Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
koko5:
gguest,
Аз онзи ден чух тази дума (оргон) за пръв път и то беше спомената в темата в която пиша за предварението при ДВГ. Почнах да се чудя какво е тва животно и какво общо има това с предварението. Е порових в гугъл и слава богу оказа се че нямам големи пропуски в познанията си по физика :)
Тъй като всички знаем за КПД на коляно мотовилковия механизъм и в частност на 4-тактовия бензинов двигател, 40+ % икономия ми дойде в повече(на места се говореше за 70%), което означава че двигателя практически би имал КПД 100% ако наистина не съществува енергията оргон.
Та така... реших и аз да сложа няколко магнита ей така за спорта. За съжаление се получи така, че ми се нахвърлиха... е няма значение... ще си остана непросветен 8)
електрос,
Наистина е редно да дадеш малко инфо за това устройство, което си направил - нямам предвид схеми или принципи, а просто някаква обобщена информация(ако я има публикувана, извинявам се). Така представено, твоето устройство изглежда в очите на останалите като Fuelshark и аналозите му.
elektros:
Колега коко5. ще ти обясня принципа на работа ;)
В нормалното си състояние дизеловото гориво е изградено от различни видове въглеводороди, като в зависимост от местонахождението на добива, обработката и съхранението те са в различни пропорции. Тези, които са с къси структури, при температурите и наляганият в ДВГ изгарят по-добре, защото до по-голяма част от структурите достига кислород, а където има кислород, има горене. В процентно отношение това гориво изгаря на 70- 75%, останалите въглеводороди не изгарят, защото са били като връзки на дълги въглеводородни вериги и също така в големи струпвания, подобно на гроздове. Какво се случва при обработка с мощно импулсно поле? Въпреки, че горивото НЕ Е ЕЛЕКТРОПРОВОДИМО, силата, която държи молекулите, е електрическа. Когато мощен импулс с определена честота премине през горивото (през горивопровода), се получава същия ефект, както когато удариш с черната топка първия си удар на билярд...Заредените въглеводороди вече са самостоятелни, много по-добре се окисляват и изгарят. Ефекта не е дълготраен, някои от структирите се съединяват до няколко минути, а окончателния ефект изчезва напълно до 14 дена... Така или иначе секунди, след като е обработено, горивото вече е в помпата и от там в дюзите. Теоретично при перфектна обработка, ако горивото е изгаряло на 70%, може вече да изгори на 100%. На практика това никога не може да се получи, но ефективност до 90% е напълно постижима. Като краен ефект- намаляване на параметъра димност от 400 до 800%, рязко подобряване на динамиката в ниските обороти, сваляне да долната граница на въртящия момент, т,е. възможност за движение при по-ниски обороти на по-висока предавка, и последно икономия от средно 20% при равни условия на натоварване и управление. Има замервания и спектрофотометрия, където ясно си личи физическа промяна на състава на горивото след обработка.
При обработка с постоянни магнити има подреждане на въглеводородите според посоката на полето. Ефектите са същите, само че в пъти по-слаби. Единствено субективно като малко по-слаб се усеща ефекта на динамика, икономията е в рамките на измервателната грешка максимум 7%, димността е по-малко с 50-70%. При постоянни магнити има различни версии, с привличане или с отблъскване на магнитното поле.... И двете работят с почти еднакъв ефект. Всичко е физика, електротехника и химия, няма шаманство.... ;)
juliang:
--- Цитат на: elektros в Декември 30, 2013, 05:50:54 pm ---...Какво се случва при обработка с мощно импулсно поле? Въпреки, че горивото НЕ Е ЕЛЕКТРОПРОВОДИМО, силата, която държи молекулите, е електрическа. Когато мощен импулс с определена честота премине през горивото (през горивопровода), се получава същия ефект, както когато удариш с черната топка първия си удар на билярд...Заредените въглеводороди вече са самостоятелни, много по-добре се окисляват и изгарят.
...
--- Край на цитат ---
Задавам простия въпрос: Имам бидон с мазут (тежки въглеводороди), загрят до температура да може да циркулира. Пускам го да циркулира през някаква кутийка, където го удрят разни електромагнитни импулси. Наблягам на БЕЗ ДА ДОПУСКАМ ДА СЕ ЗАГРЯВА над това което съм го загрял. Ако трябва - ще го охлаждам допълнително.
Означава ли че след няколко минути "бомбардировки" мазута ще почне да се превръща в нафта, бензин, и други леки фракции?
piton2012:
Въпросът сигурно е към elektros, но отговора би трябвало да е НЕ. Въпреки, че elektros казва, че
--- Цитат на: elektros в Декември 30, 2013, 05:50:54 pm --- Всичко е физика, електротехника и химия, няма шаманство.... ;)
--- Край на цитат ---
химия май няма. Поне в смисъл превръщане на вещества.
juliang:
И още един въпрос: Някой знае ли какви са ограниченията в стандартa Euro 2 примерно (което би трябвало да го покриват коли под 15 години)?
Въглероден оксид: 2.3 грама/км
Въглеводороди: 0.20 грама/км
Приемаме че една кола има разход 10л/100 км (или около 70-80 грама на 1 км).
Аз така го разбирам: колата гори 70 грама гориво за 1 км. По норми през ауспуха могат да излезат максимално 2.3 грама недоизгорели въглеводороди (във вид на въглероден оксид) и 0.2 грама ептен незапалени въглеводороди. Общо ... 2.5 грама. Около 1/30 от изконсумиранто гориво. Както и да го смятам, това са ... 3%.
И у мен се заражда въпроса "Колко може да се оптимизира процеса на горене?" при условие че в момента е 97%?
Да, в катализатора има известна преработка, самото горене всъщност завършва отчасти в изпускателния колектор... така е съм склонен да отстъпя малко от тия 3%. Но ... до 30% загуби ... няма да се съглася.
Та... вероятно може да се дигне ефективността на самото горене, но ... не и със 30%. Ако ще на ръка да редиш молекулите една по една в колонка, и на всяка ръчно да й намираш "другарче" кислородна молекула. Според мен 10% е някаква реална граница за икономията от самия процес на горене.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия