на теория си прав, наистина е така, само че на практика резултатите са по-добри. Конкретно най-добри средни резултати има при Мерцедес Спринтер, където средната икономия при засичане на над 4000 км каране в страни в Европа, натоварен с максималния си капацитет, но не повече, в 90% от времето, е твърдо над 20%. Кара си го собственика, лично той, има си си GPS с данни за скоростта, моментен разход, среден разход. Преди слагане на устройството разхода е бил 12.5/100км натоварен, след поставянето е 9.8/100км. Няма процес на горене с ефективност 97% в реални условия на експлоатация, това може да се получи при точно определени лабораторни условия- обороти, при които въртящия момент е максимален, оптимална температура и номинално натоварване.....Иначе казано абсолютно равен път, никакъв страничен вятър, постоянна скорост, никакво изпреварване....
За разграждането на горивото все пак говорим за допълнително обработка, след като то вече е структурирано... Това с бидона мазут няма как да стане... ;D Факт е, че е има промяна, ако не беше така, този разговор нямаше да го водим...
juliang:
Няколко пъти вече пиша, че съм повече теоретик, отколкото практик.
Да поразсъждаваме малко:
Имаме материали в които молекулите са свързани здраво една към друга - твърдите тела. Там силите на привличане между отделните молекули са толкова силни, че не им позволяват да си променят местата, а само да трептят. Приемете ги като ... да речем като палет с тухли, където тухлите са плътно подредени една до друга. После идват течностите. Молекулите им се привличат до някаква степен, но не толкова че да могат да се разпръснат. Визуализирам си го като ... примерно като контейнер, пълен с футболни топки. И накрая са газовете. При тях връзките между молекулите хич ги няма - примерно зала, в която са пуснати няколко десетки балона.
Горивото което постъпва в цилиндрите, е в газообразна форма, или поне това е целта при нормална работа на двигателя. Дюзата впръсква горивото във вид на мъгла, която се завихря и разбърква със въздуха докато постъпва в камерата и после докато следва такта на сгъстяване (там и температурата се покачва което допълнително спомага за доизпаряването на евентуално останалите капчици). Влагат се големи средства за изследване на размера и най-вече формата на камерата на цилиндъра, на точното място на инжектора, впръскващ горивото, на точното време в което горивото да се подаде. Всичкото това се прави за да може сместа да се забърка по идеален начин.
И сега тук ми се обяснява (доколкото схващам) че горивото още в течната си фаза се обработва така, че .... тука малко ми се губи теорията. Вариант 1 е че молекулите си остават същите, просто се "намагнетизират" и почват да се отблъскват една от друга. С извинение, ма това е няк'ъв булшит. Няма униполярни магнити, поне не и на ниво молекула. Ако една молекула се "намагнитва", то тя ще има положителен и отрицателен край - като всеки магнит. И тогава вместо да се разбягат една от друга, молекулите ще се налепят като гердан за нула време и нещата ще станат още по-зле.
Вариант 2 е ... да се променя валентността на молекулата. Но това значи разбиване на молекули, промяна на химичния състав на горивото. Което само с магнити ... звучи доста авангардно.
Само не ми казвайте, че горивото има магнитни свойства. Щото ако има - закачам 2-3 яки магнита под колата и почвам да събирам това дето е "изпаднало" недоизгоряло от другите коли докато карам по магистралата.
Дори и в адронния колайдер под Женева магнитното поле не е инструмента за разбиване на молекулите и атомите. То е само средството с което те се ускоряват, а самото разбиване се получава при сблъскването. А там говорим за енергии в толкова порядъци по-големи от това което имате в колата... все едно да сравнявате светодиодче и мълния.
И защо по дяволите намагнитените молекули на горивото не залепват по всмукателния клапан и по стените на цилиндъра?
MrDeath:
juliang, никой не говори за намагнитване на горивото. Това е отхвърлено като вариант още в началото на обсъжданията. Разбира се няма и промяна на химичният състав. Това отхвърля и двата варианта, които си описал. Ако търсиш научното обяснение на процеса - няма да го намериш. Това също е писано по-горе. Въобще ми се струва, че повечето хора четат между редовете. elektros и caduceus (двамата спорещи) са постигнали някакви резултати в икономията на гориво. И на двамата доказателствата са мнения на клиенти. Единият вкарва импулси, другият използва магнити, но не заради магнитните им свойства. elektros си пази тайните, caduceus сподели в тази тема всичко както го смята, вижда и направил. Първият смята вторият за шарлатанин, а обратно - за неук човек. И двамата са крайни в изказванията си. В крайна сметка "технологията" на caduceus не е за всеки и от там мнението за шарлатанин (което не мога да видя и пипна...). Това само по себе си е обидно, но не значи, че начинът е погрешен, или го няма! caduceus може би се дразни допълнително и от това, че всичко е писано по 10 пъти, при това само в тази тема, а въпросите пак са едни и същи - явно не се чете, а се разчита на още едно обяснение.
Аз лично ползвам магнитите на caduceus и съм доволен. Даде, пробвах, работи, платил съм си. Развитието на продукта му е в тази тема и протече с доста отзиви от форумци. Просто четете темата от началото. Знам че е досадно, но пък едни и същи въпроси също са досадни за тези, които следят. Моля с новата година да проявяваме повече уважение към разработките си и най-вече един към друг. Това стои в същността на нещата.
Бъдете весели, обичайте се и щастливо посрещане и изкарване на новата година ;D
fade:
Колега juliang понеже, сте нов във форума по темата за механизма вече сме писали но в друга нишка
ето четете тук:
http://mazeto.net/index.php/topic,8675.0.html
А иначе за евро 2... Показатели които сте привели трябва да бъдат след катализатора!
В това устройство се случат едни много интересни процеси които са описани навсякъде в нета.
Аз съм любопитен сега след като махнах моя (понеже се разпадна) да видм какви ще бъдат показанията. ;)
Само знам, че започна да мирише на одонатор (миризмата на газ) преди премахването на катализатора го нямаше това нещо.
Иначе газовата ми уредба е настроена много добре, имам и аванс процесор. За съжаление го сложих много късно и може би затова си повредих катализатора. Дано не съм повредил и други работи, като примерно седла на клапани и т.н. Като пример за добра настройка давам следните показатели:
при движение със 130-140 разход 10.2 l/100 ако карам по котко, падам и под 8.5 l/100. Смятам, че за автомобил 150 к.с. , според скромните ми познания на автомобилен инженер е сравнително добро постижение! ;)
elektros:
Здравейте, колеги!
Няколко уточнения...Първо, форума си има правила, които трябва да се спазват. В почти всички постова Кадуцеус си рекламира продукта, което дразни потребителите, защото тук не е търговски форум. На мен ми бе направена забележка и аз затова почти не коментирам, докато той пренебрегва правилата...Второ- нищо не крия, всичко е въпрос на схемно решение, електроника, импулси с честота между 100 и 300 херца, които се усилват от крайни транзистори, форма на импулса тип акула...Самата схема се променя почти всеки път, за да се постигне оптимизация, защото почти винаги може да се направи по-добре... Самия импулс минава през бобина с отворен магнитопровод, а там минават маркучите с горивото, като според вариациите са или 2, или 4 горивопроводни пластмасови маркучи, същите, които се използват при камионите-12 по1.5мм. Дължината на работния орган е 150мм, като физически горивото се прекъсва и се прекарва през системата от маркучи. Силата на импулса е между 40 и 100 ампера, а напрежението е от 500 до 800 волта, като дължинат на импулса е 3-7милисекунди. Горивото няма пряк физически контакт с устройството. Конфигурацията е от две части, външна част с работно тяло, и вътрешна част с електроника. Консумацията на цялата система е от 50 до 120вата. Магнитопровода е пристига от чужбина, тук не може да се намери подходящ. Реално има обработка с мощно променливо магнитно поле. Максималната ИМПУЛСНА мощност може сами да я сметнете....Лично аз не бих искал да си сложа пръста там, откъдето минава горивото, ако и да е от немагнитен материал....Не мога да ви дам схемно решение, защото е в процес на проверка и има излязъл входящ номер на патентна заявка. До тук инвестицията е над 20 000лв. Така че няма какво да се крие... Продължават експериментите с камиони, има модификации, където ефекта е по-слаб, това е при Скания.
Пак повтарям, уважавам постиженията на Кадуцеус, но неговото поведение е недопустимо... Многократно е обиждал всички съфорумци, като има постове, които са си чиста проба цинизъм....Нямам нито едно отрицателно изказване за неговите продукти, докато той плюе по моите, без дори да знае за какво става въпрос, само защото били и по-скъпи и непродаваеми според него.. Пазара е огромен, 100% от транспортните фирми са на дизел, така че хляб има за всички....Да, в Ловеч не съм продал нито едно, факт е... Аз мога точно да обясня как работи нашия продукт, а при него всичко се обяснява с понятието ОРГОН... Так че не си мерим п........е с него, ако такава е представата, нито може да става въпрос за конкуренция... Неговия продукт не коментирам, защото не съм го пробвал, инересно е само, че се появава малко след излизане на пазара на едно унгарско устройство на подобен принцип..... http://www.eco-tak.com/ru/ Или унгарците са го гепили от него? :D Май накрая китайците ще спечелят, техните продукти са тук на цена от 50лв...Не знам колко работят, ама ходи се оплаквай за 50 лв в Китай...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия